Ga naar inhoud


Bart

Lid
  • Items

    1329
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bart

  1. Origineel bericht van: Dream1975
    aangeven waarom je die laatste beter vond.

    voor mij persoonlijk heb ik liefst een zo orgineel mogelijke Dream image met een makkelijk toegankelijke plugin installer. Ik gebruik alleen cccam, autoresolution en een EPG plugin.
    Ik zal de OpenPLi image zeker proberen. Als nederlander was PLi voor mij sowieso al best of the rest wink
  2. Origineel bericht van: hemertje
    kunnen we eindelijk na al dat gejammer nu door gaan met onze dagelijkse dreamboxbezigheden en weer dankbaar gebruik gaan maken van de belangeloze inzet van andere hobbyisten zoals Mike?

    natuurlijk waardeer ik de belangeloze inzet van zowel Mike als het PLi team. Als vaste gebruiker van de Milo image blijft het jammer dat deze image nu niet meer gemaakt wordt.
    Voorheen had ik de keuze tussen o.a. de Ronald, Milo en de PLi image. Ik heb de PLi image nooit lang gebruikt aangezien ik de Ronald en later de Milo images beter vind.
    Mike zijn keuze begrijp ik en Mike moet vooral doen wat hij leuk vindt. Is zeker beter dan dat hij er mee stopt. Voor Mike en Pli ongetwijfeld prima maar voor mij als luie gebruiker is er nu minder te kiezen. Lijkt mij logisch dat ik dat als achteruitgang ervaar?
  3. je images hebben altijd mijn voorkeur gehad boven alle andere. Kun je het niet zo regelen dat alle PLi members tot je Milo team toetreden wink

     

    Je ponyplaatjes kan ik overigens wel missen dus wanneer de PLi jongens de plaatjes doen en jij de rest blijf ik in ieder geval blij. Ook elke andere invulling is je als hobby natuurlijk gegunt. In ieder geval oprecht bedankt dat je ons van je inspanningen hebt laten meegenieten!

  4. er zijn meerdere types in de 4in1 kabels. Ik werk met een multiswitch en heb daarop 4 LNBs ieder via een 4in1 kabel aangesloten.

    Beste type dat ik gebruik bestaat uit 4 gekleurde coax kabels van iedre 6-7 mm met daaromheen een witte buitenmantel. Gehele kabel heeft dan een buitendiameter van 18mm (cq past door een gat van 18mm).

    Minste type bestaat uit 4 dunne coax kabels van 4-5 mm die aan elkaar gelast zijn tot een platte kabel. Deze is dan weer op te rollen.

    Wanneer je een goed type gebruikt is er m.i. weinig verschil. Bij mij werken de dunner kabels ook maar dat is over een afstand van hooguit 4 meter.

     

  5. nee ze sturen een "persoonlijke" link in de vorm http://www.bing-interviews.com/nq.cfm?r=9081112E-3058-8820-9756-D8167C101965 en die werkt niet wanneer je er een 2e keer klikt. Krijgt dan de melding

    Citaat:
    De toegang tot de vragenlijst is geweigerd.

    Er zijn diverse redenen mogelijk waarom u geen toegang krijgt tot deze vragenlijst:

     

    * U heeft de vragenlijst al eens geheel of gedeeltelijk ingevuld;

    * De vragenlijst die u wilt invullen is al afgesloten of is uitgeschakeld;

    * Er zijn al voldoende vragenlijsten ingevuld;

    * Er worden op dit moment werkzaamheden uitgevoerd aan de server

    je zou misschien bij CDS kunnen vragen of je mee mag doen? Ik verwacht eigenlijk dat ze dat niet willen omdat dan misschien vooral klagers het onderzoek gaan invullen wink

  6. @Stepdriver

    CDS beweerde aanvankelijk dat het aan de satelliet ontvangers lag. Blijkbaar interesseert het ze weinig dat er legio klanten veelvuldig gebruik maken van de MediaHighWay EPG en controleren ze zelf niet wat ze uitzenden. Pas nu de klachten aanhouden lijken ze het probleem te erkennen. Triest genoeg denken ze nog steeds dat het eaan een ander ligt en geven ze nu de "beheerder" de schuld.

    De fout zit aan de uitzendkant bij CDS en dat zullen ze echt zelf moeten (laten) oplossen. Dat dat nu al een maand lang niet gebeurt zegt wat mij betreft genoeg.

    Indien je ontvanger de mogelijkheid heeft om EPG data elders vandaan te halen moet je dat nu doen. Zelf heb ik met mijn Topfield en Dreambox gelukkig die mogelijkheid.

  7. Origineel bericht van: wapper
    Wel apart dan via dvbviewer gewoon volle week beschikbaar is via mediahighway epg, en zowaar ook zomer/wintertijd geen last van klopt nogsteeds.

    volle week EPG data kan alleen wanneer je de data niet via CDS MHW binnenhaalt. Met dvbviewer lijkt mij die kans groot sleep
  8. hier gelukkig een Topfield waarop nu een goede EPG tap draait en een Dreambox met een werkende EPG plugin. Allebei niet officiele hobbyprojecten die wel werken terwijl de CDS Media Highway qua EPG data nog steeds akelig leeg blijft...

  9. ik heb me geregistreerd op "hun" Satellietforum. Daar lezen "webcare" medewerkers van CDS mee en lijkt het probleem nu wel erkend te worden. Wat CDS er precies aan doet is mij onduidelijk aangezien er verwezen wordt naar de "beheerder".

  10. 11600 zit hoog in de lage Ku-band (loopt tot 11700) dus meest logische is dan wel dat je coax bekabeling niet goed is. Demping neemt toe in de hogere frequenties en dat geld dus ook in de 116xx range.

    Begin met checken dan met bekabeling van je ontvanger naar je diseqc switch, probeer daar een andere kabel. Om te testen zou je je ontvanger in de buurt van de switch kunnen plaatsen en met een veel kortere coax kabel aansluiten..

  11. Origineel bericht van: spongebob
    doe jezelf een plezier en koop een DM7025, DM800 of DM8000. Naast een WERKENDE 7dagen-epg, hebben deze nog tal van andere superfeatures.

    in mijn geval zou ik in plaats van de topfield te vervangen deze samen met mijn DM800 verkopen eek
    Advies kan ik ook niet serieus noemen want genoemde ontvangers kosten 400 tot 1000 euro. Daarvoor kun je (indien mogelijk) beter naar kabel of digitenne switchen en daar dan, in mijn geval van verkoop DM800 en besparing op vervanging van topfield, jaren naar het meest uitgebreide pakket kijken. Enige nadeel is dat je dan ook niet weet of de EPG wel altijd even goed werkt.
    Zelf heb ik hobby in satelliet TV maar praktisch gezien is dat wat CDS nu levert op mijn huisadres (waar ook digitenne en UPC leverbaar is) niet meer concurerend.
  12. Origineel bericht van: Johan45
    Nou, ik wens je veel succes in je strijd om een goed werkende MediaHighWay EPG. Al denk ik na 10 jaar het gesukkel met de MediaHighWay EPG te hebben aangezien dit niet meer gaat lukken.

    daar ben ik hen wel weer mee eens en dat is dan ook de reden dat ik overweeg CDS abonnement op te zeggen.
  13. Origineel bericht van: Johan45
    Het komt dus nooit goed met de MediaHighWay EPG naar mijn mening dus gebruik ik het simpel weg niet (meer).

    je doet ook niet mee aan de officiële zomertijd en past je aan aan de CDS zomertijd?
    In het kort vind ik je redenering onzinnig. Omdat CDS er een zootje van maakt moet je dat als klant maar accepteren? Het is zeker niet het systeem MH EPG dat voor problemen zorgt want het draaide ook langere tijden wel goed. Er lijkt mij maar één verklaring en dat is onwil cq desinteresse bij CDS.
    Juist dat er zoveel ophef over is geeft wel aan dat CDS er wel iets aan zou moeten doen.
  14. Origineel bericht van: Littlesat
    Citaat:

    keus aan zenders

    Dit klopt niet. De keus aan zenders via de satelliet is vele malen groter. Zeker met een draaibare opstelling. Het aantal zenders zal nooit op de kabel passen....

    het klopt wel want ik heb het over CDS smirk

    Zelf heb ik ook een draaibare opstelling maar de zenders die ik niet zou willen missen (met name BBC en duitse publieken) zitten tegenwoordig ook op de kabel.
  15. Origineel bericht van: Eduard07
    Dat CDS wat achter de kabel aan huppelt, wil nog niet zeggen dat de kabel zo geweldig in beweging is. frown

    ze hebben ondertussen qua beeldkwaliteit en keus aan zenders CDS wel ingehaald. Qua "service" zijn ze denk ik vergelijkbaar arrogant.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...