Jump to content

RAL9001

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Rotterdam
 • Interesses
  Alles wat met de techniek te maken heeft.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RAL9001's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Heb is een tijdje nagedacht over wat je hier nu eigenlijk bedoelt. Ik heb op dit moment een Dreambox One dat is enkel dvb-s2 (voor op de camping). Thuis heb ik de sat direct op mijn samsung aangesloten, dit werkt. Horizon box voor UPC/Ziggo op dezelfde samsung werkt ook. De CI+ module heb ik in een philips android tv gestoken werkt hierin goed, overigens is dit geen gecertificeerde Philips TV zoals ook mijn eerste Philips TV (40pfl9704h/12) niet gecertificeerd was toen ik de CI+ hiervoor aanschafte , ik zag hierin eigenlijk niet zo'n probleem UPC toen wel ;-). Eigenlijk wilde ik meer keuzevrijheid maar goed met nagra niet mogelijk anders dan Mimisiku al aangaf (is dan ook de investering niet waard) , dat het nu naar behoren werkt kan een misopvatting zijn tussen wat ik op dit moment heb en wat ik zou willen bereiken. Wat ik zou willen gaat niet lukken als ik alles juist geinterpreteerd heb.
 2. Dank je wel voor de reacties. Het komt erop neer dat de vu+ duo 4k overkill is. Merk al dat het geen extra's gaat brengen maar eerder beperkingen. Optie 3 is dan inderdaad zo gek nog niet om over te stappen naar Next. Echter ziggo biedt Next enkel aan met het max abonnement. Heb even getoets ik ben overgezet met mijn oude upc pakket op het ziggo complete pakket. Er zit 20€ verschil tussen ziggo complete en ziggo max. Nadeel met abonnement omzetting is nog steeds geen keuze vrijheid voor wat betreft hardware, liever gezegt helemaal geen vrijheid over wat ik zou willen doen binnenshuis. Wat er dan wel verandert is het internet, horizonbox is all in one oplossing, met next krijg je volgens mij een separate router (Welke dan wel weer in bridge mode gezet kan worden). Vind de VU+ Duo 4k SE nog steeds een machtig apparaat maar niet voor mijn situatie geschikt.
 3. Beste forum leden, al geruime tijd ben ik trotse eigenaar van de Dreambox one UHD. Deze heb ik speciaal voor recreatief gebruik, lees op de camping, aangeschaft vanwege haar afmetingen, goede prestaties en mogelijkheden. Ik heb de dreambox one voorzien van Newnigma2 als extra's onder andere EMC en Kodi 19, waarbij Kodi 19 het meest voldoet aan mijn verwachtingen. Thuis maak ik naast Ziggo (UPC Horizonbox) ook gebruik van de schotel echter hier gebruik ik de SAT decoder van de TV voor, dit werkt overigens prima. Nu is mijn oog gevallen op de, over ongeveer twee weken beschikbaar, VU+ DUO 4K Second Edition. Ik lees over de eerste editie veel positieve verhalen, wat mij het meest aanspreekt is de mogelijkheid om Ziggo te integreren. De VU+ kan als PVR de veranger worden voor de Horizonbox en de SAT decoder in de TV. De VU+ Duo 4k SE is het slagschip van VU en daar betaal je dan ook voor maar voordat ik zo'n investering wil doen zou ik wel wat meer willen weten over de mogelijkheden en onmogelijkden met betrekking tot het integreren van UPC(Ziggo) en Canaal Digitaal. Dan met name natuurlijk UPC(Ziggo) want bij Canaal Digitaal heb ik er alle vertrouwen in dat dit gaat werken. Mijn vraag aan jullie als de experts op dit gebied; is het mogelijk om UPC(Ziggo) werkend te krijgen op de VU+ Duo 4K? (ik heb een foto bijgesloten van de huidige CI+ Module en de kaart, ja helaas het UPC logo 😉 ) Indien het niet direct mogelijk zou zijn om de CI+ module in de VU+ Duo 4k werkend te krijgen, zijn er dan alternatieven mogelijkheden met CCCam? Ben benieuwd naar jullie ideeen op dit vlak. Grt Ronald.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.