Ga naar inhoud


Dag van nationale rouw


Michel

Aanbevolen berichten

  • Beheerder

Na de vreselijke gebeurtenissen in oost Oekraïne heeft het kabinet besloten vandaag 23 juli uit te roepen tot dag van nationale rouw.

 

Later vandaag (rond 16.00uur) zullen de eerste twee militaire vliegtuigen met slachtoffers op vliegbasis Eindhoven landen.

 

Het is de bedoeling dat er dan Nationaal een minuut stilte in acht genomen zal worden.

 

Ik wil iedereen met klem oproepen om ook in die tijd niet actief te zijn op sat4all.com, dit uit respect naar de vele slachtoffers, familieleden, vrienden en geliefden.

 

De gebeurtenissen hebben ook mij als vader, man en mens diep geraakt. Net als vele andere Nederlanders ben ik geraakt door intens verdriet en woede jegens de daders, maar ook de vele 'mensen' die zich op de crashsite respectloos hebben gedragen.

 

Maar ook boosheid richting Rusland, dat zich uitermate respectloos en onbehulpzaam heeft opgesteld en mogelijk zelfs verantwoordelijk is voor het leveren van de wapens en personeel waarmee het vliegtuig is neergehaald.

 

Laten wij als Nederlanders in ieder geval eensgezind en met uitermate veel respect een laatste eer brengen aan alle slachtoffers.

 

Daarna mag er wat mij betreft met alle nodige middelen gewerkt worden aan het voor het internationale gerechtshof brengen van de daders en de mensen die dit ondersteund hebben.

 

Michel

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat een ongelofelijk formidabele natie is Nederland toch.

Hoedje af en mijn innig medeleven.

Om jullie een idee te geven : uittredend eerste minister Di Rupo van België liep afgelopen weekend rond op Tomorrowland. Hij zou zelfs nog niet het minste contact met de familie van de Belgische slachtoffers gehad hebben...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...