Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Dat is ook het grote misverstand. Er zijn geen WhatsApp contacten.
 3. Ik heb gisteren de settinglijst van Hans via mijn satellietontvanger Giga Blue Quad Plus gedownload. Dit heeft altijd geweldig gefuncioneerd. Met het binnenhalen van de lijst van 2 augustus geeft de ontvanger geen favorieten lijst meer. Map is helemaal leeg. Enkel Alles, Satellieten en Provider doet het nog. Ik gebruik de software Openatv 7. Toestel ook al van nul terug helemaal voorzien van nieuwe software. Iemand ook dit probleem?
 4. Today
 5. Oke ik ga het doen , maandag zie ik m,n vriend weer 80 jaar is hij sinds kort geworden , en geef jullie replay , dat ben ik wel verschuldigd .
 6. Om nog maar te zwijgen van een enorme leegloop van gebruikers op dit forum.😱
 7. @Mimisiku: wat komt er dan in de plaats? Is het nu nog niet duur genoeg?
 8. De meeste TV/Radio programma aanbieders hebben een backup uplink zodat uitval van de uplink niet gebeuren kan. De backup uplink is in de regel ca. 200 km van de de primaire uplink verwijderd. Noodweer op 2 plaatsen tergelijkertijd, ca. 200 km van elkaar is te verwaarlozen.
 9. Geniet er nog maar even van... In februari 2022 (vanaf) is het voorbij met je losse kaart...
 10. D Digital Fernsehen meldt Start van nieuwe UHD zender in het HD+ pakket. https://forum.digitalfernsehen.de/threads/uhd-auf-astra-19-2°-ost.350494/page-130#post-9405812 Naast de Bundesliga komt er ook andere inhoud in UHD wat parallel op een van de Seven Entertainment Group wordt uitgezonden. https://www.presseportal.de/pm/81351/4985489?utm_source=directmail&utm_medium=email&utm_campaign=push Mooi nieuws voor ons als HD+ kijkers....
 11. Zojuist 47 gr.C gemeten hier in Ras Al Khaimah in de schaduw. Ik denk dat we deze week de 50 gr.C gaan halen.
 12. Ik heb je een pm gestuurd. Maar je moet de config niet in je YAML zetten maar in de applicatie config. Tenminste ik weet niet welke HA versie je gebruikt ?
 13. CCcam Image Open Pli4 Kernel versie 3.1.1 smartcard is nog een van de oudste generatie (nummer startend met 130)
 14. Lijkt me een goede zaak om hem zelf op te halen. De meeste webshops versturen geen schotels groter dan 85cm omdat ze dan vaak gehavend aankomen en geen goede prestaties meer leveren, enkele topmerken uitgezonderd omdat die veel beter verpakt zijn. De nieuwe Inverto Ultra PLL is waarschijnlijk pas vanaf begin volgend jaar leverbaar en is bijzonder interessant voor multifeed omdat die een kleine kopdiameter heeft. Ik zou daar dus niet speciaal op wachten. De Inverto Black Ultra en de Inverto premium PLL zijn ook prima lnb's.
 15. En zend alléén uit vanaf 23h00 en de andere Dorcel-zender vanaf middernacht.
 16. Als er een donker noodweer bij de uplink station aanwezig is, dan heeft men ook geen satelliet signaal hoe groot de schotel is of het mooie weer in Spanje.
 17. Even een update. Gisteren zijn we naar het huis gegaan en de jongste van ons is met een hoop moeite het dak opgeklauterd. De schotel was 85x94 en van geperforeerd materiaal, vermoedelijk staal. Geen merk op te zien. Van de LNB was de plastic afdichting van de feedhorn weg - er kwam geen signaal meer uit. De meeste coax kabels waren in beroerde staat. We hebben besloten een andere schotel te plaatsen op een meer toegangkelijke plek. De Inverto schotel kan ik bij een webshop kopen, maar ik denk dat ik hem tzt zelf ga ophalen - een km of 200 van ons vandaan. We kunnen tijdelij
 18. Kan iemand mij helpen aan een m3u van passie xxx NL?
 19. @Dreeke, je hebt duidelijk geen OpenPli 8.0. Ik heb het aan aangegeven dat het na de overstap van 7.3 is. Maar waarom werkt het niet in OpenPli8.0 ? Dat heeft niets te maken met het flashen maar aan de plug-ins's die daar bij zitten. En de vraag was hoe en of iemand dat voorlopig kan oplossen, want ook op de PLI site raak ik daar niet uit te veel naast de kwestie). Teruggaan naar V7.3 is absurd, voor enkel de IP streams die niet meer werken, maar ik mis de Vlaamse regionale zender wel.
 20. Je blokkeert voor Whatsapp niet het nummer in je telefoonboek, maar in Whatsapp, zoals hierboven beschreven.
 21. Ja, maar als de lucht pik zwart is van het noodweer, dan ontvang je toch geen enkele satelliet meer. Aangezien het in Spanje meestal mooi weer is, is een schotel van 60cm voldoende. Groter mag natuurlijk wel als je geen problemen met plaatsing hebt.
 22. Castellón de la Plana (bij Valencia) was afgelopen maandag met flinke hagelstenen. Lijkt me ook niet gezond voor een schotel.
 23. Het betreffende whatsapp gesprek openen, dan de 3 puntjes rechtsbovenin de hoek aan tikken, daarna de optie meer selecteren. Daar staat blokkeren bij.
 24. Uuuuh hoe kan ik een telefoonnummer blokkeren als het niet in het telefoonnummer boek van de smartphone staat ???
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.