Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. De vierde tuner is een usb-tuner. Gewoon een tuner die je gewoonlijk in een computer steekt.
 3. https://www.hln.be/puurs-sint-amands/jos-hermans-97-eerste-belg-die-coronavaccin-kreeg-is-overleden~a7a5b98c Z'n overlijden is niet coronagerelateerd !!
 4. Dag allemaal, ik heb het niet vermeld, maar de platenspeler is voor een "armlastige" vriendin. Ik heb er inmiddels een, gratis! een sony directdrive. Zelf heb ik een Braun PDS 550 en daar luister ik met plezier naar. Om Mimisuku te citeren, "met een been in het graf", ik sta er met 2 benen in, maar niet in het mijne. Het gehoor is hier de referentie, en dat werkt nog redelijk, maar loopt wel met een looppasje achter de weergever kwaliteit aan, bedankt voor jullie reactie´s. waterpas
 5. Mazzel dat we meer water dan land hebben maar je zult daar maar net met je bootje varen. En ik had 'm Xi gegund.
 6. Fijn en terecht.🙂 Het is overigens niet alleen een mening maar ook een waarheid als een koe op grond van de diverse wetenschappelijke onderzoeken. Mensen die dat ontkennen hebben geen benul van wetenschappelijk onderzoek of vinden wetenschap maar niets en minder belangrijk dan facebook. Of vrij zeker beide.
 7. Today
 8. Dat RedBull te lang gewacht heeft is overduidelijk. Wat stom.
 9. Tweede prik gehad.🙂 Over een week erg weinig kans meer op nog maar een lichte ziekte of anderen besmetten. Niet dat ik m'n gedrag ga veranderen met mondkapje en minstens 1,5 meter. Want velen hebben de kans nog niet gehad.
 10. Ja, dan heb je em ook echt verdiend👍
 11. Ik denk dat ik het probleem via een omweg heb verholpen. Op mijn MacBook heb ik de EXT4 USB HDD aangesloten. De Samsung T5 USB SSD 1 TB drive heb ik op de ZERO4K aangesloten een met EX4 va de Device Manager geformatteerd en gemount. Op de MacBook een conversieprogramma van Paragon geïnstalleerd om de data (TS opnamen) van de USB HDD te kunnen lezen. In de gratis proefperiode kun je alleen de Read-Only optie gebruiken maar dat is voldoende om de data te kunnen lezen. Via een kopieeropdracht ben ik nu de data van de USB HDD naar de USB SSD op de ZERO aa
 12. https://spacenews.com/long-march-5b-falls-into-indian-ocean-after-world-follows-rocket-reentry/ Zo te zien was Drs. Ijzebout bijna bij de prijswinnaars.
 13. Hamilton nr.1, Verstappen nr.2. Het lijkt er op dat Verstappen te lang gewacht heeft met een bandenwissel. De lappen hanger er aan bij de voorbanden van Hamilton. Wel een blunder dat er nog iemand met een band aan kwam rennen toet Max al stil stond. Met een bandenwissel van 4,2 sec. geen standaard pitstop voor red Bull. Uitslag F1 Barcelona 1 Lewis Hamilton Mercedes 2 Max Verstappen Red Bull + 15.841 3 Valtteri Bottas Mercedes + 26.610 4 Charles Leclerc Ferrari + 54.616 5 Sergio Pérez
 14. Vergis ik me nu, of was het een domme wisseltactiek van Red Bull?
 15. Zal een 1800 zijn? Maar die is wel interessant voor TS.
 16. Bedankt voor de tip, maar er is meer aan de hand: tuner b ( cable) heeft eigenaardige kuren, en valt soms uit. Ik heb meer en meer de indruk dat ik de decoder eens grondig moet onder handen nemen. Misschien eens terug naar fabrieksinstellingen. Vorig jaar ging alles nog vlot met dezelfde instellingen. Ik werk met open-atv. Vraag: ik overweeg de aankoop van een bijkomend toestel en vind geen Zgemma met 2*dvb-s en 2*dvb-c/t. jij hebt het blijkbaar wel gevonden. Graag een tip via pb om de spelregels van het forum te respecteren.
 17. Doet me denken aan iets van een jaar geleden. Toen ging Hamilton hem ook glad voorbij. Nu ook weer met 15 ronden terwijl Hamilton met 12 seconden achterstand per ronde 1,7 seconden sneller is.
 18. Dit gaat Max dus niet redden..
 19. Wat een stunt. Verstappen passeert Hamilton in de eerste bocht. Een nog grotere stunt. Er wordt een bandenwissel uitgevoerd met 1 lege band. Moeten alle banden er weer af want er mag alleen per set van 4 banden gewisseld worden.
 20. @Mimisiku, Jij had zo net geantwoord op een door mij in het Duitse VU forum gestelde vraag en daar stelde jij voor dat ik het beste kan heen- en weer kopiëren maar dat is niet zo simpel dan jij het stelt. EXT4 geformatteerde schijven worden door de MacBook niet herkend. Nu kan ik wel een programma bestellen om EXT4 files op mijn MacBook te lezen maar daar moet ik toch al snel € 35,= per jaar betalen, dan kan ik net zo goed een PVR-Kit kopen maar zoals al gezegd is dat nog niet de bedoeling omdat ik denk dat ik niet meer zal opnemen. De in EXT4 geformatteerde HDD wo
 21. Zo die prik zit. gezwollen polsen en enkels en nu een koel pilsje want ik heb 2 uur gelopen heen en terug 👣
 22. Ik heb nog een oude Philips in een ton liggen, uit ~1965. Is "zu haben". Loopt op batterijen, bij transport compact (27x10x16 cm) als een portable radio. Draait 33, 45, 78 rpm. Voorzien van eigen versterker (mono) en los opstelbare luidspreker. Mooi voor op de camping. Moet ook nog ergens de eerste 2 singeltjes hebben: "Dikkertje Dap zat op de trap" van de Leidse sleuteltjes, en "Eine Kleine Nachtmusik"van W.A. Mozart.
 23. Ik heb al 15 jaar een Technics SL180 op de zolder liggen... Nooit meer gebruikt, ook geen vinyl meer...
 24. Je kunt om het even welke HD+ kaart kopen.. Via PayPal kun je gewoon je kaart betalen... Alleen zorgen dat je géén NL rekening of creditkaart gebruikt en geen NL emailadres...... Heb hier ook al voor mijn 3de jaar een HD+ kaart..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.