Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Hout is geen fossiele brandstof, Zunigkyk.
 3. Opmerkelijk: Marc Van Ranst schudde coronascepticus Willem Engel de hand buiten de rechtbank. Voor de tweede keer dit jaar kruisten viroloog Marc Van Ranst en de Nederlandse coronascepticus Willem Engel woensdag de degens voor de rechter over het woord “virusontkenner” dat Van Ranst over Engel in een interview gebruikt heeft. Van Ranst hoopt met de vrijspraak, die het openbaar ministerie voor hem gevraagd heeft, verlost te worden van de golf van dagvaardingen waarmee Engel hem overspoelt. “Als het deze keer opnieuw niets wordt, hou ik het voor bekeken”, besloot Engel. Agree to disagree -+ 🙂 Bron
 4. Guus woont al 52 jaar in Tuindorp: 'Dit is mijn leven' Hij moet weg enzo..
 5. Ja, wie heeft het nu bij het rechte eind? Ik zeg: Meten Is Weten! Aangezien het meten aan LTE signalen een nogal tijdrovende bezigheid is, hou ik het hier op metingen aan een DVB-T2 multiplex. Het principe is hetzelfde. Eerst 3 metingen direct aan de binnenantenne, zonder gebruik van een versterker. In plaats van lange kabels gebruik ik de ingangsverzwakker van het meetinstrument. Van links naar rechts: 0 dB verzwakking, 5 dB verzakking, 10 dB verzwakking. Kijk wat dat doet met de MER (=SN) en Noise Margin. Nog eens dezelfde meting met de ingebouwde versterker: Hieruit blijkt het gelijk van ceesv. 😁
 6. deze morgen wel software update gedaan een nieuwe image flashen doe ik momenteel niet aangezien barry allen uit de gutemine plugin is verwijderd
 7. Mhh zullen er dan ook bepaalde mensen zijn die juist om die reden wel de Flüssigkeit nemen? Omdat ze willen sterven maar te laf zijn enz? Dat moeten ze eens onderzoeken, beide gevallen.
 8. Trouwens gewoon te bestellen via een Nederlandse webshop
 9. Vandaag
 10. Hoi @patje7of9 Google maar dan vindt je m meteen Ik snap je wel hoor want ze hebben een kleine naamswijziging; de rotor heet nu Stab Italy hh120
 11. Niets verloopt sneller dan consumenten electronica (en daar hebben we zelf voor gezorgd). Dus ja! Nieuwe TV..
 12. Ik neem ook nooit paracetamol, waarom zou ik dat doen. De pijntjes die paracetamol oplost liggen ver beneden mijn pijngrens. Ik ben nooit ziek maar aangezien ik geen twijfels heb over bijwerkingen op langere termijn van vaccins is het voor mij geen issue om hem te nemen. Waarom zou ik gokken met mijn gezondheid, waarom risico nemen dat ik asymptomatisch blijk te zijn maar wel ff zonder het te weten voor verspreiding zorg naar medemensen in mijn omgeving die het op hun beurt ook weer doorgeven. En het argument dat een gevaccineerde ook nog steeds besmettelijk kan zijn dus waarom zou je het nemen is puur iets voor twijfelaars om zichzelf goed te praten dat ze dan nog wel ff wachten op het wonder middel dat er voor zorgt dat je helemaal 100% immuun bent. Als je ipv 24 uur besmettelijk nog maar 1 uur besmettelijk bent dat scheelt al enorm. Voor mij is het wel duidelijk dat ze domweg het vaccin niet willen, er is twijfel en door alle misinformatie over vaccins wat ze gedurende hun leven opgevangen hebben is er sprake van gerede twijfel en zullen ze het ook niet gaan nemen. Ze hopen dat ze de kont ervoor weg kunnen draaien. Je isoleert bv je huis toch ook terwijl je weet dat je nog steeds niet zodanig kunt isoleren dat je de kachel niet meer hoeft te stoken? Daar zie je toch ook dat het nut heeft? Zo zie ik het tenminste ook met vaccineren. Het heeft me in totaal twee keer een uur gekost. Ik zal wel nooit weten hoeveel leed ik mezelf en anderen met die 2 uur van mijn tijd bespaard heb maar ik heb wel mijn eigen kleine bijdrage geleverd aan dit wereldwijde probleem. Lang verhaal kort: Iedereen die nu nog twijfelt blijft twijfelen en zal het vaccin niet meer gaan nemen. Ieder persoon is anders, de ene gokt graag en de ander speelt liever op safe, weer een ander is recalcitrant, en laten we eerlijk zijn er zijn er ook die het allemaal aan de reet zal roesten die leven toch al bij de dag en het corona probleem verbleekt bij hun eigen persoonlijke problemen. Wie weet nemen bepaalde mensen wel geen vaccin omdat ze maar wat graag uit hun treurige leven zouden willen stappen maar zijn ze te laf om de hand aan zichzelf te slaan en zitten ze hun tijd uit. Enfin wat de redenen ook mag zijn beter dan dit wordt het niet en als de zorgsector het niet aankan dan is dat maar zo. Ik zou willen dat corona zorg niet ten koste zou gaan van overige zorg maar dat kan nu eenmaal niet. Iedereen heeft recht op de best mogelijke zorg. Wellicht corona patiënten niet meer opnemen in regulier ziekenhuis maar behandelen in landelijk corona centrum waar dezelfde handelingen uitgevoerd worden door niet gekwalificeerd personeel zonder geouwehoer van protocollen en de gebruikelijke rapportjes. Maar gaat hem niet worden want iedereen heeft immers recht op de best mogelijke zorg ongeacht of je bewust niet gevaccineerd bent of risicovol leeft door bv elke dag motor te rijden of altijd op goed geluk de straat oversteekt zonder te kijken of het veilig is.
 13. Okay jij bepaald. Saddam niks, dit is zijn ex minister van Info (Ali nog wat) , die brabbelde altijd dat er geen tanks in Bagdad waren, terwijl ze quasi achter hem stonden 😅 En nog meer van die dingen. Ik wou dat ff aankaarten (met dat filmpje) dat sommige mensen in een regime blijven vasthouden aan hun idoleogie of wat ze ook denken terwijl het totaal geen zin meer heeft. Op het laatst werd het gewoon komisch, ik zag bepaalde parallelen met onze regering en mensen die de flüssigkeit hebben gehad en geen enkele kritiek kunnen verdragen. Dus niet Saddam dat is een andere Cees 😉 Je gaat het toch niet doen maar als je minste een van die Tegenwind video's bekijkt, is je vraag beantwoord en meerdere.
 14. Nee ceesv, die laatste 3 regels daar gaat het nu even niet om. Je hebt iets te bekibbelen met happysat.
 15. Ik heb ze gedownload en op een USB stick van 16G gezet. Het is de kleinste die ik bezit. Deze namiddag probeer het op de VU te zetten tussen mijn werk in.
 16. Je hebt geen bronnen genoemd, nog beargumenteerd, waarom oneindige fossiele bronnen niet bestaan. Zodra je met een bron komt dat er in het amazone gebied gekapt en gebrand wordt lever je tevens het bewijs dat het daar groeit.
 17. Dat betekent dat je nu dus geen backup hebt. Had je dan niet gewoon een externe harddisk kunnen kopen ipv een NAS met 1 schijf?
 18. Nee, je blijft erom heen draaien en appels met peren vergelijken. Wat heeft Saddam Hoessein in dit topic te zoeken? Waar het hier om gaat is dit: Op dit moment houden 944 mensen met Covid-19 een bed bezet, zo staat in de meest recente cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Een week geleden waren dat er nog 660. Daar moeten we tegen optreden, met alle mogelijke middelen. Jij bestrijdt het, zonder steekhoudende argumenten, maar zonder alle maatregelen, en daarvan is inenten er een,hadden we nu massagraven. Een foto plaatsen, die suggereert dat mensen sterven aan inentingen is aantoonbaar desinformatie.
 19. Dat laatste is niet waar ik heb een blog van Bommel gelinkt waarin meest mensen (die de flüssigkeit gehad hebben) dingen op social media hebben gepost waarvan screenshots zijn gemaakt, dat was not done. Mensen die de flüssigkeit gehad hebben mogen dat wel - verwijzingen naar de 2e wereldoorlog. Jij zag de parallellen niet in dat verhaal.. De Tegenwind Links en de post ervan hadden daar niks mee te maken. Dat deed jij ook, waarom zou ik het nog doen dan? Jan72 voegt een plaatje toe, ik reageer daarop met deze. Ga je ook aan Jan vragen of die kan onderbouwen of die mensen in de cartoon echt flüssigkeit hebben gehad en of ze daar ook echt mee zijn begonnen? Zo nee, beticht ik jouw van moedwillig trollen en censureren van in mijn mening mijn serieuze bijdragen en onderwerpen vanuit mijn zicht en standpunt die niet met jouw visie overeenkomen en dat kan veranderen omdat je moderator bent, niet eerlijk 🤧. Ik vind dit een goed artikel omdat ik het ermee eens ben, dat is mijn onderbouwing: Dongense advocaat: ‘Ik bepaal of ik een prik wil, niet de overheid’ Zo goed?
 20. Bosbranden tot in de Noordpool, over oppervlaktes groter dan Nederland. Ieder jaar weer. Kappen en branden in het Amazonegebied. Er groeit nieuw hout? Waar dan? In no time worden natuurlijke bronnen uitgeput zonder dat we er ook maar iets aan hebben. Er komt niets meer bij. Die kans krijgt natuurlijk herstel helemaal niet. Nergens niet. De totale ecostruktuur wordt uitgeleefd en vernietigd. Het sprookje van de zichzelf herstellende natuur bestaat niet. Dat sprookje is namelijk het verdienmodel van....extreem rechts.
 21. Jouw probleem is dat je allerlei informatie hier post, die of niets met het onderwerp te maken hebben, of uit hun verband zijn getrokken. Sommigen zijn niet alleen onsmakelijk, maar zelfs buiten alle goede omgangsvormen, zoals verwijzingen naar de 2e wereldoorlog. Verder weiger je inhoudelijk te reageren op de inhoud die je post. Je bent regelmatig daarop gewezen, maar geeft geen enkele inhoudelijke reactie. Daarom worden filmpjes over bijvoorbeeld Saddam Hoessein die je hier post, geblokkeerd. Je laatste foto bijdrage zou ik ook graag toegelicht willen hebben, kan je onderbouwen dat die daar begraven mensen inderdaad gestorven zijn aan de gevolgen van een vaccinatie? Indien nee, beschouw ik dit als het moedwillig trollen van een serieus onderwerp , en hebben jouw bijdragen hier niets te zoeken. Jouw postings en opmerkingen wijzen althans in die richting.
 22. Vraag aan jou: "Heb je bronnen voor je bewering?" We gebruiken al sinds mensenheugenis hout om een vuurtje te stoken. En laten we wel wezen: er groeit steeds nieuw hout, en naarmate er meer CO2 in de lucht komt groeit het harder. In theorie zou het een oneindige cyclus moeten zijn. Als het spaak loopt is het mijns inziens een samenspel van totale overconsumptie en de wegwerpmaatschappij. Ik denk wel dat we het efficënter en schoner zouden kunnen gebruiken. De moderne mogelijkheden van een fossiele kringloop zijn nog lang niet uitgeput.
 23. Begrijpelijk waarom mag dit en haalde je de tegenwind youtube links weg? Onze gasten in Tegenwind Op Finca Don Carmelo in Andalucía ontvangen journalisten Jakobien Huisman en Alain Grootaers deze zes wetenschappers voor zes persoonlijke portretten en een rondetafelgesprek. Over de coronacrisis en de tol die sommigen moesten betalen omdat ze voor hun mening uitkwamen. Over hoe het nu verder moet met de maatschappij en met hen. Is de coronacrisis voorbij of komt er nog meer op ons af? Zijn we onherroepelijk in de test- en vaccin-update maatschappij beland? En wat met onze privacy en onze mensenrechten? We bespreken dit alles in deze zevendelige documentaire. Zes portretten van moedige wetenschappers die hun rug recht hielden in de coronastorm en één ronde tafel over de toekomst van onze maatschappij. Met lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken, vaccinoloog prof. dr. Theo Schetters, gezondheids- en welzijnseconoom prof. dr. Lieven Annemans, klinisch psycholoog prof. dr. Mattias Desmet, sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler drs. Maurice de Hond en privacyspecialist prof. dr. Paul De Hert Deze:
 24. Inderdaad, natuur in Nederland. Aangelegd of niet, dat maakt niet uit. Maar geen beton. De landbouw en veeteelt in Nederland is inmiddels roofbouw geworden te gerieve van een beperkte groep. Wij hoeven niet voor de rest van de wereld te produceren. "Lege plekken" bestaan niet. Ruimte - met name natuurlijke ruimte - is onderdeel van de menselijke, noodzakelijke leefruimte. Het ecosysteem is een noodzakelijke kringloop. Je kunt niet alles volbouwen met beton en volstouwen met mensen.
 25. Stab Italia bestaat al enkele jaren niet meer en deze motors zijn praktisch nergens meer beschikbaar.😬
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.