Ga naar inhoud


lspecial

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lspecial

  1. Dit al eens geprobeerd? Heb dit eens op een computerforum gelezen en opgeslagen. Als een programma niet start, het niet doet of foutmeldingen geeft, dan betekent dat overigens nog steeds niet direct dat het programma dan helemaal niet in Windows 11 kan werken. Windows 11 heeft namelijk een zogenaamde compatibiliteitsmodus. Hiermee kan Windows 11 zich, speciaal voor dat oude programma, voordoen als een oudere versie van Windows tot en met Windows 95. Dat betekent in theorie dat ook een programma van 28 jaar oud nog steeds in Windows 11 kan werken. Bij voorkeur schakel je de compatibiliteitsmodus in direct na het installeren ervan en voordat je het programma voor het eerst opstart. De compatibiliteitsmodus schakel je voor een oud programma in door: 1. Verkenner te starten. 2. Te navigeren naar de map Program Files (x86). 3. Zoek in deze map naar de map die de naam van het programma draagt en dubbelklik erop. Bijvoorbeeld Photoshop. 4. Dit opent de map waarin alle programmabestanden van het programma zich bevinden. Onder deze bestanden bevindt zich doorgaans ook een opstartbaar bestand dat de naam van het programma draagt. Bijvoorbeeld photoshop.exe. Klik hier met de rechtermuisknop op en klik in het geopende contextmenu op Eigenschappen. 5. Dit opent het venster Eigenschappen van het programma. Klik in de rubriek Compatibiliteitsmodus op het selectievakje. Hiermee wordt een vinkje weergegeven in dit vakje en is de compatibiliteitsmodus ingeschakeld. Klik vervolgens op het uitrolmenu en klik aansluitend op de versie van Windows waar het programma voor gemaakt is. Bijvoorbeeld Windows XP. 6. Klik vervolgens eerst op de knop Toepassen en dan op OK. Het venster Eigenschappen voor .. zal hiermee worden gesloten. Windows 11 zal zich vanaf nu voordoen als de Windowsversie waarvoor het programma geschreven is. Je kunt nu het programma opstarten op de manier waarop je gewend was.
  2. Als het zover komt geen TvVlaanderen meer voor mij!!!
  3. ECM niet decoderen maar wel opnemen lukt wel maar decoderen geen resultaat. Reactie op Zeeteefje van 26-1-2023 om 08:03. Zwart scherm. Philips Tv /Vu+solo2 Openpli 4 M.V.G.
  4. Ga ik eens proberen. Dank voor de reactie.
  5. Hoe moet men dit precies doen? Ik heb de keuze tussen opnamesoort/ECM decoderen en opnemen en ECM niet decoderen maar wel opnemen. En dat decoderen hoe gebeurt dat precies? M.V.G. Philips tv /vu+ solo2
  6. Heeft zijn eigen opgelost? Plots was Epg terug aanwezig. M.v.g.
  7. lspecial

    Epg Canvas HD

    Al 3 dagen geen epg op Canvas hd? Nog iemand met hetzelfde probleem? Hoe eventueel op te lossen? M.v.g. Philips tv ,Vu+solo2, Openpli 4
  8. Dan moet je wel over onbeperkt internet beschikken want tv kijken verbruikt redelijk wat data.
  9. Vanaf donderdag 23 juni 21.00u tot en met zondag 26 juni zullen wij onderhoudswerken uitvoeren aan onze website en klantomgeving. Dit zal geen impact hebben op onze tv- of internetdiensten. Hierdoor zal je tijdelijk geen wijzigingen kunnen uitvoeren aan je abonnement via MIJN TV VLAANDEREN, zoals een upgrade, heractivatie, reconnect,... Onze klantendienst zal je hierbij spijtig genoeg ook niet kunnen verder helpen tijdens deze onderhoudswerken. Deze onderhoudswerken zijn echter noodzakelijk om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij excuseren ons daarom ook voor de hinder. Heb hier ook een melding via de Tvvapp (coo2) geen zenderlijst beschikbaar controleer de internetverbinding en de kabels. Heb wel beeld M.V.G.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...