Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Niet echt chique dat je iemand voor leugenaar aan het uitmaken bent, maar lees gerust: http://aardgas-in-nederland.nl/de-toekomst-van-aardgas/aardgasreserves-en-verbruik/ Ook op de website van de NAM en onze Rijksoverheid is dit soort informatie te lezen.
 3. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Ik was 3 weken geleden op Schiphol P3. Daar hebben ze in de parkeergarage op de begane grond parkeerplaatsen voor elektrische auto's. Al die plekken worden een paar uur gebruikt voor het laden, en daarna meerdere dagen geblokkeerd omdat de bezitter nog niet terug is. Hetzelfde zie je op openbare laadplekken in steden.
 4. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Zo lang je nog steeds binnen 3 minuten je wagen vol tankt, en bij een snel laadstation nog steeds 30 minuten nodig hebt, voorzie ik een probleem. Verder gaat dit aan het eigen succes ten onder, zo een station heeft misschien 10 laadplekken, ben jij nummer 11, kan je in de wachtrij aansluiten. 10 laadplekken, welke 60 kW aansluit waarde hebben vertegenwoordigen 600 kW, dat dan op een autobaan knooppunt in Nergenswo. (Verbruik van een elektrische wagen zal tussen de 14 en 20 kW per uur liggen, 30 minuten laden is 2 uur rijden?) Dat worden lange kabels met een hoge spanning, duur en tijdrovend om aan te leggen. Waterstof is dan een beter scenario.
 5. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Absolute leugen. Er zit nog gas zat daar maar omdat het winnen van het gas inmiddels gepaard gaat met steeds heviger wordende lokale aardbevingen heeft de regering besloten om sinds 2014 de gaskraan steeds verder dicht te draaien. zo won met in 2014 nog ruim 42 miljard kuub, 2 jaar later is dit 24 miljard kuub geworden. Dit is dus geen technische beperking in kader van het gas is op maar een direct gevolg van de maatregelen genomen door de regering in een poging aardbevingen in de regio te beperken.
 6. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Meer en dikkere leidingen boven- en onder de grond.
 7. Vu Plus Duo 2 Vu+ Duo 2: Vreemd gedrag LAN verbinding.

  in het zwarte veld en dan op de entertoets drukken (heb je op enter gedrukt schat? )
 8. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  zoals het uitgelegd werd (op TV 3sat) kiest men strategische plekken uit in het Autobahn Netwerk opdat men met een hoogwaardige accu een traject van 800 km met de helft halveert en zo 400km x 2 ver kan komen na een bijzonder korte oplaad-stop (pitstop) dus is het niet de bedoeling om op korte termijn alle 14000 Tankstellen te gaan vervangen dat gaat men op de lange termijn doen
 9. per 1 januari nieuw pakket bij CD

  CD zit in een spagaat, ze moesten kiezen tussen voetbal of geen voetbal. Misschien is de directie van CD voetbal fan en heeft dat de doorslag gegeven. Wanneer CD niet had toegegeven aan de chantage van de eredivisie (weinig eervol, die club), dan hadden nu de voetbal fans hier hun abonnement opgezegd. Volgend voorjaar krijg ik glasvezel, hier in het buitengebied, dan is het probleem opgelost. Uitzending gemist van de publieke omroepen, Netflix en de rest FTA.
 10. Vu Plus Duo 2 Vu+ Duo 2: Vreemd gedrag LAN verbinding.

  Waarom heb ik alleen maar vreemde problemen?. Heb geprobeerd in het vakje onder users scripts en in het zwarte veld. Eerste lukt niet, bij tweede kon ik het intypen maar dan gebeurd er niets. Zal op dit gebied wel altijd dom blijven, ben al blij dat ik op een tablet een app kan toevoegen, alhoewel ik geen probleem heb met DCC. Ik ga nu even eten, het is hier twee uur later dan bij jullie, want wintertijd afgeschaft.
 11. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Elektriciteit moet net als alle andere energie getransporteerd worden. Daar ligt het eerste probleem.
 12. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Het opwekken van al die energie is op zich het probleem niet eens, het bufferen moet op een andere manier worden opgelost namelijk het koppelen van netwerken over grotere afstanden. Schijnt hier de zon even niet, dan schijnt die in Afrika wel. Die richting dus.
 13. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Er zijn in Duitsland op dit moment ongeveer 14.000 Tankstellen, die 400 HPC stations gaan echt het verschil uitmaken.
 14. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Wanneer politici gaan bepalen hoe de energievoorziening zich ontwikkelen moet, krijg je na ongeveer 5 jaar blackouts. Ik heb rond 2000 dat zelf aan den lijve mogen ondervinden in Kaapstad. Wijk voor wijk wordt voor meerdere uren afgeschakeld om het net niet totaal in te laten storten.
 15. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Klopt luisteraar, door het jarenlange verzet tegen duurzame energie beginnen ze nu in tijdnood te raken en zal er in versneld tempo doorgepakt moeten gaan worden. Misschien ook apart om te vertellen: op mijn werk zijn vorig jaar 7000 zonnepanelen op het dak gelegd. Op de aktiviteiiten in het pand zelf wordt geen winst gedraaid, de winst wordt gemaakt op wat er op het dak gaande is, de investering was al na ruim een jaar terug verdiend en dat zonder enige vorm van subsidie. We zijn dus niet alleen meer een dienstverlener, maar inmiddels ook energie leverancier geworden, waar ook nog eens aan verdient wordt. Volgend jaar komt er een flinke uitbreiding van het pand met nog eens 5000 zonnepanelen. Laat de zon maar lekker schijnen
 16. Vu Plus Duo 2 Vu+ Duo 2: Vreemd gedrag LAN verbinding.

  gewoon intypen netstat -a in het telnet venster beneden een voorbeeld van het bevel ls
 17. Vu Plus Duo 2 Vu+ Duo 2: Vreemd gedrag LAN verbinding.

  Bij user scripts staat het volgende: root@vuduo2:~met hachtec teken en dat is alles. Waar moet ik "netstat -a" invullen?, Op dit gebied ben ik niet zo clever.
 18. Vu Plus Duo 2 Vu+ Duo 2: Vreemd gedrag LAN verbinding.

  als je wel verbinding hebt, kun je dan eens in telnet intikken (DCC_E2) netstat -a en eens doorlezen betreffende alle verbindingen of je vreemde IP adressen ziet en dan eens laten zien wat eruit komt als je intikt ethtool -s eth0 welke snelheid ingesteld is full duplex p.s. ook eens de box herstarten en kijken dat je per telnet dmesg
 19. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Is hier al gemeld geworden Duitsland en België hebben de laatste dagen vaker gemeld "we komen in een stroom inpasse we kunnen niet genoeg stroom produceren" Siemens sluit twee stroom generator fabrieken er komt geen verkoop meer
 20. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  We zullen wel moeten Sjaak(k). Wat ooit de grootste aardgasbel van Europa was (Slochteren) is inmiddels voor 90 tot 95 procent leeggehaald. De produktie is al een eind terug gebracht en we staan min of meer voor de keuze: duurder aardgas uit Rusland importeren wat we om politieke redenen niet willen, of alles of zoveel mogelijk electrificeren of een keuze voor beiden. Dat het kabinet heeft gekozen om aardgas niet meer toe te laten in nieuwbouw en bestaande woningen om te laten bouwen naar elektra is alleen maar toe te juichen, anders zitten we straks opeens in de kou. Niemand die dat wil en kan. Een koude douche, koud eten en een koud huis wil niemand. Dan maar de mindere luxe van electrisch verwarmen en koken.
 21. DM8000HD Open uitzending gemist in openpli6

  top man je komt er wel
 22. Vandaag
 23. Accu aangedreven rijden op de terugweg?

  Duitse fabrikanten richten joint venture op voor groot snellaadnetwerk bron Automobielmanagement
 24. Sinds enige tijd heb ik een vreemd gedrag met de LAN verbinding. Heb niets veranderd en weet niet hoe dit kan. Het probleem bestaat er uit dat ik ineens geen verbinding meer heb en zo o.a. Dream Box Edit niet kan gebruiken. Heb DHCP uitgeschakeld dus de ontvanger heeft een vast IP adres. Dacht eerst dat het aan de kabel lag en heb andere poorten op de Modem/Router geprobeerd, dit zonder resultaat. Toen maar eens de kabel uit de ontvanger gehaald, stekkertje zit goed aan de kabel. Als ik na het wegvallen het stekkertje uit de ontvanger haal en er dan weer insteek, heb ik wel weer contact. Hoe kan dit gebeuren, misschien oxidatie, iemand enig idee?. P:S: de ontvanger staat in een open TV kast, er wordt nooit aan kabels getrokken en de ontvanger wordt ook nooit verplaatst.
 25. per 1 januari nieuw pakket bij CD

  Dergelijke actie doe je toch alleen maar als je klanten kwijt wilt, iets anders kan ik niet verzinnen bij dergelijke slecht doordachte campagne. Er scheelt toch echt iets met het bedrijf CD, en een slechte reputatie steeds verder de dieperik induwen, daar kan je toch echt niet mee verder. Schrijnend dus,
 26. DM8000HD Problemen met Webradio

  ach natuurlijk, satmaat dom van me dat te vergeten. misschien kun je ook gewoon de feed wisselen / maar flashen van stable lijkt me ook de meest zekere weg
 1. Meer activiteit laden
×