Ga naar inhoud


Mvision HD-400S Laatste MyCavern firmware versies hebben rare bug.


Penthe

Aanbevolen berichten

Sinds de nieuwe Mycavern website is er ook weer nieuwe firmware, enkel elke versie van deze firmware tot de laatste F02.13 bevat een rare bug. Op geen enkele manier is de ontvanger op standbye te zetten, zodra je op de rode standbye knop op je AB drukt start de ontvanger overnieuw op. De enige manier is de schakelaar achterop of de stekker eruit trekken.

 

Dit moet bij de heren die deze firmware uitbrengen toch opvallen dat de ontvanger altijd aan blijft staan? Iemand anders hier ook last van?

 

Ik heb de ontvanger nu maar weer voorzien van de oude F01.68 firmware waarmee hij wel keurig op standbye springt, Heb nu dus geen fastscan meer, en de Duitse HD zenders stotteren er ook weer vrolijk op los.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 48
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Fantastish het standby probleem is opgelost, maar nu zijn er 2 andere bugs, de ontvanger reageert op werkelijk elke afstands bediening die je maar gebruikt daardoor brak een opname vanavond af en stond de ontvanger op een heel ander kanaal :( . Daarnaast wordt de ontvanger erg onstabiel als je er een HD aanhangt.

 

Er moet nog erg veel gebeuren aan de software zo te zien en dat met een ontvanger die al aantal jaartjes op de markt is, ik hoop dat de heren programmeurs nu eens eerst de bugs eruit halen anders wordt het nooit wat.

 

edit:

Ow vind net uit dat de ontvanger de eerste 15 minuten helemaal niets opgenomen heeft, het is in ieder geval nergens terug te v inden, dus ook het programmeren gaat als je de ontvanger uitzet fout. Waarschijnlijk gaat het goed als je hem aan laat staan.

aangepast door Penthe
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok weer een stap verder, als je met de firmware F02.15 de ontvanger programmeerd voor opnames gebeurd er niets, de ontvanger start en gaat uit enkel geen opname, als je de ontvanger aan laat staan start er enkel een timer er wordt niets opgenomen maar de ontvanger gaat wel uit na de opname tijd :( Je kunt enkel opnemen als je de rec knop indrukt op de afstands bediening. En niet gelijk de rec knop indrukken als de ontvanger net is opgestart want dan hangt hij en moet je hem van de stroom afhalen

 

Ik ben bang dat ik morgen weer op de vertrouwde F01.68 firmware zit want daar werkt alles tenminste, enkel dan weer zonder de duitse HD zenders en de fastscan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En hier ben ik nog een keer, Ik heb nu een nieuwe schotel met een duo lnb op 19.2 en 23.5 en dan heb ik met de firmware F02.15 op vele kanalen op de 23.5 wel geluid maar geen beeld. Er zit dus niets anders op om weer terug te gaan naar de F01.68 firmware.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En nog maar weer een update, na lang gestoei met de favorieten(geen fastscan) heb ik alle ned kanalen keurig beeld 19.2 en 23.5 en verders geen problemen en dit met de oude firmware F01.68.

 

De nieuwe firmware van MyCavern deugt van geen kanten. De lijst met fouten is hier al zo lang dat mijn vertrouwen in de nieuwe firmware voledig weg is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En weer iets .... Sinds ik de F02.15 had geinstalleert en terug ben naar de F01.68 kan ik mijn ontvanger niet meer programmeren voor opnames, de externe harddisk word niet gezien. Als ik de ontvanger gewoon aanzet wordt de externe harddisk wel gezien??? Dit werkte voorheen dus perfect nu dus niet meer. Het lijkt erop dat de F02.15 wat heeft achtergelaten en dat krijg ik er helaas niet uit :(

 

Nogmaals een oproep aan de heren programmeurs MyCavern, los al die problemen eens op zorg voor beeld op de astra 23.5, zorg ervoor dat de ontvanger niet reageert op elke afstands bediening, zorg er eens voor dat eerst een extern USB device wordt herkent alvorens een opname te starten, zorg ervoor dat de programmeer functie ook daadwerkelijk werkt, en ga zo maar door. Zorg eens voor een normaal stukje software wat werkt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee heb geen fabrieks reset gedaan, kan dat alsnog doen natuurlijk. Maar zelfs als ik beeld heb op de zenders met de nieuwe firmware kan ik niets opnemen en is de ontvanger niet stabiel. Ook reageert de ontvanger met de nieuwe software op elke afstands bediening hier in huis, dus zenders veranderen en settings veranderen met een andere afstands bediening alleen maar omdat we een zender willen veranderen op bijv. onzeTV, Dit is met de oude software niet het geval Dat AB probleem is zeer groot te noemen..

 

Ik begrijp wel dat er nieuwe mensen aan de gang zijn met de software momenteel, maar de mensen achter gxmax hadden het toch beter voorelkaar en niet iedere verandering is vooruitgang, ik hoop dan ook echt dat de mensen van MyCavern het snel op gaan lossen en de ontvangers nu eens eindelijk stabiel gaan worden. En dan zeg ik ook iets positiefs want de Mvision ontvangers geven een super beeld zo strak daar kan niet veel tegenop het is enkel zo jammer dat de nieuwe firmware niet wil.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nu met F01.68 een fabrieks reset gedaan maar de ontvanger kan ik programmeren voor opname wat ik wil, de ontvanger springt aan zegt dat hij een event heeft en dan gebeurd er niets en na de opname tijd springt de ontvanger uit. Dit is precies het zelfde wat F02.15 deed en dit zit na de F01.68 terug gezet te hebben nog steeds op 1 of andere manier in de ontvanger. Ik kan nu enkel nog opnemen als ik zelf de rec knop op de AB indruk.

 

Voor ik F02.15 in de ontvanger zette werkte geprogrammeerd opnemen perfect met F01.68, nu dus niet meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nog een laatste poging gedaan en de orginele firmware F02.15 van Mvision.tv ingeladen en helaas ook daar kun je niet meer programmeren voor opnames, dus toen ik F01.68 terug zette werkte dat ook niet.

 

Voor de leken onder ons de nieuwe firmware is aan data 2x zo groot als de oude, dus als je terug gaat schrijf je maar de helft en blijft de andere helft staan de chip wordt immers niet gewist en geeft dat schijnbaar een probleem. Een groot probleem voor mij want ik neem nogal veel op en kijk op andere tijden. Dit is nu ineens niet meer mogelijk en zoek ik het internet af voor de gemiste programmas wat gelukkig ondanks tegenvallers lukt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goede morgen,

Ik ben vandaag lid geworden om te zien of ik de M-vision HD400S van broer weer aan de praat krijg. Probleem is dat de reciever de CD kaart niet meer leest. Ik heb de officiele firmware 0215-2 er op gezet maar wel goed beeld op de FTA maar niet op de CD zenders. Ik lees hier van de MyCavern firmware. Waar kan ik die downloaden ? Mijn broer gebruikt de officiele CD en TV Vlaanderen kaarten en hoeft geen extra toestanden. Wil gewoon weer tv kijken. Wie weet raad ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...