Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

(ufs910) Oscam in Titan

ufs910

  • Login om te beantwoorden
2 reacties in dit onderwerp

#1 Offline AA3 - Geplaatst: 17 december 2011 - 10:06

AA3

    Lid

  • Leden
  • 67 berichten
telkens als ik wil veranderen van zender, b.v Nederlandse naar MTV's moet in AAF panel opnieuw starten
is hier een oplossing voor

gr A



#2 Offline verkerkbr - Geplaatst: 17 december 2011 - 13:05

verkerkbr

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1857 berichten
Beste A,

mogelijk eens een nieuwere versie van oscam gebruiken. Load balancing schijnt wel eens de oorzaak hiervan te zijn.

Groet,

Bram

#3 Offline AA3 - Geplaatst: 17 december 2011 - 21:44

AA3

    Lid

  • Leden
  • 67 berichten
gelukt een andere versie

bedankt





Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht