Ga naar inhoud

satellitetv

Leden
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over satellitetv

 • Titel
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Hasselt
 • Interesses
  Satelliet tv sedert 1994
  Sat expert

Recente bezoekers van dit profiel

319 profielweergaven
 1. De Nederlandse commercieel kanalen kan je in België enkel ontvangen met een schotelantenne en een abonnement bij Canal Digitaal of via de Canal Digitaal app. Telenet en Proximus zullen nooit de Nederlandse commercieel zenders aanbieden omdat dit rechtstreeks concurrentie is met de Vlaamse commerciële zenders.
 2. Heb ook "Vakantie Tv" maar dan via Canal Digitaal om in België te kijken naar de NL zenders. Werkt perfect. Online krijg je bij Vakantie tv een kalender te zien en je kan zelf per 30 dagen activeren. Je moet wel alles op voorhand betalen want is "Prepaid".
 3. Ik heb niet gezegd dat ik een superfan ben van Tv Vlaanderen/Canal Digitaal want hun abonnementsbedrag is niet in verhouding met de kwaliteit (inhoud) van de zenders! Je blijft inderdaad je schotel nodig hebben voor resterende buitenlandse zenders. Maar schotels zien meer en meer gemeenten niet graag! Vaak wordt een bouwvergunning voor een schotel geweigerd vanaf het moment dat het zichtbaar is vanop de straat. Maar dan heb je geen alternatief als je voorgevel gericht is naar het Zuid Oosten. Men wil zoveel mogelijk mensen aan "de kabel" houden en veel doen betalen voor weinig te zien. Hier in België staan al 30 jaar dezelfde zenders op de kabel en er komen er geen extra bij. Via satelliet komen er dagelijks zenders bij. Ik ben al een trouwe satelliet-fan sedert 1994 en dat blijft zo; ik wil niet dat de Overheid gaat bepalen naar wat ik mag kijken op tv!
 4. Begrijp niet goed waarom een schotel van 120cm of 180cm? 60 cm is al voldoende om alles van Astra en Hotbird te ontvangen in België en Nederland. 120cm en 180cm vangen enkel meer wind op en geeft geen enkel voordeel. En trouwens satelliet tv loopt op zijn einde: Tv Vlaanderen en Canal Digitaal (recent overgenomen door Canal+) gaan alles uitzenden via het internet. Dus geen schotels meer nodig.
 5. Reeds 6 maanden Canal Digitaal Abonnee in België! Verschil met de Vlaamse commerciële zenders vind ik meer keuze en meer films te zien. Het RTL 4 nieuws bekijk ik ook iedere dag; is veel vlotter en vooral korter dan het nieuws in Vlaanderen wat soms erg ver "gerekt" wordt. Ben dus tevreden en mijn Canal Digitaal abonnement verder verlengd. Jammer dat de Vlaamse Tv providers zoals telenet en proximus hebben beslist om nooit maar dan ook nooit de Nederlandse commercieel zenders aan te bieden. Maar gelukkig nu dus wel te bekijken via Satelliet en ik kijk ook via de Canal Digitaal App want IPTV is toch de toekomst volgens Canal+, de overnemer van M7 Group.
 6. Ben uit België en ik kijk al een tijd via Canal Digitaal ...ik moet wel toegeven dat op de Nederlandse commercieel zenders veel meer en vooral veel langer reclame te zien is! In België mag het maximaal 5 minuten zijn maar in Nederland soms tot 15 minuten! En dan ook nog eens op alle commercieel zenders tegelijk reclame. 25 euro per maand is dan veel om 80% reclame te moeten bekijken.
 7. In heel Europa kan je sedert 2016 alle Vlaamse, Franse en Nederlandse commercieel zenders bekijken via Tv Vlaanderen of Via Canal Digitaal. Ik heb ook op beiden een officieel abonnement. Enkel via de Kabel of glasvezel worden ze niet aangeboden. Je hebt dus een schotelantenne nodig of via de internet-app gaat ook.
 8. Tja wat is illegaal? Een kopie maken van een boek of document is zelfs al illegaal zonder toestemming van de uitgever! Maar wat ook "illegaal" is: Aanbieders van TV (kabel etc) die zenders met opzet niet in hun pakket plaatsen om andere zenders "te beschermen" tegen concurrentie...dat is ook illegaal! Een satelliet signaal is overal te ontvangen, ongeacht de landsgrenzen. Wil men dit verbieden dan moet er een schotelantenne verbod komen, maar dit zal nog niet veel helpen want Tv wordt bekeken meer een meer via het internet. Dus ook internet verbieden? Lijkt me allemaal vergezocht. Als een TV aanbieder nu Tv Vlaanderen aanbiedt in Nederland of Duitsland en Canal Digitaal ook in België of Frankrijk etc is dat de verantwoordelijkheid van de aanbieder en niet van de klant. En nog even dit: Europa is tegen de landsgrenzen, ook op vlak van TV. TV moet dus bekeken kunnen worden over de landsgrenzen heen. OFFICIEEL abonnement: Tv Vlaanderen OFFICIEEL abonnement: Canal Digitaal SAT TV sedert 1994
 9. Heb net nog gekeken: ik kan perfect het Start HD abonnement nemen , moet enkel nog bevestigen. Ook het geval bij Tv Vlaanderen. Staat geen Basic-light bij vermeld maar wel zichtbaar als je inlogt bij "Mijn abonnement". Blijkbaar verbergen veel providers hun Light producten omdat ze minder geld opbrengen.
 10. Start HD staat bij me in de lijst bij " Abonnementsformules" op de website van Canal Digitaal. Bestaat dus wel degelijk! En ook bij Tv Vlaanderen want daar heb ik "Basic-Light".
 11. Hoi iedereen Weet iemand welke zenders er in het Start HD pakket zitten? IK vind enkel de informatie voor Basis/Familie HD maar start HD is nergens te vinden. Welke zenders ontvang ik met Start Hd en welke zenders niet? * Sat tv sedert 1994 * Tv Vlaanderen sedert 2006 * Canal Digitaal sedert 2017
 12. Jammer dus voor de 'kabel kijkers"! Gelukkig heb ik een officieel abonnement op Canal Digitaal en ik woon in België! Dus dankjewel Canal Digitaal! Ik gebruik een CI+ Module van Canal Digitaal en ingebouwde smartcard. Abonnement met bankoverschrijving op het Basis pakket NL. Heb ook al 10 jaar abonnement op Tv Vlaanderen maar begon wat langdradig en saai te worden.
 13. Tv Vlaanderen biedt digitale tv aan in België (nu ook heel Europa) maar Tv Vlaanderen zou een pak meer abonnees krijgen indien zij ook de Nederlandse zenders doorgeven of in een Nederlands pakket aanbieden. In België heeft 99,99% kabel tv en enkel het Vlaams aanbod via tv Vlaanderen is niet aantrekkelijk. De Nederlandse commercieel zenders erbij zetten zou veel abonnees bijbrengen, aangezien de Nederlandse commercieel zenders niet via de kabel i België worden aangeboden (en dat blijft ook zo). * Satelliet tv: sedert 1994 * Tv Vlaanderen Abonnee sedert 2006 * Canal Digitaal Abonnee sedert 2016
 14. OK kan correct zijn maar onbegrijpelijk dat een kabelmaatschappij wel Arabische zenders doorgeeft en geen Nederlandse zenders zoals RTL4.
 15. Nou geen probleem...ik kijk via satelliet en ontvang zowel Tv Vlaanderen als Canal Digitaal op een legale wijze met abonnement contract
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid