Ga naar inhoud


Erwinnaar

Lid
  • Items

    1054
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

16196 profielweergaven

Erwinnaar's prestaties

  1. https://www.statsf1.com/en/max-verstappen.aspx Leuke website voor feitjes, cijfers etc.
  2. hij is inmiddels al weer VER weg
  3. Ik weet nog goed wat er ooit op 54 zat, is al heeeeel lang geleden. 🤣Met een Echostar DSB 2000 voor een heleboel guldens destijds.
  4. Ik zie op het moment zelfs 1.58.9 voorbijkomen, aan de NL kant van de grens bij Oeding. Via DirectLease Tankservice app. Met de Clever Tanken app de Duitse prijzen goed te volgen maar erg onderhevig aan tijdstip.
  5. Wat kan je ermee ontvangen? Totaal geen verstand van, etherhopperen? Tv? Radio?
  6. Lijkt me zeer onhandig in dit geval met een rotor, een quad lnbf. Krijg je geheid gedonder als je niet de enige kijker bent. Laat hem eerst maar eens reageren, een coaxkabel heeft hij al in ieder geval.
  7. Je geeft aan momenteel maar 1 lnb nodig te hebben. Heb je de wens om later meer lnb's nodig te hebben voor andere satellieten? Wat voor type ontvanger wens je? Want dat kan de aanschaf doen veranderen.
  8. Ook dat is prachtig spul! Alleen voor 4 satellieten ontvangen niet heel geschikt, die kleine rotor is voor 33 en 45 cm schotels geschikt had ik gelezen. Overtreft deze 65 wel een Bigbisat wat betreft opbrengst/versterking met een goede lnb denk jij?
  9. Kijk, daar kunnen we wat mee! Dan laat ik deze ook aan me voorbij gaan want te beperkt voor optimaal afstellen ontvangst van de 4 bekende satellieten.
  10. Nee, ik vind dat Technisat gewoon mooi en degelijk spul. Maar klein is niet fijn blijkbaar. Heb een plek gevonden waar groter spul mag hangen..dus wie weet , in ander draadje, is dat gewoonweg beter voor ongestoorde ontvangst. Ik vind het enigzins jammer want was en ben altijd wel fan van met name de Multytenne geweest. Helaas te klein wanneer het slechter weer is.
  11. Beste liefhebbers, (Sprietje met name) Wie heeft deze schotel in gebruik? Is een Dur Line een duurzaam alternatief voor ontvangst van de klassieke 4 satellieten? Vragen: Welke maat lnb past hierop en kan dat op beide schotels passen? De hoogte van de juiste bij te kopen lnb houders is instelbaar, de rails is recht en star (waterpas) op de mast te monteren, de lnb houders moeten op de rail verschoven worden en in hoogte afstelbaar zijn als ik het lees op de site. Is dit een goede optie icm met deze schotel?
  12. Ik kies er niet voor inmiddels, want inderdaad, zelfs als die centraal gericht staat met regen is het niet voldoende en wanneer kijken mensen tv....vaak als het regent.
  13. Plus nog het gewicht, dat zorgt voor meer fijnstof dat vrijkomt van de banden.
  14. Plus dat de satelliet nu optimaal ontvangen wordt en niet hoef te schipperen, zal dat veel schelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...