Ga naar inhoud


Computers & telefonie

Forums

  1. Windows en zo...

    Hier alles over het Windows OS en software

    85.4k
    berichten
  2. Linux & Co.

    Voor al je vragen over Linux en zo...:-)

    20.2k
    berichten
  3. Android

    Alle vragen over dit OS van Google

    1.6k
    berichten
  4. Apple

    Allles over iMac, iPad, iPhone, Apple TV enz.

    3.6k
    berichten
  5. Hardware

    Alles over je PC en randapparatuur.

    24.6k
    berichten
  6. Mediaspelers (hard- en software)

    Shield TV, Xiaomi Mi TV, Kodi, Plex etc.

    33.7k
    berichten
  7. Internet en (thuis)netwerk

    ADSL, VDSL, kabel en glasvezel en je (thuis)netwerk

    34.4k
    berichten
  8. Mobiele, vaste telefonie en VoIP

    Alles over telefonie...

    15.6k
    berichten


  • Berichten

    • neen, maar tegenwoordig is er een FEED+ waar de nieuwe plugin versies en skins etc in staan de satellite.xml moet nog eraan worden toegevoegd + hoe kleiner die xml afgestemd op je eigen te ontvangen satelliet posiites des te sneller is je manual zender scan
    • Wordt satellites.xml niet geüpdatet als je VTi update?
    • Polemisch en Polariserend   Jezus kwam op zondag ochtend naar de hemelpoort voor zijn Zondagsgeld. Daar staat Petrus en vraagt, hé Jezus wat komt ge doen? Jezus antwoord is Pa aanwezig ik krijg nog m’n Zondagsgeld van hem? Nee die is vanochtend een stukje gaan rijden met z’n nieuwe auto, zegt Petrus. Wat voor auto heeft die dan gekocht? Vraagt Jezus. Een Fiat Punto. Wat moet mijn Pa met zo’n Fiat, dat is toch geen geschikte auto voor een god? Petrus iets te moedig en hoofdschuddend, wat weet jij nou over auto’s als ongediplomeerde timmerman? Hé hoo, Petrus wat mij betreft kun je opzouten naar het meer van Galilea en gaan vissen. Zegt Jezus. Ik heb als timmerman technische kennis en ook goed verdiend destijds. Dan komt plots Maria Magdalena uit de hemelpoort naar buiten en zegt tegen Jezus, he makker toch goed verdiend, dan krijg ik nog een paar eeuwen alimentatie van je!  Het loopt bijna uit op een politiek debat en vuisten worden gebald. Op eens komt die zwarte gekleurde Fiat Punto aangereden en met een sprong uit het portier en de autosleutels in z’n hand zegt god, leuke wheels. What's up? Pa zegt Jezus tegen god, dat is toch geen auto voor jou? Wat weet jij ongediplomeerde timmerman nu van auto’s. antwoord god. Jezus wederom op de tenen getrapt; maar god miljaar begin ge ook al mij af te zeiken? God verbolgen, hoho nu ben ik klaar met u jongen, ga maar terug naar uw moeder in Bethlehem. Die begon toen ook zo te vloeken toen bleek dat het condoom gescheurd was. Aha zegt Jezus, dus klopt dat van die onbevlekte ontvangenis niet! Fake news, all a lie! Nou en, zegt god, ik ben almachtig en schep het leven. Plots komt met vlam en vuur de duivel door de wolken omhoog gestegen met Donald Trump aan z’n hand. En zegt tegen de aanwezigen voor de poort; ik kom hem even hier afgeven ik kan er niks mee beneden. En de duivel vertrekt weer door de wolken omlaag. Dan herkent Maria Magdalena die Donald Trump en zegt; you bastard said “grab them by the...” en pakt de staf van Petrus af om Donald een goede oplazer te geven. Maar die duikt weg en god vangt de klap op zijn wang en laat van schrik de autosleutels van de Fiat Punto door de wolken omlaag vallen. O mijn god, zegt god, zo’n goede auto en nu de sleutels kwijt. Donald Trump zegt; It is all a lie, I have never said that, but that is no good car, it’s all fake news in the car magazines. Who do you believe? Zie je wel zegt Jezus, had ik toch gelijk. Uh?
    • Idd dat kon toen tot Telenet de oude digicorders en digiboxen uitschakelden en de codering dat gebruikt werd uitschakelde, je kon toen zelf naar de film zenders kijken met die kaart, het hele pakket zat open, mooie tijden tot Telenet de berichten ook zag en wist dat de oude nagra codering open stond met een bepaalde cam. mooie tijden, nu zit de chip in het toestel en is alles gepaird aan elkaar qua codering.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...