AIR FRIER Baktijden. •Aardappelblokjes vers:, voorgesneden niet voorgebakken: 8 minuten op 180°. •Aardappelblokjes van Colruyt (bevroren): 6 minuten op 200°, halverwege eens schudden. •Aardappelgratin: 15 minuten. op 180° •Aardappel Gratin Dauphinois: van de Aldi: 13 minuten op 180°. •Aardappelkrieltjes van Celavita (700gr): 14 min op 200° , halverwege schudden. •Aardappelkroketten: (bevroren) 15 minuten op 185°. •Aardappelkroketjes: 13 minuten op 200° bevroren (van de Jumbo). •Aardappelpureetoefjes: 15 minuten op 190°. •Aardappelnootjes: (in NL bolletjes) van de Aldi (diepvries): 10 minuten op 200°. •Aardappelschijfjes: (ontdooid) 2 x 12 minuten op 180°. (Tussentijds omschudden). •Aardappel wedges: ontdooit, 11 minuten op 180°. Diepvries 13 minuten op 200°. •Aardappel Partjes: (AH) 600 Gram diepvries: 13 minuten op 200°. •Afbakbroodjes: 7 minuten op 200°. •Afbak broodjes: met dikke plak geiten kaas er tussen prikkertje boven in het broodje steken 8 minuten. op 180°. daar na honig er op. •Appelcrumble: 12-13 min in de Viva op 180°. •Appeltjes:in blokjes met wat kaneelsuiker: 7 minuten op 180°. •Appelbol: 6 minuten op 180°. •Appelcake: 45 minuten op 165°. •Appelcake: 60 minuten op 150°. •Appelflappen (klein): 8 minuten op 200° •Appelflappen (groot): 17 minuten op 200° •Appelini’s: 10 minuten op 200° Bevroren. Kleine roomboter appeltaartjes(Jumbo). •Appelmoes zelf maken: 10 minuten op 190°. •Appeltaartjes van Koopmans: 17 minuten 155° •Bamischijf van mora (bevroren):10 min op 180°. •Banaan: 7 minuten op 200°. •Banaan met bladerdeeg: 8 minuten op 200°. •Banketstaaf of Boterletter (stukjes) 3 minuten op 180°. •Beenhammetje: +/- 450gram, 35 minuten. op 180° voorverwarmd in een schaal en 1 á 2 keer omdraaien •Beenham: 700g 52 minuten op 180° •Biefstuk van de haas (kamer temperatuur en niet te dik stukje): 5 minuten op 200° (3 minuten voorverwarmd) •Bistro Bagette dr. Oetker: 7-8 minuten op 190° •Bitterballetjes: 7 minuten op 200°. (bevroren).(voorverwarmen) •Blinde vink: 15 minuten op 180°. (voorverwarmd). •Bloedworst(zwarte pens of beuling): 9 minuten op 180° (Voorverwarmen). •Boomstammetjes: 15 minuten op 180° (waren goei dikke) •Boontjes met boursin cuisine, 6 minuten op 180°. •Boterkoek: 25-30 minuten. op 165° •Braadworst: 10 minuten 180/190°. •Brood Koopmans: 20 min. op 160°. •Broodje ei: (afbakbroodje) uithollen, ei erin (evt. geklutst): 7 min op 200°. •Broodje rookworst: van de Lidl, per 3 broodjes en 3 worstjes : 4 minuten. op 200°. •Cake: 20 minuten. op 165°C. •Calamares (diepvries): Voorverwarmen en dan 10 minuten op 200° voor de hele zak ineen keer (500gram.) •Calamares (gepaneerd): 6 minuten op 180°. •Calzini van de Aldi. Gevuld broodje met salami & kaas of kippenvlees. 