Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

Eigen telefoonnummer opvragen


  • Login om te beantwoorden
11 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Duikertje - Geplaatst: 18 oktober 2004 - 19:23

Duikertje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 875 berichten
Heb een Nokia 3310 met een KPN prepaid kaartje erin.
Kan je door een code in te toetsen je eigen telefoon nummer oproepen.
Rebox RE4220 - Rebox 4200 Visiosat Big Bisat - Astra 28,2\23,5\19,2 \Hotbird



#2 Offline Gast__* - Geplaatst: 18 oktober 2004 - 20:10

Gast__*
  • Gasten
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan .. gewoon iemand anders bellen en op zijn/haar display kijken .... kan goed zijn dat daar dan jouw nummer staat.

#3 Offline Gast__* - Geplaatst: 18 oktober 2004 - 20:48

Gast__*
  • Gasten
Bedoel je het imei nummer? Druk sterretje-hekje 0-6-hekje. Dan komt dit nr tevoorschijn.

#4 Offline Duikertje - Geplaatst: 18 oktober 2004 - 21:00

Duikertje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 875 berichten
Citaat:
Bedoel je het imei nummer? Druk sterretje-hekje 0-6-hekje. Dan komt dit nr tevoorschijn.

Nee niet het imei nr maar m'n tel nr.
Dat moet toch ook op zo'n manie kunnen.
Rebox RE4220 - Rebox 4200 Visiosat Big Bisat - Astra 28,2\23,5\19,2 \Hotbird

#5 Offline Gast__* - Geplaatst: 19 oktober 2004 - 03:56

Gast__*
  • Gasten
Kan het misschien zijn dat dit telefoontje "per ongeluk" van eigenaar veranderd is.?
Als je zo´n vraag steld ga je dat wel denken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

#6 Offline Gast__* - Geplaatst: 19 oktober 2004 - 05:12

Gast__*
  • Gasten
Citaat:
Kan het misschien zijn dat dit telefoontje "per ongeluk" van eigenaar veranderd is.?
Als je zo´n vraag steld ga je dat wel denken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />


Niet teveel denken anders krijg je hoofdpijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

#7 Offline Duikertje - Geplaatst: 19 oktober 2004 - 13:23

Duikertje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 875 berichten
Citaat:
Kan het misschien zijn dat dit telefoontje "per ongeluk" van eigenaar veranderd is.?
Als je zo´n vraag steld ga je dat wel denken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />


Nee hoor het is gewoon mijn eigen telefoon alleen ik heb hem pas nieuw.
En als ik zonodig echt een telnr wil weten dan kan je inderdaad gewoon naar een ander toestel bellen en dan weet je het ook.
Het gaat mij erom dat als iemand om m'n 06 nr vraagt wat ik echt niet uit m'n hoofd weet dat je dat dan op die manier kunt opvragen.
Gewoon een normale vraag zonder er iets achter te zoeken.
Rebox RE4220 - Rebox 4200 Visiosat Big Bisat - Astra 28,2\23,5\19,2 \Hotbird

#8 Offline exciter - Geplaatst: 19 oktober 2004 - 15:08

exciter

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1245 berichten
  • LocatieAmsterdam
Zet je zelf in de adresboek! Klaar.
TechniSat Digicorder HD S2 Aston 1.07 | TS CryptoWorks
Astra 1,2,3,HB | CDS Fam HD, SkyLink Multi HD
KDL-32P3000 | Onkyo 5.1 receiver
HTC HD2
Vakantie: Extreme Hornet STR Ucas 3.0 - 4xLNB

#9 Offline Gast__* - Geplaatst: 20 oktober 2004 - 17:31

Gast__*
  • Gasten
Citaat:
Heb een Nokia 3310 met een KPN prepaid kaartje erin.
Kan je door een code in te toetsen je eigen telefoon nummer oproepen.


*#100# bellen

#10 Offline Gast__* - Geplaatst: 20 oktober 2004 - 22:33

Gast__*
  • Gasten
Mijn telefoon(via KPN) geeft resultaat onbekend.

#11 Offline pascalletje - Geplaatst: 20 oktober 2004 - 22:39

pascalletje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 807 berichten
Vodafone doet het goed hier, maar HI prepay geeft geen reactie...
Dreambox 8000 / Dreambox 800 / Dreambox 500HD

#12 Offline adam76 - Geplaatst: 21 oktober 2004 - 06:32

adam76

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 855 berichten
*#100# is iets waar alleen vodafone in voorziet. zal bij kpn en andere aanbieders wel anders zijn.
Dreambox 7000 / DM500 / Samsung9500 VIA CI / 0.3 lnb / 85 cm schotel ( 20"west to 45 east ) z=z^2 +c





Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht