Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies. Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy    Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Registreren op sat4all.com is gratis. Als je registreert kan je gebruik maken van veel meer functies zoals de uitgebreide zoekfunctie, het plaatsen en beantwoorden van berichten, berichtnotificaties ontvangen als iemand een bericht geplaatst heeft in een forum dat je graag volgt, je kunt een persoonlijk profiel aanmaken en direct met andere leden communiceren. Wordt dus nu lid!

Foto
M7sat801

De M7 sat801 en diverse klachten

Stilstaand beeld zenders verwijderen

  • Login om te beantwoorden
84 reacties in dit onderwerp

#46 Offline oegie - Geplaatst: 10 november 2012 - 08:43

oegie

    Aspirant lid

  • Leden
  • 1 berichten
Ik heb sinds een paar maanden deze receiver, maar sinds gisteren kan ik hem niet meer inschakelen met de afstandbediening of het aan/uit knopje op de receiver zelf als hij in de stand-by stand staat. Als ik de stekker eruit trek en vervolgens weer in doe werkt hij weer. Maar dit ritueel herhaalt zich steeds als ik hem in de stand-by stand zet. Help!



#47 Offline Marc-Sim - Geplaatst: 10 november 2012 - 09:57

Marc-Sim

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 216 berichten
  • LocatieBE - Brugge
1) Naast de SmartCard sleuf het "Reset" knopje met een pen/paperclip enkele seconden indrukken.
2) In het Menu terugzetten naar fabriekinstellingen.
3) Opnieuw installeren.

Uit ervaring >> het helpt.

Grt,

#48 Offline lokaizen - Geplaatst: 25 november 2012 - 00:06

lokaizen

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 23 berichten
M7 sat801 Nu met de update sw 2.00f ontvang ik de astra 3 niet meer melding geen of slecht signaal.voorheen geen problemen.lnb is goed. want mijn rebox 2200HD werkt goed op de zelf de kabel heb een duo lnb Quat.Wat te doen ????????

#49 Offline gps - Geplaatst: 25 november 2012 - 00:16

gps

    Sat4all regular

  • Leden
  • 306 berichten
Wat is het merk van je LNB? M7 SAT801 met software 2.00F geeft ook problemen met de Maximum Duo Single.

Dit bericht is bewerkt door gps: 25 november 2012 - 00:21


#50 Offline lokaizen - Geplaatst: 25 november 2012 - 01:32

lokaizen

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 23 berichten
Merk is WNC Universal Monoblock Quad LNBF model FN8-Q1 Input 10.70-1275Ghz

#51 Offline gps - Geplaatst: 25 november 2012 - 13:20

gps

    Sat4all regular

  • Leden
  • 306 berichten
Als er voor de update goede ontvangst was dan kan jouw LNB momenteel ook niet overweg met de M7 SAT801 met software 2.00F.

#52 Offline lokaizen - Geplaatst: 25 november 2012 - 15:23

lokaizen

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 23 berichten
GPS Bedankt voor deze info, dan weet ik waar ik aan toe ben, ik laat het dan nog even zo hopelijk komt er nog een update dat hij het wel weer doet.

#53 Offline valkman - Geplaatst: 10 december 2012 - 12:09

valkman

    Aspirant lid

  • Leden
  • 4 berichten
dat is een gratis weggeefding van canaldigitaal; er is vast wel een dealer te vinden die dat voor een flink uurtarief voor u wil oplossen ;-)

#54 Offline geth - Geplaatst: 11 december 2012 - 23:31

geth

    Sat4all regular

  • Leden
  • 254 berichten
Ook aan de M7,
Na installatie ging het wel goed met de HD zenders ned 1,2,3 enz.
Hier gemonteerd een Visiosat 4 Lnb's Astra 1,2,3 en hotbirtd.
Op de Topfield alle vier ontvangst. Geen HD ontvanger.
OP de M7 alleen Astra 1 en 2.
Vraag aan de de deskundige wat gaat hier niet goed.
Alles begon met regelmatig uitval, geen signaal, nu dus hellemaal niets meer over Astra3 en Hotbird.

Geth
Alles van waarde is weerloos

Topfield 5000ci, Visiosat G4,3x smart,1x alps lnb,Matrix Reborn.

#55 Offline lokaizen - Geplaatst: 14 december 2012 - 22:10

lokaizen

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 23 berichten
Een week geleden Canal digitaal gemailt over lnb problemen met de M7 SAT801 sinds de update 2.00f , nog geen antwoord.!!!!!!!!!!!!

#56 Offline valkman - Geplaatst: 14 december 2012 - 23:22

valkman

    Aspirant lid

  • Leden
  • 4 berichten
valt nog mee,lokaizen..... normaal zet cd je kaartje net voor het weekeind uit 3:)
ze hebben geen enkele genade: zowel voor dealers als voor klanten.....kun je geen kabel tv krijgen?

#57 Offline lokaizen - Geplaatst: 7 januari 2013 - 01:26

lokaizen

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 23 berichten
Dit forum is nu 2500 keer gelezen sinds mijn laatste bericht, zijn er nog meer mensen met LNB problemen Reply

#58 Offline leor888 - Geplaatst: 11 maart 2013 - 22:34

leor888

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 17 berichten

Ik heb sinds een paar maanden deze receiver, maar sinds gisteren kan ik hem niet meer inschakelen met de afstandbediening of het aan/uit knopje op de receiver zelf als hij in de stand-by stand staat. Als ik de stekker eruit trek en vervolgens weer in doe werkt hij weer. Maar dit ritueel herhaalt zich steeds als ik hem in de stand-by stand zet. Help!

Starterspakket gekocht 28/12. een maand gebruikt zonder problemen. daarna een maand niet thuis geweest. Nu wil ik m weer gebruiken en heb zelfde probleem. Geen enkele reactie op de afstandsbediening. Gereset, nieuwe batterijen erin. niets. De tv werkt nog wel op de afstandsbediening. Led knippert niet ook niet met andere afstandsbedineingen.

Lastige is dat ik nu in Zweden ben en het apparaat in NL gekocht heb.

Is er een andere methode dan naar NL te reizen en de ontvanger te vervangen?
 



#59 Offline smetje limb.BE - Geplaatst: 12 maart 2013 - 09:34

smetje limb.BE

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 1839 berichten
  • LocatieBelgie lommel

kan je hem een software update laten doen

dat helpt mischien


1x dreambox 8000HD PVR 1terabyte pli 4.0 of naar keuze 
1x dreambox 800SE pli 4.0 500GB hd
1x triax 110tds met moteck 2100 53°E 45°W  1x triax 110tds met multiblock 4 lnb houder A1 A3 A2 hotbird
1x channelmaster 120 multifeed houder A1 A3 A2 hotbird

#60 Offline leor888 - Geplaatst: 12 maart 2013 - 19:32

leor888

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 17 berichten

ik heb gisteren een reset gedaan. Geen resultaat.

Vanochtend toch nog weer eens getest: hij leeft weer...  Binnenkort weer Pasen ;)
Moet toch een zwakke plek in de SAT801 zijn als ik her en der lees. :(

Leuke bijkomstigheid: gisteren gebeld met de Zwolse Mediamarkt of er internationaal support op zit: NEE. moet je maar naar NL komen.

Toch maar contact opgenomen met Mediamarkt in Zweden: ja, neem kontakt op met je lokale Mediamarkt en verwijs naar mijn naam en neem je NL-aankoopbon mee. Zij kunnen je wel helpen. :D  Er is hoop mocht er weer een probleem optreden.







Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht