Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Hallo. Dat ging even te snel. Vergeet het bovenstaande. Ga naar het menu "antenne instellingen" Kies bij satelliet voor "Motorantenne" Volg daarna het menu
 3. Hallo. Ga naar het menu "antenne instellingen" Kies voor "Door de gebruiker ingesteld" Kies vervolgens voor "SatCR" Volg verder de aanwijzingen in het menu. Succes
 4. Sprietje

  Sun outage

  Geen paniek beste D.Quijote De echte sun outage moet nog komen in Marbella. Je vergist je waarschijnlijk dat in het Engels eerst de maand en dan pas de dag wordt aangegeven. De maximale sun outage is pas over 2 dagen in Marbella, op 5 maart en 6 maart. Op 5 maart staat de zon ongeveer 0,2 graad onder de satelliet, op 6 maart ongeveer 0,2 graad boven de satelliet, zie de tabel.
 5. Hallo Phoenixx met mij is alles goed en met jou? en leuk je weer bezig te zien met de hobby het blijft leuk ik pak het weer op als ik een geschikte woning heb gevonden in de toekomst want hier bij mijn ouders is het bijna niet te doen en op mijn appartement kon ik helemaal geen schotel plaatsen en wat ik kon testen heb ik getest op andere sats heb ik geen zicht dus ja in de toekomst de hobby weer oppakken want tv kijken doe ik niet en leuke resultaten op badr! ben benieuwd of je iets kan ontvangen van de nw africa beam
 6. Heeft iemand enig idee hoe ik in de USALS instellingen van onze Technisat Digit Iso S2 kan komen, hij is/wordt verbonden aan een STAB HH90, het lukt me met geen mogelijkheid; de Technisat Digit Iso S2 was eerst verbonden aan een "gewone"schotel met 4 lnb's, maar ik wil 'm nu draaibaar maken m.b.v. de STAB rotor aan een vlak-antenne. Iedere hulp is welkom.
 7. Vandaag
 8. ik snap het erg bedankt. Met de instelling AUTO voor kleurruimte ga ik natuurlijk verder ? Ik ga dan nog experimenteren met kleurdiepte (zoals je stelt: beter plaatje!)
 9. D.Quijote

  Sun outage

  Ah, sun outage was er weer vanochtend in Zuid-Spanje, had er niet meer aan gedacht.
 10. Het geldt alleen voor apparatuur die is aangesloten op de uitgang(en). Dus displays, maar ook splitters en scalers. De bronnen die zijn aangesloten op de ingangen kunnen elk voor zich bepalen welke frequenties optimaal zijn. Zaken als kleurruimte (4.2.2 ipv 4.2.0) en kleurdiepte (12 bits ipv 8 bits) vreten bandbreedte, maar verhogen wel de kwaliteit van het beeld. In een 'normale' setup zorgt de EDID voor de juiste informatie en gaat het meestal goed zonder ingrijpen van de gebruiker. Maar zodra je zaken als splitters/scalers gaat inzetten wordt het al tricky, omdat
 11. Als ik optel wat mijn bescheiden verzameling LP's en CD's vandaag de dag zou kosten, ca 200x hfl20,- Een huis kostte toen ~hfl 50.000,-, dus 8% van een huis. Vandaag de dag zou men voor een gemiddelde verzameling dus €20.000,- uitgeven. Als ik terug kijk was dat een zeer welvarende tijd, wat ik toentertijd bepaald niet zo voelde. Als je brood moest kopen moest dat vaak van het statiegeld. 😊 Maar geld voor spullen uit Japan zoals stereo- en fotoapparatuur was er altijd te vinden. Dan maar werken ipv weekend of vakantie.
 12. Het gaat nu eind maart werkelijk gebeuren. Ik moet echt lachen om deze onzinnige beslissing. Ierland het belasting paradijs kan het zich niet veroorloven om een handvol DAB+ zendertjes in de lucht te houden. Zouden ze belastingen innen zoals in iedere andere volwassen EU Staat, dan betaal je deze kosten uit de overheids-pot (of beter gezegd uit de portokassa), of het nou rendabel is of niet. Maar goed...zoals ze willen. De langegolf van RTE op 252 KHz wordt vooral ´s avonds zwaar gestoord door Algerije op dezelfde frequentie. bron: satellifax Irland: RTÉ
 13. Een goede zender. Zeer goed geluid. Bedankt voor de aanbeveling.
 14. Ben je al even opnieuw teruggegaan naar de Fabrieksinstellingen na de installatie van de nieuwe pli-versie?
 15. Het valt me trouwens op dat de meeste Duitse HD zenders uitzenden met 1280x720, terwijl in andere landen (o.a. NL & GB) met 1920x1080 word uitgezonden.
 16. De 11 WDR HD zenders kunnen nu worden ingelezen + nog 2 extra waar niets op zit.. Waarschijnlijk gaan deze binnenkort weer de oude frequenties 12421-H en 12603-H vervangen.
 17. Gisteren
 18. hallo ik heb een Zgemma star H2 pli 7.3 geladen volgens mij staan alle instellingen goed ? zenderlijst staat er ook in geen beeld wel bij wat buitenlandse zenders . is ingesteld op de astra 19,2 en 23.5 kan iemand mij hier mee helpen ? Mvg Hendrik
 19. 3 en 4 zijn inderdaad de speakers die het langst niet hebben gespeeld, omdat de versterker defect ging. Maar dat is weer een ander verhaal met vintage audio. De randen zijn van een soort stof, maar niet meer super flexibel. Zit wel een soort vouw in. De rimpels in de conus zijn trouwens normaal.
 20. En voor wat extra ritme , gooi er af & toe een paar stukjes steen erbij 🥳👌
 21. 😭 Frutdenondemiljaaaar , val ik toch wel buiten denen boot zeker !! 🤬 Zolang ze maar FTA terugkomen !! Hopelijk niet FTV !! Ik haat PAY TV !!
 22. Ik bedoel te zeggen dat er vanaf 11:12 geen schaduw meer op de schotel is.
 23. Je kan dat Spotify toch zeker digitaal opnemen? Dus geen noodzaak voor een analoge recorder, de betere vintage was trouwens een Sony Pcm F-1 met betamax recorder geweest. Maar de reparaties aan dat vintage spul zijn duur. Minimaal Cd kwaliteit zou in 2021 toch ook wel de standaard moeten zijn denk ik.
 24. Ik heb hier een Nas met 16 TB opslagcapaciteit. Hier passen toch zeker 20.000 cd's op, niet gecomprimeerd! Een stapel van deze cd's zou 200 meter hoog zijn. m En wie de hoesjes en al de rest mist, die zou zeker eens naar Roon moeten kijken. De oplossing om naar eigen en cloud muziek te luisteren via een geintegreerde beleving.
 25. De tijdloosheid van muziek wordt niet bepaald door de luisteraar als individu, maar als groep. En niet alleen de groep waarin wij leven, maar ook de vele groepen die nog na ons komen. Hoe zou je anders de muziek van Strauss of Beethoven als tijdloos kunnen beschouwen? Dat gezegd hebbende is het begrip 'tijdloos' natuurlijk relatief.
 26. 8°W 12632 V 7200 Aut ID: PCO HD 03
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.