5 minuten op 180°. •Cervela( rookworst ) : 10 minuten op 180° •Celavita oma’s opbak aardappeltjes: 15 min op 190°. •Champignons (geheel in het mandje): 3 a 4 minuten op 180°. •Chickenwings van de Aldi: 10 minuten op 200° •Chocoladebroodjes: 16 minuten op 180° •Chocolademoelleux: voorverwarmd , 8 minuten op 180° •Chocolademoelleux: 12 minuten op 180° (voorverwarmd) voor 4 stuks •Coquilles van de Lidl: 12 minuten op 180° •Cordon Bleu: 10 minuten op 180° •country-potatoes Mccain bevroren: 12 minuten op 200°. •Cripsino’s van Iglo: 16 minuten op 180° •Curryworsten: 10 minuten op 180° (bevroren) •Delhaize minikroketten: 10 minuten op 180° (bevrozen) •Diepvries panini: 13 minuten op 160° •Dim Sum: 12 minuten op 200°. •Duitse biefstuk: medium 8 minuten op 180° en doorgebakken nog 3 minunten extra op 170° •Drumsticks voorgebakken uit de diepvries : 8 minuten op 200°. •Drumsticks rauw : 10 minuten op 180° 10 minuten op 150°. •Drumsticks rauw en bevroren : 10 minuten op 180° 10 minuten op 200° voor knapperig. •Eendenborst: 350 gram eendenborst 10 minuten op 200°. Na 5 minuten omdraaien; 8 minuten op 155°. Totaal 18 minuten. •Ei: hard gekookt 12 minuten op 160° , zacht eitje 6 a 7 minuten op 160°. •Ei: hardgekookt 16 minuten op 120° zonder opwarmen daarna laten schrikken in koud water zodat pellen beter wil. •Eieren– Gebakken 190° 10 min. Voorverwarmen •Eiermuffins: 10 minuten op 160°. •Fazantenborstfilets: 7 minuten op 170° en dan bv 3-4 op 200° voor een korstje. •Filet lapjes: 5 minuten op 195°. •Friet brede snit AH, kleine portie 10 minuten op 180°. •Friet (Belgische) van AH, 14 min op 200°. •Friet avico super crunch oven friet 12 minuten op 200° tussendoor schudden evt nog een keer 2 minuten, ligt eraan hoe knapperig je ze wilt hebben. •Frieten (Vlaamse) (bevroren) 20 minuten op 200°. •Frietjes, verse: 15 minuten op 160°, ff schudden halverwege, dan 12 minuten op 180°. •Friet (Lidl, rode zak) 10 min. op 180° en dan 6 min. op 200°. •Friet (Twister) 8 min op 180°. Voorverwarmen. •Friet van de Aldi, (diepvries) 10 min op 200°. •Frikandellen Aldi 6 minuten 180° en 2 minuten 200° •Frikandel mora : 8 minuten op 190° •Frikandel oven mora: 6 minuten op 200° •Funmix van Mora (div. snacks): 7 minuten op 200°. •Garnaalkroketten: 8 minuten op 200° (NIET bevroren) •Gehaktballen: 7 minuten op 200°, dan 5 minuten op 160° •Gehaktballetjes mini: 7 minuten op 200° . Halverwege omschudden •Gehaktballetjes– 1 kg – 10 minuten op 200°.(halverwege omschudden) •Gehaktbrood of frikandellekoek: 15 minuten op 170° en 20 minuten op 185°. •Geitenkaas met spekjes rond : voorverwarmen en 3 minuten op 180° (heb deze wel in aluminium bakje gezet,komt vocht uit) •Gevulde paprika met rundgehakt / kippengehakt : VV & dan 10 minuten op 180° en aansluitend 12 minuten op 155°. •Grillburger rund van de Aldi, 6 minuten op 180°.(niet bevroren). •Groene asperges, per 2 stuks omwikkeld met een dun plakje bacon/ 4 minuten op 200° •Groentefriet 10 – 12 minuten op 200°. (na 8 minuten omdraaien). •Groenteloempia: voorverwarmen 200°,13 minuten op 200° (diepgevroren in mandje) •Haaskarbonade: 8 minuten op 200°. •Hamburger 4 stuks (dikke) : 8 minuten op 180° •Jalapeños Snacks. 8 minuten. op 180°. •Kaaskroketten: 12 minuten op 180° (bevroren) •Kaasstengelsvan Topking: 4 minuten op 200°. (bevroren) •Kaassoufle’s: 7á8 min op 200°. Halverwege omdraaien. •Kabeljauwin papilot : 13 à 14 minuten •Kabeljauwvan 4 ons, voorverwarmen 180°. 15 min.nog iets rose van binnen even 3 min op 200° •Kalfskroketten van de Lidl 15 minuten op 200°.