Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies. Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy    Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Registreren op sat4all.com is gratis. Als je registreert kan je gebruik maken van veel meer functies zoals de uitgebreide zoekfunctie, het plaatsen en beantwoorden van berichten, berichtnotificaties ontvangen als iemand een bericht geplaatst heeft in een forum dat je graag volgt, je kunt een persoonlijk profiel aanmaken en direct met andere leden communiceren. Wordt dus nu lid!

Foto

Vitaya en acht TV ontvangen op LG 47LA6608-ZA


  • Login om te beantwoorden
25 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Ludoi - Geplaatst: 26 december 2013 - 23:20

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten

Hoi,

Ik heb een LG TV 47LA6608 TV aangeschaft en de sateliets Astra1 (19.2) en Arstra 3 (23.5) zenders gedownload.

Heb de CI module en kaart van TV Vlaanderen in de CI ingang van de TV ingebracht en kan de meeste van de zenders zoals Een, Canvas, VTM enz probleemloos ontvangen maar Vitaya en Acht TV niet.

Ik heb een extra satelliet Astra 3 en een extra transponder 12129 V 27500 in de lijst toegevoegd maar kan nog altijd geen Vitaya of Acht tv ontvangen. Ik gebruik dezelfde kabel en schotel als mijn vorige installatie met Technomate decoder waar deze zenders probleemloos te ontvangen waren. Moeten er nog anders instellingen gewijzigd worden?

 





#2 Online ceesv - Geplaatst: 27 december 2013 - 01:13

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 9748 berichten

Kan je bij modulatie in het transponder menu nog DVB-S2 en 8PSK ingeven?


Gaat niet bestaat niet!
Nokia 9500, Nokia 9800, Humax HDCI-2000,Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280

Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT


#3 Offline Ludoi - Geplaatst: 27 december 2013 - 07:10

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten

Heb DVB en DVB-S2 geprobeerd. PKS weet niet hoe dit in te geven.



#4 Offline youriy - Geplaatst: 27 december 2013 - 11:13

youriy

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 843 berichten

diseqc-instellingen controleren.


clarke-tech HD4100+, rotor 53grO-30grW, Fuba 85 cm
 


#5 Offline Johan45 - Geplaatst: 27 december 2013 - 11:49

Johan45

    Moderator

  • Moderators
  • 16445 berichten

diseqc-instellingen controleren.

 

Yep

 

Controleer in het menu of Astra1 19.2 op A staat (of 1)

En Astra3 23.2 op B staat (of 2)

 

Dit zijn de standaard instellingen voor TvVlaanderen en CanalDigitaal ..


Vult u rustig aan !!!

#6 Offline Ludoi - Geplaatst: 27 december 2013 - 12:59

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten
Diseqc Astra 19.2 staat op À, Astra 23,5 staat op B. Kwaliteit en ontvangst op beide 100%

#7 Offline Johan45 - Geplaatst: 27 december 2013 - 13:07

Johan45

    Moderator

  • Moderators
  • 16445 berichten

Dan is de volgende vraag of je schotel, lnb en switch ook zo aangesloten zijn dat het correspondeert met de instelling van de decoder.


Vult u rustig aan !!!

#8 Offline Ludoi - Geplaatst: 27 december 2013 - 13:11

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten
in de zenderlijst van TV Vlaanderen staat voor Vitaya pos 23,5 Freq 12129 Pol V Symb 27500 Fec 2/3

hoe kan je deze Fec instellen?

#9 Offline Johan45 - Geplaatst: 27 december 2013 - 13:21

Johan45

    Moderator

  • Moderators
  • 16445 berichten

Die optie zou in het menu van je LG TV 47LA6608 aanwezig moeten zijn als je het handmatig wil instellen.

Als dit niet aanwezig is zal de Fec automatisch ingesteld worden. 

 

Andere vraag, is je Tv wel voorzien van de nieuwste firmware.?

Oude firmware geven ook vaak problemen die niet te definiëren zijn.


Vult u rustig aan !!!

#10 Offline Ludoi - Geplaatst: 27 december 2013 - 13:35

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten
ik heb deze vm juist een software-upgrade gehad

#11 Offline Johan45 - Geplaatst: 27 december 2013 - 13:48

Johan45

    Moderator

  • Moderators
  • 16445 berichten

Ok, dat klinkt allemaal goed.

 

Wat voor common interface gebruik je.?

Die met de wereld bol of de nieuwste witte van TvVlaanderen en CanalDigitaal.


Vult u rustig aan !!!

#12 Offline Ludoi - Geplaatst: 27 december 2013 - 14:00

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten
die met de wereldbol

#13 Offline Johan45 - Geplaatst: 27 december 2013 - 14:06

Johan45

    Moderator

  • Moderators
  • 16445 berichten

Daar was ik al bang voor, de witte vervangt de wereld bol.

Probeer hem om te ruilen voor de nieuwste witte.

Misschien heb je er nog garantie op.?


Vult u rustig aan !!!

#14 Offline redneck eyeball - Geplaatst: 27 december 2013 - 15:27

redneck eyeball

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1308 berichten

De wereldbol werkt niet zoals het hoort in LG toestellen. Voor LG heb je echt wel die witte nodig.



#15 Offline Ludoi - Geplaatst: 27 december 2013 - 17:30

Ludoi

    Aspirant lid

  • Aspirant leden
  • 10 berichten
Snap bovenstaande niet. Inladen van de kanalen doe je op een LG 47LA6608 bij voorkeur zonder CI-kaart.
Ben daarjuist bij de dealer geweest om de CI module om te wisselen. Volgens de dealer waren de CI modules niet witte bollen nog niet beschikbaar.
Ik heb het inladen van de kanalen zowel met als zonder CI-kaart geprobeerd met zelfde resultaat.





Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht