Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Mappen op NAS verwijderen lukt (deels) niet

  ja er bestaan ook voor windows uitgebreidere NTFS rechten die kunnen wel eens soortgelijks opleveren op je NAS. fijn dat je het nu opgelost hebt
 3. Windows 10 Malware in CCLEANER 5.33

  dat staat allemaal al te lezen in de links die catw geeft in zijn bericht / post#1
 4. MBC via Badr

  Helaas, de overspill van de AlYah 1 East beam naar Nederland is nihil. De MENA beam komt wel zwak door, maar is toch lastig omdat de meeste transponders 8PSK 5/6 gebruiken.
 5. Ziggo signaal verzenden via UTP

  zou kunnen, Sjaak(k) voordeel van verhuizen ; nu hebben we twee ci+ en twee losse irdeto kaarten
 6. Windows 10 Malware in CCLEANER 5.33

  De malware zou het mogelijk maken om bepaalde informatie over de computer door te sturen naar een computerserver in de Verenigde Staten, mogelijk om die informatie later te gebruiken om de computer te hacken. De server zou in samenwerking met de Amerikaanse autoriteiten zijn stilgelegd zonder dat er data werden overgemaakt, stelt Piriform. Het was overigens Avast, het nieuwe moederbedrijf van Piriform, dat de besmetting eerder deze maand ontdekte. Avast is een leverancier van antivirussoftware. De softwareproducent raadt gebruikers aan om de nieuwste versie van CCleaner te downloaden. Bron: HLN
 7. Vandaag
 8. Cahors Big Bisat

  http://pointage.visiosat.com/Default.aspx Kan het zijn dat de alignment software niet meer werkt? Na opgeven van locatie en gewenste posities, gebeurt er niets bij het klikken op de "next" knop. Ik probeer 13 posities in te geven, van 5 t/m 46 oost. Edit: ik zie nu dat er allerlei beperkingen zijn: max. 8 satellieten, min. 3° afstand. Vroeg me af of het volgende haalbaar is: 4,8 - 7,0 - 9,0 - 13,0 - 16,0 - 19,2 - 23,5 - 28,3 - 31,5 - 35,9 - 39,0 - 42,0 - 46,0 oost. Alles met 23 mm LNB's natuurlijk.
 9. Ziggo signaal verzenden via UTP

  Die ci modules worden echt niet gepaired hoor, ze smeren je dan liever een Horizon box aan. En je kunt die Irdeto kaart toch gewoon uit de module trekken en in je ontvanger steken en oscam installeren.
 10. Binnenland Ziggo Sport Supersportweekend gratis in vrijwel elke huiskamer

  Ik heb het niet gezien. Was net even wat aan het eten. Henkie73 was op de Astra stand waar het op een groot scherm in UHD liep.
 11. Hoe bedoel je, ik denk dat Vettel zich het meest in de vingers heeft gesneden met deze move, hij en zijn maatje hebben geen enkele punt gehaald, daardoor kan hij het kampioenschap dit jaar wel vergeten dat haalt hij nooit meer in.
 12. Buitenland Proximus gaat in België NPO in HD-kwaliteit doorgeven

  HD is een niets zeggend woord en zegt niets uit over de kwaliteit.
 13. Reparatie Samsung led tv gaat altijd aan en uit.

  Ik heb nog eens gekeken en ik denk dat ik het gevonden heb zie foto hij is wel eens hersteld geweest,is dat te doen om dat zelf te repareren.
 14. Het zender ELTR ontvangen.

  locatie is Uden
 15. MBC via Badr

  MBC ontvangst via BADR en Nilesat in midden en noord Europa niet (meer) mogelijk. Je kunt proberen via al Yah 1 op 52,5° oost. 11.823 H, 27.500, 5/6 Die heeft veel overspil en met (vanaf) 1,20 mtr zou het kunnen lukken.
 16. Inderdaad, ook een fijne lijst, voor wie hem zoekt, Google is je vriend, de 1e links was de juiste voor mij. Github staat hij ook: https://github.com/haroo/HansSettings Icesat, toch bedankt voor alle geleverde lijsten
 17. Binnenland Ziggo Sport Supersportweekend gratis in vrijwel elke huiskamer

  Als 2 honden vechten om een been....gaat de 3de ermee heen.
 18. AUDIO / VIDEO AANSLUITING MUTANT HD51 4K

  Hier nog naar gekeken?
 19. hoe verplaats ik mijn kladblok bestanden van de ene naar de andere huawei?

  Kijk eens naar Hisuite (Huaweisuite)
 20. Mappen op NAS verwijderen lukt (deels) niet

  Ik had eerder problemen om met de Finder mappen in fe NAS te verwijderen. Nu dat jij het hierboven even aanhaalde heb ik het opnieuw geprobeerd en inderdaad kon ik de betreffende mappen op de NAS nu wel met de Finder verwijderen. Een deel van de (inhoud) mappen zijn toen nog met Windows 8.1 naar de NAS gekopieerd, zou dit de oorzaak kunnen zijn dat ik delen wel en delen niet kon verwijderen?
 21. Reparatie Samsung led tv gaat altijd aan en uit.

  Ja dat zie ik nog op het scherm hoe reset ik dat.
 22. Mappen op NAS verwijderen lukt (deels) niet

  een FTP gebruiker heeft niet automatisch dezelfde rechten als de admin / beheerder van de NAS dus zullen de rechten ook niet aangepast kunnen worden via je dashboard vd WD-mybooklive kun je ook als admin / beheerder aan de mappen maar ik zou alles via de finder regelen per samba mount verbind server smb://192.168.x.y dan als admin aanmelden
 23. tuinlampen gezocht

  Mijn probleem met de "ventilerende" lampen is dat ze altijd vol insecten komen. Ik heb hier een paar lampen die de hele nacht branden, op een schemerschakelaar, en heb de zogenaamde "lantaarns" gehad in kunststof en metaal, maar je moet ze elke maand open maken en reinigen anders is het gewoon een smerig gezicht voor de deur. Tot nu toe heb ik het minste probleem met volledig gesloten LED units. T B
 24. 08.0ºW Interview over Klassiek en Jazz in Parijs

  8°W 12547 V 4666 Aut ID: FLY PICARD
 25. Anders Testkaart

  7°W 11449 H 27500 5/6 ID: dmc masraheyat
 26. Anders wachtende stoel

  10°E 12673 V 3332 Aut ID: Service_2
 27. MBC via Badr

  Gebruik eens de zoekfunctie op dit forum, hierover is de laatste tijd genoeg geschreven. Verder geef je niet op in welke regio je schotel staat, dan is een mededeling over de afmeting van je schotel niet mogelijk.
 1. Meer activiteit laden
×