Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies. Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy    Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Registreren op sat4all.com is gratis. Als je registreert kan je gebruik maken van veel meer functies zoals het plaatsen en beantwoorden van berichten, berichtnotificaties ontvangen als iemand een bericht geplaatst heeft in een forum dat je graag volgt, je kunt een persoonlijk profiel aanmaken, de uitgebreide zoekfunctie gebruiken en (privé) met andere leden communiceren. Wordt dus nu lid!

Foto

[DM500S] krijg er geen nieuwe image op, steeds waiting fot acknowledge ...


  • Login om te beantwoorden
29 reacties in dit onderwerp

#1 Offline tipje - Geplaatst: 17 januari 2010 - 14:34

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
Ik probeer steeds om mijn 500s van nieuwe image te voorzien met dreamup V.1.3.3.0 maar krijg steeds de melding van upload complete waiting for acknowledge..
Hij maakt wel verbinding, hij geeft wel het type weer in het venster.
Is er iemand met een tip wat te doen??
Heb ook al geprobeerd met netwerk, ook zonder succes.



#2 Offline phil 3548 - Geplaatst: 17 januari 2010 - 17:55

phil 3548

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 538 berichten
Probeer het eens met de DreamUp uit de bijlage.
Deze is speciaal voor de dreambox 500.
DM-800HD se -|- stab HH120 -|

#3 Offline tipje - Geplaatst: 17 januari 2010 - 19:23

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
Blijft ook dan dezelfde bericht geven.
En je kunt niet verder met flash.

#4 Offline boekkie - Geplaatst: 17 januari 2010 - 19:53

boekkie

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1107 berichten
Of deze dreamup zonder netwerk,zie bijlage.

Probeer ook eens een andere PC.

Bijgesloten bestand(en)


groetjes boekkie



Dreambox (DM 8000S) (DM 7025S)met open PLi!

#5 Offline tipje - Geplaatst: 17 januari 2010 - 20:25

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
Ik denk dat ik het moet gaan zoeken eerst op een andere pc.
Ik heb pas terug microsoft security essentials geinstalleerd.
Ik ga nu denken dat daar de fout ligt

#6 Offline Greatone - Geplaatst: 18 januari 2010 - 10:38

Greatone

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 3055 berichten
  • LocatieGroene Hel van het Noorden
Probeer eens eerst een factory reset te doen op je box, en dan weer eens te flashen.

* Dreambox 8000HD (rotor 30 west tot 42 oost) Open ATV  

* Dreambox 800HD SE kabel

* Dreambox 500-C Nabilo Blackhole 
* Philips Ambilight 60 inch TV


#7 Offline tipje - Geplaatst: 26 januari 2010 - 12:36

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
Het wil me nog altijd niet lukken om te flashen.
Krijg wel verbinding via network en ook via de rs232 kabel, laat dan zien welke type het is.
maar vervolgens kom ik niet verder, meerdere dreamup gebruikt zonder resultaat.
Kan het iets hardware matig's zijn?

#8 Offline Cobus R - Geplaatst: 26 januari 2010 - 14:14

Cobus R

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2230 berichten
Ik denk de bootloader wie corupt is

De Groeten Van Cobus R

Xtrend ET-5000 &  Xtrend ET-9000 met SAMSUNG HD103SJ ext4
Triax 88 multi 19/13/23/28 en Triax 60 met duo


#9 Offline tipje - Geplaatst: 26 januari 2010 - 14:20

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
hoe is dit te repareren??

#10 Offline Cobus R - Geplaatst: 26 januari 2010 - 15:34

Cobus R

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2230 berichten
Jtag

De Groeten Van Cobus R

Xtrend ET-5000 &  Xtrend ET-9000 met SAMSUNG HD103SJ ext4
Triax 88 multi 19/13/23/28 en Triax 60 met duo


#11 Offline tipje - Geplaatst: 26 januari 2010 - 15:37

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
dan moet ik dus op zoek naar iemand met een jtag
bij mij in de buurt.

#12 Offline Gast_Herco_* - Geplaatst: 26 januari 2010 - 18:02

Gast_Herco_*
  • Gasten
Nadat je die melding hebt, even de stroom eraf en direct er weer op. Je hebt goede kans dat 'ie dan ineens verder loopt, en je gewoon kunt flashen.

#13 Offline tipje - Geplaatst: 26 januari 2010 - 20:41

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
Ook zonder resultaat, meerdere keren stekker eruit en erin.

#14 Offline Gast_Herco_* - Geplaatst: 26 januari 2010 - 21:19

Gast_Herco_*
  • Gasten
Nog eens iets, weet je zeker dat je voeding nog helemaal OK is? Die gaan regelmatig kapot, en kunnen de raarste mankementen veroorzaken.....

edit: als je de spanning van de voeding wilt meten, moet 'ie wel belast zijn, anders laat 'ie vaak alsnog 12V zien.

#15 Offline tipje - Geplaatst: 26 januari 2010 - 21:36

tipje

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 781 berichten
  • LocatieNederland
Ja heb ik ook uitgesloten, heb een andere voeding geprobeerd.