Ga naar inhoud


Chrisat

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Chrisat

  1. Het is heel eenvoudig. Ik heb nog vanaf het begin een VOL abonnement met satellietontvangst via een (extra of grijze) smartkaart. Sinds kort werkt die kaart niet meer. Dat is terecht, zegt Canal Digitaal, want VOL is niet bedoeld voor satellietontvangst. Wil je wél satelliet, dan verandert je abo en betaal je een tientje meer dan nu bij VOL. Dat wil ik niet, dus is opzeggen van VOL de enige keus. Ik neig naar het goedkope NLZIET en FTA-satelliet. Volgens mij mis ik dan weinig. Ik heb CD nu opgezegd en acht de kans klein dat ik daar ooit terugkeer als klant. Wel blijf ik natuurlijk wel dit forum volgen!

  2. Ja, dat heb ik gedaan. Er viel telefonisch niet over te praten met CD. Ik moest akkoord gaan met drie euro verhoging of opzeggen. Dat laatste heb ik gedaan, moeten doen eigenlijk, want ik wil niets betalen dat ook maar lijkt op voetbalbelasting. Ik heb nog te gaan tot eind van de maand, dan is het over en uit met CD.

  3. Op 14 feb schreef CD:  Je behoudt hierna gewoon je huidige tv-pakket. Alleen de naam van je Basis-pakket wijzigt, dit pakket heet voortaan Start HD-pakket.

     

    Dat was niet waar, want CD maakte het Basis-pakket iets kleiner, waar ik niet mee zat. Nu wil CD het pakket weer wat groter maken en ook daarvan ben ik niet onder de indruk. De prijs stijgt wel van 10 naar 13 euro, 30 procent, dat vind ik relatief veel. Als ik hiermee akkoord zou gaan, betaal ik uiteindelijk toch nog voor de voetbalbelasting die 'toevallig' voor velen ook 3 euro verhoging betekende. Waarschijnlijk zal ik afscheid moeten nemen van CD, maar ik dank ze voor de verder best goede dienstverlening; ook dat mag wel eens worden gezegd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...