Ga naar inhoud


time2party

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door time2party

  1. Ik heb geen "keutel machine" , alle machines hier zijn gemotoriseerd. 🙂 Sinds een paar dagen werkt het terug. 👍
  2. Net de laatste nieuwe image van Teamblue 6.4 (22/01/2023) geïnstalleerd en de full image back-up werkt terug, perfect. 🙂 Helaas werkt nu de weather plugin niet meer. 🙁 De waarden worden niet upgedate, blijft steeds het zelfde.
  3. Ok, daar woon ik dus ook. Is je probleem reeds opgelost?
  4. Hey Lauketib, Ik woon zelf in Vlaanderen en hier zijn er ook verkooppunten, weet niet van waar je juist bent.
  5. Ik zie mijn ontvanger helaas niet staan voor Blackhole 5.1, het zijn al de 4k ontvanger van Gigablue. ok, even wachten dan.
  6. Bedankt voor uw glas heldere uitleg. Wat u onderaan adviseert heb ik reeds gedaan, image op een USB stick geplaatst en zo een clean install gedaan zonder iets over te zetten. Onmiddellijk na het starten zonder maar iets te installeren heb ik geprobeerd een back-up van de image te maken. Dit naar de USB - HDD en de NAS maar geen enkele lukt. Steeds het blauwe scherm dat er iets mis gelopen is en dat de box herstart. Wat de HDD besterft is deze map aanwezig en plaats zat. Op de NAS maakt hij de map zelf aan maar daar stopt het ook. Mss doe ik een handeling verkeerd bij het flashen, ik doe dit vanuit de box bij flash online maar kies daar voor de image op USB. Ik kies er dan ook voor clean image en zet niets terug als hij dit vraagt. De box lijkt dan ook nieuw want moet weer taal kiezen, tuners instellen enz... Maar helaas is ook dan geen back-up mogelijk. Ik heb zonet eens een oudere clean image terug gezet (teamblue) van ergens in november en daar lukt het wel.
  7. Ik wil niet flashen via putty want dit werkt perfect, ik wil een volledige backup maken. Is deze OpenATV beter dan deze van TeamBlue en kan ik mijn oude settings dan ook terug plaatsen in OpenATV?
  8. Sedert ik de laatste versie van teamblue (11.12.2022) heb geinstalleerd kan ik geen full backup meer maken. Krijg steeds een fout met het blauwe scherm dat de box herstart. Ik heb reeds geprobeerd met de settings te behouden en ook zonder de settings, clean install. Maar helaas het probleem blijft. Een backup maken van de settings lukt wel enkel full backup gaat niet meer. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn of reeds het zelfde meegemaakt?
  9. Welke diseqc schakelaar heb ik dan nodig en hoe aansluiten? Sluit is dan de LNB van 13 en 1 uitgang van de quad aan op de schakelaar en zo met een kabel naar tuner 3?
  10. Dat weet ik niet van die FBC tuners. Ik kwam er niet met 2 tuners en heb er dan een derde bij geplaats, er vertrokken dan drie coax kabels van de triple qaud LNB naar elke tuner. Dit werkte perfect maar nu staat er dus een schotel bij voor de Hotbird. Ben niet zo vertrouwd met het gebruik van switches. Hoe sluit je deze dan aan? Kabel is geen probleem liggen er in reserve.
  11. Zo heb ik het voorlopig werken maar naar opnames toe lijkt het mij interessanter om ook de andere Astra's op de C tuner te hebben. Gaat er dan een kabel van de triple LNB en een kabel van de Hotbird in de switch en dan naar tuner C?
  12. Dat begrijp ik niet, waarom moet ik nog LNB's hebben.
  13. Vraagje betreft het aansluiten van twee schotels op mijn ontvanger van Gigablue welke voorzien is van 3 tuners. Ik heb recent een tweede schotel geplaatst voor de 13° Hotbird met een mono kop. Heb reeds een schotel met een triple quad kop op voor de 19 -23 en 28° Wat zou ik wensen: Tuner A en B zijn reeds verbonden met de triple quad kop via elk een aparte coax kabel en op dit moment werkend. Tuner A en B A - 19 B - 23 C - 28 Op de triple quad LNB heb ik dus nog twee aansluitingen vrij. Nu zou ik dit wensen op de nog niet gebruikte tuner. Tuner C A -13 B - 19 C - 23 D - 28 Hoe kan ik dit oplossen?
  14. Ik heb een losse TVV kaart , zit in een Gigablue ontvangen. Deze M regel staat reeds in mijn oscam.dvbapi En nu wou ik net naar de F1 kijken 🙁
  15. Ik dacht dat het mogelijk was om de zenders van RTBF te ontvangen op de Hotbird 13°. Heb daarom een extra schotel gezet richting Hotbird 13°, laten scannen en vind alle kanalen. Echter krijg ik geen beeld op de Franstalige zenders van België RTBF en TIPIK? Ik heb een TVV kaartje en gebruik Oscam. Moet ik mogelijks nog iets veranderen in de Oscam instellingen? Op alle andere zenders heb ik beeld. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...