Ga naar inhoud

satellitetv

Leden
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over satellitetv

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Hasselt
 • Interesses
  Satelliet tv sedert 1994
  Sat expert

Recente bezoekers van dit profiel

368 profielweergaven
 1. Pfff kijk al lang niet meer naar VTM maar enkel naar de Vlaamse Openbare zenders en ben overgeschakeld van Tv Vlaanderen naar Canal Digitaal voor de Nederlandse commercieel zenders in België. * Sat Tv Sedert 1994 * Canal Digitaal Abonnee (België)
 2. Ik betaal 6 maandelijks "PREPAID" of 12 maandelijks "PREPAID" dus geen contract noch bankoverschrijving.
 3. Satelliet tv beeldkwaliteit is een stuk beter dan via Telenet met honderden beschadigingen aan hun kabel en honderden versterkers onderweg die het signaal wat op moeten krikken. De meeste mensen in mijn straat hebben een signaalsterkte van 19% bij Telenet. Dat zegt genoeg. Sat Tv sedert 1994 -- Tv Vlaanderen sedert 2006 -- Canal Digitaal sedert 2019
 4. Inderdaad lage bitrate maat toch de volle pot betalen...maar geen nood...op de Kabel is het beeld nog veel slechter
 5. Heb ook de app op mijn tablet en gsm in België...werkt perfect! Bedankt Canal Digitaal!
 6. Vitaya nog steeds in SD via Tv Vlaanderen 😫 nietmeer van deze tijd! -- Sat Tv sedert 1994 -- Tv Vlaanderen sedert 2006 -- Canal Digitaal sedert 2019
 7. De Nederlandse commercieel kanalen kan je in België enkel ontvangen met een schotelantenne en een abonnement bij Canal Digitaal of via de Canal Digitaal app. Telenet en Proximus zullen nooit de Nederlandse commercieel zenders aanbieden omdat dit rechtstreeks concurrentie is met de Vlaamse commerciële zenders.
 8. Heb ook "Vakantie Tv" maar dan via Canal Digitaal om in België te kijken naar de NL zenders. Werkt perfect. Online krijg je bij Vakantie tv een kalender te zien en je kan zelf per 30 dagen activeren. Je moet wel alles op voorhand betalen want is "Prepaid".
 9. Ik heb niet gezegd dat ik een superfan ben van Tv Vlaanderen/Canal Digitaal want hun abonnementsbedrag is niet in verhouding met de kwaliteit (inhoud) van de zenders! Je blijft inderdaad je schotel nodig hebben voor resterende buitenlandse zenders. Maar schotels zien meer en meer gemeenten niet graag! Vaak wordt een bouwvergunning voor een schotel geweigerd vanaf het moment dat het zichtbaar is vanop de straat. Maar dan heb je geen alternatief als je voorgevel gericht is naar het Zuid Oosten. Men wil zoveel mogelijk mensen aan "de kabel" houden en veel doen betalen voor weinig te zien. Hier in België staan al 30 jaar dezelfde zenders op de kabel en er komen er geen extra bij. Via satelliet komen er dagelijks zenders bij. Ik ben al een trouwe satelliet-fan sedert 1994 en dat blijft zo; ik wil niet dat de Overheid gaat bepalen naar wat ik mag kijken op tv!
 10. Begrijp niet goed waarom een schotel van 120cm of 180cm? 60 cm is al voldoende om alles van Astra en Hotbird te ontvangen in België en Nederland. 120cm en 180cm vangen enkel meer wind op en geeft geen enkel voordeel. En trouwens satelliet tv loopt op zijn einde: Tv Vlaanderen en Canal Digitaal (recent overgenomen door Canal+) gaan alles uitzenden via het internet. Dus geen schotels meer nodig.
 11. Reeds 6 maanden Canal Digitaal Abonnee in België! Verschil met de Vlaamse commerciële zenders vind ik meer keuze en meer films te zien. Het RTL 4 nieuws bekijk ik ook iedere dag; is veel vlotter en vooral korter dan het nieuws in Vlaanderen wat soms erg ver "gerekt" wordt. Ben dus tevreden en mijn Canal Digitaal abonnement verder verlengd. Jammer dat de Vlaamse Tv providers zoals telenet en proximus hebben beslist om nooit maar dan ook nooit de Nederlandse commercieel zenders aan te bieden. Maar gelukkig nu dus wel te bekijken via Satelliet en ik kijk ook via de Canal Digitaal App want IPTV is toch de toekomst volgens Canal+, de overnemer van M7 Group.
 12. Ben uit België en ik kijk al een tijd via Canal Digitaal ...ik moet wel toegeven dat op de Nederlandse commercieel zenders veel meer en vooral veel langer reclame te zien is! In België mag het maximaal 5 minuten zijn maar in Nederland soms tot 15 minuten! En dan ook nog eens op alle commercieel zenders tegelijk reclame. 25 euro per maand is dan veel om 80% reclame te moeten bekijken.
 13. In heel Europa kan je sedert 2016 alle Vlaamse, Franse en Nederlandse commercieel zenders bekijken via Tv Vlaanderen of Via Canal Digitaal. Ik heb ook op beiden een officieel abonnement. Enkel via de Kabel of glasvezel worden ze niet aangeboden. Je hebt dus een schotelantenne nodig of via de internet-app gaat ook.
 14. Tja wat is illegaal? Een kopie maken van een boek of document is zelfs al illegaal zonder toestemming van de uitgever! Maar wat ook "illegaal" is: Aanbieders van TV (kabel etc) die zenders met opzet niet in hun pakket plaatsen om andere zenders "te beschermen" tegen concurrentie...dat is ook illegaal! Een satelliet signaal is overal te ontvangen, ongeacht de landsgrenzen. Wil men dit verbieden dan moet er een schotelantenne verbod komen, maar dit zal nog niet veel helpen want Tv wordt bekeken meer een meer via het internet. Dus ook internet verbieden? Lijkt me allemaal vergezocht. Als een TV aanbieder nu Tv Vlaanderen aanbiedt in Nederland of Duitsland en Canal Digitaal ook in België of Frankrijk etc is dat de verantwoordelijkheid van de aanbieder en niet van de klant. En nog even dit: Europa is tegen de landsgrenzen, ook op vlak van TV. TV moet dus bekeken kunnen worden over de landsgrenzen heen. OFFICIEEL abonnement: Tv Vlaanderen OFFICIEEL abonnement: Canal Digitaal SAT TV sedert 1994
 15. Heb net nog gekeken: ik kan perfect het Start HD abonnement nemen , moet enkel nog bevestigen. Ook het geval bij Tv Vlaanderen. Staat geen Basic-light bij vermeld maar wel zichtbaar als je inlogt bij "Mijn abonnement". Blijkbaar verbergen veel providers hun Light producten omdat ze minder geld opbrengen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid