Jump to content

Ploeff

Candidate members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Den Haag of Saint Saturnin
 • Interesses
  Klussen, juridiek, satellietontvangst, politiek, allerlei techniek etc

Ploeff's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Aan mijn Frotz!Box 7590YM hangen enkele GigaSets DECT-telefoons. Een aantal daarvan zijn niet meer te gebruiken omdat de accu's niet in de telefoons worden opgeladen wanneer ze op de lader staan. Wanneer ik de accu's buiten de telefoon oplaad doet de telefoon het (korte tijd) goed. Weet iemand of ik daar met m'n soldeerbout iets aan kan repareren, waar ik daartoe een handleiding kan vinden? Ik heb er nu een aantal defecte liggen. Ik ben van het RepairCafé, ik wil ze dus repareren: "Weggooien, mooi niet", dus ik wil de mijne - en later die van onze klanten - graag repareren! Een site, ev. YouTube, zou mij zeer helpen!
 2. Ik heb een Fritz!Box 7590 YM en daaraan hangen o.a. enkele Siemens GigaSet DECT-telefoons. Vroeger - wrsch op een heel andere installatie - kon ik een piepje horen wanneer ik gebeld werd terwijl ik in gesprek was. Dan kon ik even dat andere gesprek aannemen en kort afhandelen ("Ja, je kunt mij later bellen!" of "Ben in gesprek, ik bel je later wel" ) om daarna het eerste gesprek te vervolgen. Nu lijkt dat niet te kunnen. Ik heb die vraag al neergelegd bij mijn provider, XS4ALL maar die hebben die functie ook niet kunnen vinden. Weet iemand op dit Forum hoe ik dat kan regelen?
 3. Ik tik een zoekterm in en dan ok OK. Dan worden eerst de zenders getoond die aan het zoek-criterium voldoen, onder elkaar. Dan druk ik nogmaals op OK en dan komen de zenders in beeld als 0001, 0002, 0003 etc. onder elkaar. Nogmaals op enter, dan komt er alleen $-----$ voor elke zender, weer onder elkaar. De enige manier dat ik een zender kan zoeken is door op de middelste, ronde knop te drukken, dan krijg ik 30 zenders met nummers in beeld en dan kan ik drie kolomen naar rechts gaan om wéér 30 zenders te zien. Zo kan ik na 40 paginas alle 1200 zenders doorzoeken. Irritant! Hoe ik die g3vonden zenders eerst zou moeten opslaan, weet ik niet. Heb je daar uitleg voor?
 4. Op mijn Amiko mini werkt de zoefunctie niet goed. Wanneer ik zoe, krijg ik wel een lijst van zenders die aan het zoek-criterium voldoen. Maar wanneer ik dan naar de lijst ga om een van die resultaten te bekijken worden alle items een streepje en kan ik niet zien op welke positie een bepaalde zender staat.. ik heb er dus niets aan! Is hier een fix voor?
 5. Wie helpt mij uit dit probleem: BBC 1 EN 2 zijn soms zonder signaal, soms ook OK. FOUR is constant goed. 1 en 2 staan op dezelfde transponder (28,2 E 10847/V/23000) , four op dezelfde sat, maar op 11024/H/23000 en die is "altijd" goed. Wanneer het verschrikkelijk slecht weer is, dan vallen alle zenders weg, maar dit probleem met bbc1 en -2 treedt veel vaker op. Ik gebruik een Amiko mini ontvanger. Ik heb een schotel met 4 LNB's en een switch om alles via één coax naar de ontvanger te leiden. Doe ik iets fout wat ik makkelijk kan verhelpen (zo ja:hoe) of is dit een alg. bekend probleem
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.