Jump to content

Retrofan

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Retrofan

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

568 profile views
 1. Ik heb inmiddels de image gevonden die ik nodig heb. Er kan een slotje op.
 2. Nou, indirect. CI+ werkt prima in Enigma2, maar nu wil ik minisatip met CI+ proberen, wat in zomer 2018 wel bij mij werkte met DVBViewer Pro, maar nu niet meer. Vandaar mijn vraag naar een oudere image, zodat ik dit nog even kan checken. Wie heeft deze nog ergens opgeslagen? (openatv-6.2-mutant2400-201807xx_usb.zip) Ik had volgens mij een nightly build. Ik weet niet of dat nog uitmaakt. Of nog beter misschien, wie heeft minisatip ook werkend (gehad) met CI+? Ik gebruik deze setup om diverse diagnostiek te kunnen doen.
 3. Zoals de titel al aangeeft zoek ik een installatie image van OpenATV 6.2 voor de Mutant HD2400 van ergens juli 2018. (openatv-6.2-mutant2400-201807xx_usb.zip) Reden: ik moet even e.e.a. testen vanwege software compatibiliteit of het in die image wel werkt. Als iemand deze oude image nog heeft, zou dat heel fijn zijn. Een linkje naar Dropbox o.i.d. zou ideaal zijn. Dus OpenATV 6.2 voor HD2400 van juli 2018. Bedankt!
 4. Niet meer beschikbaar. Slotje mag erop!
 5. Te koop: Formuler F1 compleet in doos i.v.m. beëindiging hobby. Voor specificaties en review, zie hier Formuler F1 komt compleet in doos met voedingsadapter, HDMI kabel en 2 afstandsbedieningen (1 reserve). Het apparaat heeft 2 DVB-S2 tuners en extra ingebouwd 1 DVB-C tuner. Er zit een externe 2.5 inch harde schijf bij van 1 TB. Deze is USB-powered. Tevens beschikt het apparaat over Gigabit LAN. OpenATV 6.1. is geïnstalleerd. Nieuwprijs was 300 euro. Mag weg voor 150 euro.
 6. Te koop: Mutant HD2400 compleet in doos met extra's i.v.m. beëindiging hobby. Zie ook mijn andere advertentie m.b.t. de Formuler F1. Voor specificaties en een review, kijk hier Wordt compleet in retaildoos verkocht, met handleiding, voedingsadapter, HDMI kabel, 500 GB harde schijf (2.5 inch) ingebouwd, 2 originele afstandsbedieningen (1 reserve) en een USB WIFI-AC adapter (5 GHz). OpenATV 6.1 is geïnstalleerd. De box heeft 2 DVB-C tuners en heeft nog ruimte voor 2 DVB-S2 tuners. Tevens heeft de box een Gigabit LAN adapter ingebouwd. Nieuwprijs was 500 euro. Mag weg voor 250 euro.
 7. ProductbeschrijvingDeze kleine originele KPN Digitenne actieve binnenantenne van 17,5 centimeter in hoogte staat garant voor grootse prestaties. Deze KPN Digitenne antenne ontvangt de DVB-T/T2 signalen vanuit elke richting. Zeer eenvoudig aan te sluiten, gewoon plug & play. Wordt gevoed via de 5V/30mA van de ontvanger. Geschikt voor horizontale en vertikale polarisatie. Caravanbezitterrs hebben het grote voordeel dat ze geen gat meer in het dak hoeven te maken, voor plaatsing van de mast voor ontvangst.De antenne dient 5v voeding te krijgen van de ontvangerVersterking 10 – 17dB Prijs: 12,50 euro inclusief verzending.
 8. OpenPLI had er destijds ook last van, maar daar is het gefixt. Kan ik ook een bestandje ergens in de image van OpenATV aanpassen zodat het daar ook gelijk aangepast is? https://forums.openpli.org/topic/44920-timer-gelijk-verwijderen-wanneer-deze-afgelopen-is/
 9. Hoi, Ik heb een probleempje met OpenATV 6.x. In de instellingen heb ik aangegeven dat afgeronde opname timers automatisch verwijderd moeten worden na 1 dag. Echter, dit doet OpenATV niet. Heeft iemand dit werkend? Dit is in te stellen onder "Recording settings". Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy