Ga naar inhoud


boudeman

Lid
  • Items

    1527
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Nordhorn
  • Interesses
    RE4210PVR en RE4220PVR
    LNB's: 19.2-23.5-28.2
    desktop: W10 64bit dual boot met 2 SSD's
    Mediaspeler: Intel NUC met W10 en Kodi - Onkyo AVR
    TechniSat internet radio tuner

Recente bezoekers van dit profiel

8478 profielweergaven
  1. Iets bijgeleerd. Ik zal later nog wel eens kijken of ik deze terreur met mijn cookie instellingen tevoorschijn kan roepen. Een internet search levert je hits op, maar dat betreft professionals die websites ontwikkelen e.d. Het is mij niet gelukt een hit te vinden van een gebruiker. Het leeft dus kennelijk niet bij de gebruikers.
  2. Rondgesnuffeld in garage en gevonden: Bison Rubber Seal
  3. Bij mijn dakgoot was, waar twee segmenten bij elkaar kwamen (en ook enigszins overlapten), siliconenkit geen succes. Wel een succes was vloeibaar teer, met een gewone kwast op te brengen. Uiteraard alleen aan de binnenkant en goed schuren. Ik ben vergeten of ik nog een extra stukje vliesdoek o.i.d. heb aangebracht. In ieder geval heb ik 2x gekwast met een dag ertussen. Het spul zal nog wel ergens in de garage staan. Als je het graag wilt, zoek ik het op.
  4. Voor mij was het begrip legitimate interest volkomen onbekend. @Mojo geeft wel heel weinig details. Wanneer komt hij dat tegen? Specifieke toepassingen? Welke hrowser? Ik gebruik net als @JoeC Firefox, private mode, cookies automatisch wissen e.d. Legitimate interest is mij bij surfen nog steeds een onbekend begrip. Op het W10 Help Forum kom ik het ook niet tegen.
  5. Ik weet niet of je veel wint met het de-installeren van Edge. Ik gebruik het niet, maar ik heb er ook geen last van. Misschien komt dat omdat ik in Task Manager>Startup het automatisch opstarten van Edge disabled heb.
  6. Dat is een opmerkelijke prestatie. Dat is mij, en vele anderen, nog niet gelukt. Hoe heb je het geconstateerd, dat Edge niet meer gestart kan worden?
  7. Er is veel leed in de provincie https://nos.nl/artikel/2509091-zeehonden-in-water-den-helder-zitten-hengelsportvereniging-dwars Het zal wel door de klimaatverandering komen.
  8. boudeman

    PRE ZERO

    Jij blijft dus vastzitten in de slachtofferrol.
  9. Goudvissen zijn sterke vissen en worden niet gauw ziek. Ziekte komt vaak door stress, en stress ontstaat als hun biotoop niet op orde is. Misschien is nu het juiste moment om daar nog eens goed naar te kijken.
  10. De schade voor ons valt mee, want ik had nog een reserve sat. ontvanger, en over 2 maanden is het uit met de pret want dan verhuizen we naar een appartement zonder schotel mogelijkheid. Maar ik neem het de stekkerdoos toch kwalijk 🤐
  11. In dit geval stonden de apparaten op enige afstand van de stekkerdoos, kwam de ploef en de brandgeur uit de stekkerdoos en ik meende daar ook een korte flits te zien. Iets brandde daar weg (stof?) zonder dat de aardlek trouwens reageerde.
  12. De sat. ontvanger had 11 jaar trouwe dienst achter de rug. Als ik deze schakelaar 10x bediend heb in de loop der tijd is het veel. Dus vul zelf maar in.
  13. Producten kunnen echt waardeloos zijn. Wat apparaten gereorganiseerd en aangesloten op stekkerdoos met schakelaar. Schakelaar omgezet, en plof zei die. Even een brandluchtje ook. Geen uitvallen van zekering of aardlekschakelaar. Ook de stekkerdoos bleef verder functioneren. Maar de aangesloten satellietontvanger is nu wel wijlen.
  14. Als ik daarop zoek (in NL) begint de prijs bij 50 euro en loopt vervolgens pijlsnel op. Geen hit op 25 euro gevonden. En 38 euro (in DE) incl. verzendkosten vind ik een schappelijke prijs. Hij is binnen en ik ben zeer tevreden. Het is een US Int keyboard, net als mijn 30 jaar oude. Alle toetsen en symbolen komen precies overeen. En de leesbaarheid is beduidend beter. Prima toch.
  15. Ik denk dat ik deze ook gezien heb. Nu is interessant: wat is een betere keuze, witte symbolen op zwarte toetsen of omgekeerd. Moeilijk te zeggen, maar ik heb nu gekozen voor zwarte symbolen op witte toetsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...