Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Een paar jaar geleden was het met vpn een fluitje van een cent. De registratie is nu een hele hoop heisa geworden. Zonder een Britse postcode gaat het in ieder geval niet lukken.
 3. Ik neem aan dat je met alles bedoeld van Freesat uit de UK, lijkt me sterk dat je ook het voledige Sky pakket erbij hebt met enkel een VPN.
 4. p Heb het in afwachting van mijn schotel na onze verhuis een tijdje gebruikt, werkt op alle platformen (met vpn) - zowel tablet, smart tv, laptop, pc als android tv box. Werkt perfect EN je moet slechts één keer je login instellen. Uiteraard meteen ook de all 4 & 5 en de itv apps installeren, dan heb je ineens alles uit de UK.
 5. Je kan toch tegen een vergoeding filmon kijken zonder VPN https://www.filmon.com/tv/bbc-one Beiden kosten geld maar met Filmon kun je dus legios aan Engelse zenders kijken zonder VPN dus betaal je maar voor 1 source.
 6. Oke je hebt gelijk ik kijk dus naar wesel . Maar ze gebruiken wel dezelfde frequenties .zag ik in de tabellen . Bedankt voor de link mvg Ricardo. Maar ik kan toch kleve wel mee krijgen hier omdat ik ze dubbel ontvang ,wel zwakker .
 7. Nee, nee, allemaal onjuist. Ik had al het rijk pakket opgezegd en hiervan een bevestiging gekregen (beide kaarten). 2 weken later kreeg ik een telefoontje met de aanbieding. Ik heb net mijn contract gedownload en bekeken: De aanbieding (11 maanden gratis) loopt tot 31 maart 2021 en het contract loopt tot 30 april 2021. De laatste maand moet ik dus weer betalen. Ik betaal vanaf mei tot nu toe elke maand niets. Waarschijnlijk hopen ze dat ik tegen die tijd niet opzeg en het abonnement weer stilzwijgend van de rekening kan worden gehaald.
 8. Gisteren een aangepaste lnb houder voor de CM 120 gemaakt welke op de originele houder gemonteerd kan worden . Hierbij is de lnb exact gericht met de touwtjes van Paul wade (1220/720 ) op punt G volgens de tekening welke Hanssurfer geplaatst heeft . Kontrole met de rotolaser bevestigd de juiste positie , de schotelrand werd correct afgetast . Een summiere test met de BEST single lnbf op 11.766H op 4.8º E bracht echter niet het veronderstelde gewin , ondanks de voldoende ruimte in de klem om de diepte in te stellen . Doordat met deze houder snel terug te bouwen is naar origineel kon ik binnen enkele minuten die positie testen , hiervoor moest de schotel 0.9º naar voren kantelen . Onder de bewolkte omstandigheden kreeg ik in beide gevallen een S van 89 en een Q van 69-70 . Als het niet te heet word deze week zal ik het eens met veel minder sterke transponders proberen . Op de video's de rotolaser op beide opstellingen .
 9. https://www.ukwtv.de/cms/deutschland-tv/nordrhein-westfalen-tv.html
 10. Oke, zijn er dan ook verschillende frequenties in gebruik .ik bedoel dat wesel voor bvb 3 sat kanaal 46 gebruikt en dat in kleve voor 3 sat kanaal 29 gebruikt????? Want ik kan hier 2 x 3 sat ontvangen maar de ene is zwakker mvg Ricardo Ps heb je een site waarop ik dat kan vinden over de polarisatie .
 11. BBC iPlayer only works in the UK. Sorry , it’s due to rights issues. In the UK? Here's some advice.
 12. Ik heb gelezen dat je via bepaalde (lees enkele) VPN aanbieders BBC kunt ontvangen op je PC met Iplayer. Ik weet niet of dat (il)legaal is maar indien legaal dan zie ik graag ervaringen en reacties tegemoet.
 13. Wij hebben nu tenminste zelfs een koele oma minister van volksgezondheid 😱😂 Nu bloedserieus: FULL Lockdown 2 , 366 dagen !!!! En da' die anti-lockers dan maar op een ander gaan wateren !!
 14. Mijn nog levende hoogbejaarde ouders hebben het nazi regime meegemaakt en dat was toch heel wat anders dan hetgeen jij hier beweert. Trouwens het nazi regime had niet iedere 500 meters andere regels, 1 regel en hield je je daaraan niet dan kon je het nu niet meer navertellen.. Voor je nog zoiets zegt best even nadenken.
 15. Groffe staalborstel , veel efficiënter 😂👌
 16. En als het contract bij Joyne met Eurosport afloopt, .......... Als Joyne slim is zetten ze de module voor intern gebruik een stuk ruimer, dacht aan 4 zenders tegelijk, kan je ook op de slaapkamers kijken en bij de ontvanger ook ruimer opnemen. Bij Canal Digitaal heb je mits je Seca3 gebruikt de ruimte, bij Joyne volgens mij niet. Sport kijken vindt ik niks, sport doen is een ander verhaal.
 17. De zenders in Kleve zijn horizontaal gepolariseerd, in Wesel verticaal.
 18. Nou, jij hebt in ieder geval geen behandeling tegen Corona nodig.
 19. Voor een schotel van 80cm had ik toch meer signaalkwaliteit verwacht. Heb je de kop van de Hotbird in de klem zitten? Heb je het block 8 graden schuin staan d.w.z. de kop van de Astra 19,2 hoger dan de kop van de Hotbird?
 20. 22.0°W 11126, H, 17250 FEC Auto Reuters TV News (Reuters) 4:2:0
 21. Bedankt voor je reactie. Ik kan handmatig op frequenties zoeken. Ik ga morgen de antenne naar Kleve proberen te richten en dan op de frequenties proberen te scannen die jij mij hebt doorgegeven.
 22. Bekend verschijnsel bij die sadisten, dat genre dierenbeulen. Waarschijnlijk zouden ze het liever bij mensen doen, maar die zijn iets weerbaarder. Maar idd. jouw systeem en daarna wat naraggen met een pleeborstel. Of ben ik nu ook een sadist?🤔
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy