Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Mimisiku

  Nieuwe image Decodeer problemen HD+ op ZERO 4K

  Dan lijkt het erop dat de CI+ module zelf niet helemaal lekker is. Wellicht onder garantie laten omruilen? Heb hier een HD+02 kaart die gelukkig zelfs onder OScam loopt
 3. Mimisiku

  Iptv of dreambox?

  Dat heeft niets te maken met de box. Een Dreambox met een sat of kabeltuner werkt gewoon direct. IPTV moet eerst worden omgezet naar een stream alvorens je het kunt verzenden en dat kost tijd. Let er wel op dat dit soort vragen (herl) vaak gaat om illegale zaken (kijken zonder kaart of IPTV server die tegen betaling >1000 kanalen biedt). Mocht dit zo zijn dan zijn dit soort vragen hier NIET toegestaan. Hetzelfde geldt voor clones. Vaak gaat dit samen met een clone Dreambox 800se..
 4. Vandaag
 5. rolling

  Iptv of dreambox?

  Hallo, wil gaan overstappen naar dreambox of Iptv, heb alleen paar vraagtjes wat nu beter is om live voetbal kijken en anderen sport. een vriend van mijn heeft een iptv alleen bij hem loopt het 30 seconden achter op het echte beeld is dat hetzelfde bij een dreambox of ligt dat gewoon aan je internet snelheid?
 6. Gisteren
 7. dreamboxzrend

  stream

  wijzing podium 3 hd was podium 1 is nu weer goed hersteld userbouquet.stream__nederland_regionaal___lokaal.tv
 8. Sprietje

  Joyne binnenkort ook voor Belgische abonnees

  Ik heb uitgerekend dat de afstand van de twee lnb's voor jou schotel 80mm moet zijn. Daarvoor zijn 2 flex monoblokken geschikt. Dat is de Dintel GKF-2203 met de blauwe koppen. Die zie ik echter in Spanje niet te koop staan, wel de Dintel GKF-2201 maar die hebben kleinere koppen en kunnen niet ver genoeg uit elkaar. De Octagon flex-feed met de groene koppen zijn wel te koop in Duitsland en kost €10,48 en is op voorraad. Wel €13,90 verzendkosten met DHL naar Nederland
 9. dreamboxzrend

  stream

  stream wijzing en nieuwe en komt nieuwe stream buitenland daar ben ik nog mee bezig userbouquet.stream__nederland_nationaal.tv userbouquet.stream__nederland_nationaal_politiek.tv userbouquet.stream__nederland_regionaal___lokaal.tv userbouquet.stream__belgi.tv userbouquet.stream__webcams_buitenland.tv userbouquet.stream__webcams_dieren.tv userbouquet.stream__webcams_nederland.tv userbouquet.stream__webcams_video _nrk_minutt_treinen.tv userbouquet.stream__181_fm.radio userbouquet.stream__nl_piratenmuziek.radio userbouquet.stream__music_choice.radio userbouquet.stream__iheart__usa_.radio
 10. trust

  voetbal

  zou daar ook vakantie en weer bij mogen !
 11. view

  weerstandsmeting

  Misschien zelfs wel invloed van een gsm die in de buurt ligt, maar dat lijkt me weer onwaarschijnlijk omdat het een hoge frequentie betreft. Ik zou voor de aardigheid de meetkabels eens kortsluiten, eens zien of je dan ook iets meet.
 12. Satfeeds-DX

  12.5ºW Eurohockey uit A Coruna, Spanje

  12,5°W 12731 V 7200 Aut ID: ITA808
 13. el renegade

  Joyne binnenkort ook voor Belgische abonnees

  De afstand X is 42 cm. De ontvangst van Joyne is prima en wordt gebruikt in Spanje, costa blanca.
 14. Gene 1225

  voetbal

  Gelukkig zijn er op dit forum twee onderwerpen verboden : politiek en .... juist.
 15. tv-fan

  Nieuwe image Decodeer problemen HD+ op ZERO 4K

  Heb vanavond wat rond getest met de codeer problematiek op mijn Zero 4K. Herstarten en van alles met de HD+ CI+ module gaf constant vastlopende HD+ zenders. Uiteindelijk de Module eruit gehaald, een herstart voor de Gbox 8.11K gedaan, en slechts de HD+003 versie kaart erin, en YES. het loopt nou zonder enige storingen of haperingen.... Beeldweergave blijft een plaatje, ULTRA scherp, zeker de UHD met de HDR-HLG uitzendingen.... Ook beide UHD zenders van HD+ lopen zonder storingen of haperingen vlekkeloos door. Van weekend effe kijken hoe de RTL UHD zich verhoudt. Trouwens welke favorietenlijst kunnen jullie me aanraden? Deze via een USB stick op de decoder plaatsen? In huidige menu zie ik o.a. een NaseDEC`s favoritenliste voor 19,2 en 13 Oost, Schomi`s favoritenliste staan. Gaat mij voornamelijk om de Duitse en Italiaanse HD zenders.
 16. Satfeeds-DX

  Anders Testkaart

  12,5°W 11474 H 3200 Aut ID: SIS74 Coder 2
 17. Satfeeds-DX

  07.0ºE Paardensport in ....

 18. Satfeeds-DX

  01.0ºW Royal Shakespeare Company: Romeo And Juliet

  1°W 11471 V 15000 Aut ID: RSC ROMEO AND JULIET
 19. Sprietje

  itv hd minder signaal

  Even een correctie op het afplakken van de lnb. Om de schotel precies goed uit te richten met een zwak signaal, moet niet de bovenste helft afgeplakt worden maar moet een strook aluminiumfolie van 25-30mm breed voor de lnb geplakt worden.
 20. Wimo01

  Tel mee (deel 2)

  5147
 21. boudeman

  voetbal

  Ik houd niet zo van voetbal. Misschien zou ik het spel nog kunnen waarderen als er niet zo'n opgeblazen gedoe omheen zat. Ik verbaas mij over de fans en hun kledij op de tribune, als ik er beelden van zie. Ik krijg het Spaans benauwd als ik de mensenmassa's zie op het Museumplein of nu, op de Champs-Élysées. Wat doen al die mensen daar? Maar ik ga over mijn nek als, ter gelegenheid van een officieel ontvangst, in de krantenkoppen gesproken wordt over: de helden. Een held heeft voor mij een andere betekenis, en zeker niet iemand die toevallig goed tegen een balletje kan trappen. Maar wie ben ik......?
 22. Satfeeds-DX

  Anders Testkaart

  16.0°E 12558 H 3165 Aut ID: 2-SAT HOL89
 23. Crazy Sat

  23.5ºE Jazz Open Festival Stuttgart

  23.5°E 11459, V, 4800 DVB-S2 16APSK FEC 3/4 D347 Jazz Stuttgart (SCHAWA tv GmbH) 4:2:0 https://www.jazzopen.com/programm.html
 24. Sprietje

  itv hd minder signaal

  Als de schotel al ongeveer goed staat, kun je de draairichting van de schotel optimaal instellen door het volgende doen: Als je schotel met twee klemmen boven elkaar op de mast bevestigd is, ga je de bovenste mastklem met een zelftapper op de mast vastzetten. - neen een zelftapper van 4 of 5mm buitenmaat. - meet de kerndiameter op en boor een gat door de bovenste klem en de pijp - boor nu een gat gelijk aan de buitendiameter van de zelftapper in de bovenste klembeugel - zet nu de bovenste klem met de zelftapper goed vast - zet de onderste klembeugel wat losser - nu kun je met de twee moeren van de bovenste klembeugel de schotel sturen totdat je maximale signaalkwaliteit hebt. Draai je de rechtse moer aan, dan gaat de schotel naar rechts, draai je de linker moer aan, dan gaat de schotel naar links. - nu draai je ook de onderste klem vast, telkens links en rechts in kleine stapjes - nu staat de schotel optimaal gericht - nu ga je de elevatie nog fijntunen op maximale signaalkwaliteit Op deze manier hoef je zelfs geen procent te laten vallen tijdens het vastzetten van de schotel.
 25. Satfeeds-DX

  ANDERS Wielrennen: Tour de France 2018

  16.0°E 12558 H 3165 Aut ID: 2-SAT HOL89
 26. Satfeeds-DX

  Anders wachtende reporter

  10°E 11554 V 4900 Aut ID: TITAN
 27. Sprietje

  itv hd minder signaal

  Tja nu snap ik je probleem. Je richt de schotel uit op allemaal zenders die loeihard binnen komen en 100% kwaliteit aangeven. Tja zo kun je een schotel niet uitrichten. Zelfs al zet je de schotel 1 graad hoger of lager of 1 graad naar links of naar recht, dan blijf je nog steeds 100% signaalkwaliteit houden. Je schotel staat dus veel te onnauwkeurig uitgericht. Daarom staan de lnb's voor de Hotbird 13 en Astra 28,35 ook niet goed. Om je schotel met je satellietontvanger goed uit te richten moet je twee zaken doen: - neem een stuk aluminiumfolie en plat dat met cellotape aan de voorzijde tegen de lnb. Iets meer dan de helft moet bedekt zijn dus iets lager dan het kuiltje in het midden van de kap. - kies voor een zwakke transponder, dat is 11876H, DVB-S2, 8PSK, 27.500, 3/4 De bedoeling is dat je ergens tussen de 60 en 80% signaalkwaliteit hebt. Nu ga je de schotel optimaal afstellen. Als je bij het afstellen toch weer vlak bij de 100% signaalkwaliteit zit, dan het stukje aluminiumfolie nog iets verder voor de lnb schuiven. De skew van de lnb's moeten als volgt afgesteld worden: Hotbird 13 op 2° Astra 19,2 op 3° Astra 28,35 op 9° d.w.z. gemeten t.o.v. verticaal , niet t.o.v. de rail.
 28. Satfeeds-DX

  07.0ºE Paardensport in ....

  12,5°W 11474 H 3200 Aut ID: SIS74 Coder 2
 1. Meer activiteit laden
×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid