Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. ijshockey schijnt te helpen volgens loukasjenko
 3. Het is alleen voor geluid van de VU uno naar de Marantz Het is om tv zender 192 muziek te luisteren via de Marantz
 4. wat the F is dat dan? telenet logica? cable.xml editen
 5. Die het nog nooit gezien hebben, de kinderen, zullen wel wat vreemd opkijken naar die humor van de jaren 70. Maar bij gebrek aan beter geef ik toe dat ik ook ONS kijk.
 6. Bij VTi op een Vu+ Solo 4k kan je met Oscam (nog) uit de voeten en heb je (nog) geen CI module nodig. Je kan de kaart ook in Nederland aanschaffen bij de satelliet winkel van je keuze. Ik gebruik(te) de kaart voor de 4k Formule 1 uitzendingen van RTL.
 7. Ook op een nederlandse onderzeeboot is het raak: https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200330_32089697/vijftien-militairen-op-onderzeeboot-marine-besmet-met-corona-zr-ms-dolfijn-keert-terug-naar-den-helder?utm_source=google&utm_medium=organic
 8. Ik heb ineens de zender "Ons" ontdekt. Allerlei leuke filmpjes en herhalingen van series uit de jaren 70. Gisteren me weer gek gelachen om een aflevering van de serie "are you being served?". Voor sommige hier is dat ook nieuw 😁
 9. Om vraag en antwoord in dit topic even door elkaar te halen: Op aanraden recentelijk ook weer over geschakeld naar VTI, komende van OpenATV. Dit om ook degelijk opnames gedecodeerd middels de Telenet CI+ te kunnen bekijken. Lukt tegenwoordig goed. Valt er me nu wel iets op: als je de box een Telenet cablescan laat doen, ontbreken er enkele zenders. Als regionale zender ontvang ik enkel ATV ipv het in mijn streek gangbare RTV. Ook is de Logical Channel Numbering niet echt zoals het hoort.
 10. Ruim een maand geleden waren we getuige van een rampzalige gebeurtenis met een cruiseschip in Japan. Het werd al gauw duidelijk dat dergelijke schepen een ideale broedplaats vormen voor het coronavirus. Inmiddels zijn we zes weken verder er er blijkt helemaal niets veranderd te zijn. Wederom is een schip (van dezelfde maatschappij) in een rampzalige situatie terecht gekomen. https://www.nu.nl/coronavirus/6041460/florida-wil-besmet-cruiseschip-zaandam-niet-in-haven-hebben.html In Australië is intussen ook bekend geworden dat tien procent van alle besmettingen afkomstig is van een cruiseschip. Niet te geloven dat dit soort pleziertochtjes nog altijd ongestoord georganiseerd kunnen worden. Dit, terwijl het vliegverkeer wereldwijd grotendeels is platgelegd.
 11. petje af RaveMaus, heb je goed gezien er is geen scriptje voor, maar er zijn wel picon-editors ik vond het zelf nooit de moeite waard daar de tijd in te steken, maar die is er nu natuurlijk wel
 12. Today
 13. toen ik nog een paar kaarten had, keek ik elke avond twee a drie speelfilms, later heb ik Film1 nog eens een maandje geprobeerd via IPTV van XS4ALL en ik was er behoorlijk teleurgesteld over inzake de release van nieuwe nog nooit geziene films via Ziggo heb ik overigens geen DDD+ geluid alleen PCM II op dit moment (dat is een behoorlijk aandeel van het Film genot wat wegvalt)
 14. aansluiten die camera op analog video recorder en die maakt er een .avi op SD kaart van 22$
 15. Ik ben er intussen achter wat mijn probleem is. Mijn Picons komen van www.picons.eu Als je de SRP pakt, dan beginnen die allemaal met 1_0_1. Enkel de kanalen die als referentie ook die 1_0_1 hebben worden binnen VTI voorzien van een picon. De meesten hebben 1_0_16 en 1_0_19. Als je de SNP versie downloadt, dan blijkt VTI erg kritisch te zijn met hoofdletters, punten en komma's. Voorbeeld bij de Vlaamse zender VTM. In mijn zenderlijst is VTM letterlijk geschreven als vtm HD. De SNP picon zegt: vtmhd.png Als ik die file nu verander in vtm HD.png werkt het wel. Eventueel een oproep aan de mensen van picons.eu: is het niet mogelijk om die snp's en/of letterlijk te maken? Ik ben geen programmeur; ik weet niet of dit makkelijk kan met een scriptje? Verder zijn die picons daar te downloaden gewoonweg top! Zeer actueel.
 16. Ah, ook een mooi gespreksonderwerp 🤣 Nee nog niet.
 17. Verwijder gewoon het "lokaal" account volledig. de dvbapi account is voor het lokale kijken, de andere account voor een share naar Henkie (ik vermoed dat die gebruikt wordt).
 18. Ik geloof toch dat de situatie in de zuidelijke landen niet vergelijkbaar is met de situatie in Nederland.
 19. Prima hoor! Als je dan ook gewoon op de rechter baan blijft rijden. En op een 2-baans weg niet een vrachtwagen probeert in te halen met een snelheidsverschil van 3km/uur. Huh? Jij dringt mij dat getreuzel op! En dan hebben we het nog niet eens over die honderden gevaarlijke slingers in de weg, omhoog staande randen in het midden van de weg en op rotondes, verkeersdrempels in alle vormen en maten. Levensgevaarlijk die dingen! Voor mij als motorrijder extra gevaarlijk. Nou, technisch kan het inderdaad. Maar we zijn er wel toe gedwongen. De consequenties op de bedrijven moet nog blijken. Het gaat bij ons niet bijster efficiënt. Maar dat ligt aan het soort werk.
 20. 22 windows diskettes achter elkaar inladen wat een traag gedoe zeg
 21. betatunnel is voor oude nagra getunnelde kaarten
 22. dat was een algemene tip die ik jaren geleden al eens heb geschreven, voor iedereen en niet alleen voor jou
 23. als het alleen voor muziek is, kun je ook een goedkoop optisch kabeltje nemen als het voor beeld en geluid is van film etc moet je de luidsprekers toch eens correct gaan opstellen (symetrisch tov TV) anders wordt je gek
 24. Duitsland beste @blitz10, met Paypal of creditcard is het goedkoopste.
 25. Ik wil mij een HD+ kaart duitsland aanschaffen. Heb ik een CI module erbij nodig Kan ik deze beter in duitsland of nederland aanschaffen( waar kan ik deze eventueel aanschaffen, mag via PM ) Is deze meteen geactiveerd Heb een vu duo 2 met laatste Pli software
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy