Hirschmann Duo Twin LNB

Aangezien Canal Digitaal geen DUO twin LNB's meer leveren, heeft Hirschmann exact hetzelfde DUO LNB uitgebracht.Met de Hirschmann Duo Twin LNB ontvangt u zowel Astra 1 (19.2) als Astra 3 (23.5). De Satellietprovider SES-Astra liet in nauwe samenwerking met CanalDigitaal de Duo LNB ontwikkelen. Deze Duo LNB heeft een zeer smal tussenstuk waardoor deze alleen op een Triax schotel past. 

De CanalDigitaal Duo Twin LNB kan op twee digitale ontvangers aangesloten worden. U kan er ook voor kiezen om de LNB aan te sluiten op één digitale ontvanger met twee tuners (Twin-tuner). Hierdoor wordt het mogelijk om een kanaal op te nemen en tegelijkertijd een ander kanaal te bekijken. 


€ 25,00
Niet op voorraad
SKU
7109617476529

Wat is een LNB?

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft. 

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

Meer informatie
Merk Hirschmann
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hirschmann Duo Twin LNB
Uw waardering
Feedback
Heeft u even? Uw mening is zeer belangrijk voor ons. Bedankt voor het delen van uw mening!

Hoe zou u uw ervaring omschrijven?

Slecht
Matig
Neutraal
Goed
Geweldig
Selecteer een element op de pagina.

false

Bedankt voor het delen van uw mening!

Selecteer een element op de pagina.