(bevroren) •Kalkoenfilet: 10 minuten. op 200°; 5 minuten op 150° en 5 minuten op155°. (Eerst voorverwarmen). •Kalkoenrollade 11 minuten op 200°, omdraaien 10 minuten op 200° en 10 minuten op 160°. •Karbonade: 12 minuten op 180°. •Kibbeling: 5 minuten op 180°. •Kibbeling(AH, graatvrije, 400gr): 10 min op 180°. •Kip(groot)1,2 kg : 32 minuten op 180°. •Kip(volledig) van 1,2kg : eerst 14 minuten op 200° (voorverwarmd),dan nog 20 minuten op 180°. •Kip uit de braadzak van AH, 3 min voorverwarmen, dan 35 min op 200°. •Kipdij: 30 minuten op 180°. •Kip Sweet Chili van AH. 20 minuten op 200°. •Kipcorn diepvries : 10 minuten op 200°. •Kipdrumsticks: 1e 10 minuten op 200° (omdraaien) en de 2e 10 minuten op 150° (Dus in totaal 20 minuten). •Kipfilet: 8 minuten op 140° en 8 minuten op 180°. •Kipfilet van de Aldi(Boerenkipfilet met spek):20 minuten op 180°. Met olie insmeren. Beetje water onderin. •Kippenbil: 25 minuten op 200°. •Kippenbouten 24 minuten op 180° •Kippenpoten (2): 30 minuten op 180° •Kippenbraadworst: 8 minuten op 180°, het velleke is wel hard maar ik gebruik een steakmes. •Kippenfilet blokjes: voorverwarmen 200° – 10 minuten,halfweg eens omroeren, dan nog 6 minuten op170°. •Kippenhamburger: 6 minuten op 180°. •Kippenlevertjes omwikkeld met katenspek 12 minuten op 180° •Kippenpoten(2): 30 minuten op 180°. •Kipsate 1 kilo mini – kip is al voorgegaard (lidl / aldi diepvries) 10 minuten op 200°. (halverwege omschudden) •Kippenschnitzels bevroren : 12 minuten op 180°. Ontdooid 7 minuten op 200°. •Kippenschnitzel Gevuld 10 minuten op 180°. •Kipschnitzel krokant 7 minuten op 200° eerst insprayen met olie anders is de krokant erg droog •Kippenvleugels: 15 minuten op 180°. •Kiprollade(525 gr) 5 minuten voorverwarmen op 180°. Daarna 40 minuten en gewoon in het mandje. •Knoflook broodjes: 4 minuten op 160°. •Koolvis 15 min op 180° bevoren toestand. •Koteletten: 8 minuten op 180°. (voorverwarmd) •Krabkroketjes: 8 minuten op 180° van de Lidl •Krieltjes aldi : 10 minuten op 180°. •Kroepoek: Gedroogde ongebakken kroepoek: (afhankelijk van grootte) circa 2/3 min 180 gr (AF XL) •Kroketten van de Aldi 5 minuten op 160° en dan 2 minuten op 200°. •Kroketten van Dobbe: 20 minuten op170°. •Kroketten van Mora: 3 minuten voorverwarmen, 11 minuten op 200°. •Kroepkoek gedroogde ongebakken : (afhankelijk van grootte) circa 2/3 minuten op 180°. •Kwartels: 10 minuten op 200° en 10 minuten op 180°. •Lamskoteletje: 7 minuten op 180°. •Lamshaasje: 8 min op 180°. •Lasagne (ontdooid): 10 minuten op 180°. •Lekkerbekjes van Iglo:15 minuten op 180°. •Loempia: 7 minuten op 180°. (ontdooid) •Loempia(bevroren)20 minuten op 180°. •Maiski Cordon Bleu (met kip, ham & kaas): 10 minuten op 200° •Mexicano (Diepvries): 8 minuten doen op 200° •minutenute steaks: 3 minuten op 195°. •Mini Pizza baguette van de Aldi: 10 minuten op 160°. •Mini Pizza Quiche van dr. Oetker: 15 minuten op 170° in de XL •Oesterzwammen AH, 3 minuten op 180°. •Omelet: 15 minuten op 150°. •Partysnacks Aldi : 8 minuten op 180°. ( bevroren en voorverwarmd) •Panini(vers) mettomaatjes : 5 minuten op 180°. •Pijnboompitten: 3 minuten op 160°. •Pikanto mora 8 minuten op200° •Pitabroodje 7 minuten op 180°. •Pitta pizza : 7 minuten op 180°. •Pizza op dikke boterham : 5 minuten op 180° •Pizzabaguette tomaat/kaas van dr oetker : 12 minuten op 180° •Pizza baguette Aldi Mama Mancini diepvries: 8 minuten op 180° •Pizzabroodjes: 8 minuten op 200°. •Pizza Dr. Oetker: 8 minuten op 200°. •Poffertjes (bevroren): 3 minuten voorverwarmen, 4 minuten op 180°. •Pommes duchesse: zie aardappelpureetoefjes •Quiche Loraine van de AH: 15 minuten op 180°. •Ras patat: 5 minuten op 200° (3 minuten voorverwarmd) •Ravioli 8 minuten op 190°(voorverwarmd) •Ribbel Friet (AH, voorgebakken, 750gr): 15 minuten op 200° •Ribeye: 6 minuten op 180°; hangt van dikte af. •Rookworst: 4 minuten. op 150°. •Rosbief: 10 minuten op 200° om dicht schroeien en dan 20 á 25 minuten op 180°. •Rösti rondjes: 11 minuten op 200° (in de gaten houden). •Rundergehakt, 9 minuten op 200°. •Rundersaucijzenvan de Aldi. 11 minuten op 180°. 450 gram. •Rundervinken: 15 minuten op 180°. •Rund tournedos: 7 minuten op 180°. •Saté (kip): 10 minuten op 190°. •Saucijzenbroodjes (lidl) 200° 4 minuten •Scampi’s: 6 minuten op 180° (ontdooid). •Schouderkarbonade: 8 minuten op 180° (hangt ook van de dikte af). •Shoarma 10 minuten op 180°. •Siciliaanseworstjes van de Lidl 10 minuten op 180°. •Slavinken: voorverwarmen 3 minuten op 200°; 5 minuten bakken op 200° dan 9 minuten op 160°. •Spareribs (reeds voorgegaard): eerst 3 minuten voorverwarmen, dan 6 minuten bakken op 200°. •Spaanse partjes (Celavita): 12 minuten. op 200° •Speklapjes 16 minuten 180° of 14 minuten op 200°. •Spekvinkjes: 15 minuten op 180°. •Steak: 5 a 6 minuten op 180°. •Steak– Ierse steak van de Lidl: Niet voorverwarmen en 4,5 – 5 minuten op 200° (medium); Goed gebakken is 6 minuten, bleu schat ik 3 minuten. •Sugarsnaps: 5 minuten op 200°C. •Tamme kastanjes: voorverwarmen en 12 minuten op 200°. •Tartaartje 8 minuten op 200°C. •Tomaat gevuld met gehakt 10 minuten. 180° en 6 minuten. op 150°. •Tomaten poffen: 6 minuten op 180°. •Tostie oftewel Croque monsieur: 5 minuten 200°. •Twister Fries Seasoned (Lamb Weston – 600g) 12 minuten op 200° – Halverwege even goed schudden. •Uienringen Lidl 2 x 7 min op 180 C. •Varkens braadworst: 10 minuten op 180°. •Varkensbrochette AH 7 minuten op 200°. •Varkensgebraad/ varkensfilet van 936 gram : 25 minuten op 180° en 15 minuten op 160° ( dikte van het vlees was 5 centimeter ) •Varkenshaasje: 12 minuten op 200°. •Varkenshaasje: (ruim 400 gram) 20 minuten 200°. •Varkenslapjes 250 gram: 20 minuten op 200°. Na 10 minuten het vlees even omdraaien.Kruiden + 1 el olie. •Varkensoester 10 minuten 180°. •Varkensschnitzel bevroren: 8 minuten op 180° en 2 minuten op 200° voorverwarmd op de grillpan. •varkensrollade (tje) 475gr: 20 min op 180° en 10 min. op 160°. •Varkensrollade 1 kg (varkensgebraad)180°: 35 minuten op 180°, omdraaien en 10 minuten op 160°. •Varkensrollade: 770 gram. 25 minuten op 180° en 10 minuten op 160° gedaan •Verse worst: 10 minuten op 180°. 500 gram. •Vietnamese loempia’s: 8 minuten op 180° •Vissticks, de langesmalle, 5 minuten op 200° •Visquisine: 20 minuten op 180°. •Wienerschnitzels: 10 minuten op 180°. •Witlof (rauwe) 10 minuten op 190°. •Worstenbroodje (2 stuks), 4 minuten op 200°. •Wrap van de Aldi: 12 minuten op 180°. •Zalm 300g : 15 minuten op 180°. •Zandkoekjes: AF (155gr) 15 minuten (bij 10 nog net te licht) op 180°. •Zeewolf filet AH (291gr) op de pan, 12 minuten op 180°.