Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies. Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy    Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Registreren op sat4all.com is gratis. Als je registreert kan je gebruik maken van veel meer functies zoals de uitgebreide zoekfunctie, het plaatsen en beantwoorden van berichten, berichtnotificaties ontvangen als iemand een bericht geplaatst heeft in een forum dat je graag volgt, je kunt een persoonlijk profiel aanmaken en direct met andere leden communiceren. Wordt dus nu lid!

Foto

Discovery TV-Vlaanderen


  • Login om te beantwoorden
10 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Apostel - Geplaatst: 10 maart 2012 - 17:24

Apostel

    Aspirant lid

  • Leden
  • 6 berichten
Hoi,

Nu ik alles heb geinstalleerd en alles lijkt goed te werken merk ik op dat ik Discovery niet kan ontvangen?!
Ik heb all andere posten en heb een Basic+ abbonement.
Iemand een idee?

Alvast bedankt!



#2 Offline Lithion - Geplaatst: 10 maart 2012 - 17:31

Lithion

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 585 berichten
Heb je signaal op Discovery? Staat de juiste Discovery in jouw kanalenlijst?

#3 Online Sprietje - Geplaatst: 10 maart 2012 - 17:37

Sprietje

    Sat4all verslaafd

  • Leden
  • 8185 berichten
  • LocatieBrabant en Costa Calida
@Apostel

Bedoel je Discovery HD?

#4 Offline Apostel - Geplaatst: 11 maart 2012 - 07:26

Apostel

    Aspirant lid

  • Leden
  • 6 berichten

Heb je signaal op Discovery? Staat de juiste Discovery in jouw kanalenlijst?


Goede morgend
Als ik alle kanalen afzoek vind ik 3 Discovery's maar alleen zwart beeld op deze vermelde posten.
voor HD heb ik de informatie gevonden op tvv dat ik twee koppen nodig heb eentje op 19 en de andere op 23 graden en omdat ik alleen een enkele kop heb op 19 is dit probleem al opgelost.
Discorvery zit in het light pakket dus zou ik deze moeten kunnen bekijken met een enkele kop op 19 ? of niet?
Alvast bedankt!

#5 Offline Satdorus - Geplaatst: 11 maart 2012 - 09:51

Satdorus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1237 berichten
  • LocatieDe Kempen
Die zou je moeten kunnen kijken met een enkele kop (mits uitgericht op 19,2E). 19.2°E Geplaatste afbeelding Astra 1H 12343.50 H 97 Astra 1H DVB-S QPSK 27500 3/4 CANALDIGITAAL, 38.0 Mbps NID:53 TID:1097

En een extra kop op 23,5E geeft je veel mooie zenders extra met je basic+ pakket.

#6 Online Sprietje - Geplaatst: 11 maart 2012 - 10:57

Sprietje

    Sat4all verslaafd

  • Leden
  • 8185 berichten
  • LocatieBrabant en Costa Calida
Ja, het is inderdaad zonde dat je een enkele kop hebt want nu kun je 15 HD-zenders niet ontvangen waar je wel voor betaald.
Zie voor zenderoverzicht: http://www.tv-vlaanderen.be/zenderaanbod_basic_plus.aspx


#7 Offline astro iris - Geplaatst: 11 maart 2012 - 15:08

astro iris

    Sat4all regular

  • Leden
  • 274 berichten
Heb je wel een HD ontvanger?

#8 Offline Bedlam - Geplaatst: 28 maart 2012 - 17:32

Bedlam

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 5 berichten
Bij mij is discovery dus ook niet te ontvangen... Wij zitten hier met het basic abbonement en hebben al een dubbele kop en hd ontvanger (m7 sat801). De hd posten (dus één hd etc) zijn allemaal te ontvangen, ook de meeste sd zenders zijn te ontvangen. Enkel discovery channel, animal planet en eurosport zijn niet te ontvangen, bij signaalkwaliteit krijg ik 20%. Nu ben ik natuurlijk al eens wat gaan trekken en draaien aan de schotel maar zonder resultaat... Tips zijn welkom!

Dit bericht is bewerkt door Bedlam: 28 maart 2012 - 17:33


#9 Offline sattv4iedereen - Geplaatst: 28 maart 2012 - 21:03

sattv4iedereen

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 2236 berichten
die 20% is echt te weinig voor ontvangst.heb je al je hardware gecontroleerd?

VU duo (pli4) FTA/FTV (te vroeg afgesloten)/MTV networks prepay kaart ontvangen,wacht op vrijschakelkaart|ontvangst via triax 78 cm met monobloc|DVB-C trial periode|DVB-T in panasonic tv en ex teletenne dvb-t2 ontvanger FTA +/- 20 zenders sommigen zelfs in hd!|stievie gebruiker|skypenaam: sattv4iedereen.


#10 Offline Bedlam - Geplaatst: 28 maart 2012 - 22:16

Bedlam

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 5 berichten
Goh, ik neem aan dat alles vrij juist staat en werkt. Zeker aangezien ik voor de rest alles wel goed ontvang (80% bij hd ->astra3 en 78% bij sd ->astra1). Zeg misschien eens wat ik kan controleren.

#11 Offline gyro - Geplaatst: 1 april 2012 - 18:35

gyro

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 23 berichten
Je kan misschien de specialisten bij TVVl zelf eens aan de tand voelen? Ik heb al meerdere verhalen gehoord over zenders die niet te ontvangen zijn door een bepaalde kaart. Als je dan vraagt waarom niet, dan zeggen ze dat ze een andere zender van je pakket zwart moeten zetten en je daarna wel de bewuste zender kunnen aanbieden. Begrijpen wie begrijpen kan ... Ik hoop enkel dat je die "beleefde" juffrouw daar niet aan de lijn krijgt want daar is geen land mee te bezeilen.
Azbox Premium+ / Dreambox 600
13/19/23/28 op multiswitch Triax





Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht