Ga naar inhoud


Murdock

Lid
  • Items

    4639
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Murdock

  1. Hi,

     

    Heeft iemand al eens een multicast of unicast stream kunnen maken van een ontvangen tv zender (of complete multiplex)?

    Volgens mij moet dit gaan met ffmpeg, maar ik weet niet de complete parameters hiervoor. Ik heb al verschillende pogingen gedaan, maar loop steeds tegen een hele rits foutmeldingen aan.

     

    Iemand een werkende syntax?

  2. Interactief kan. Zorg wel dat je voldoende bandbreedte (internet) beschikbaar hebt.

    Voor Netflix is een overeenkomst noodzakelijk, een van de eisen is een PMS koppeling. Maar zoals hierboven al aangegeven, laat je informeren door bedrijven die dit vaker leveren.

  3. Probleem is ook vaak dat er nog coax in die masten zit die naast dat ze hol van binnen zijn, niet brandvertragend zijn. Is dus net aansteeklont.

    In Ijsselstein zat zelfs nog oude coax met pek erin. Werd natuurlijk al lang niet meer gebruikt, maar nooit verwijderd, vanwege de kosten. Het zat niemand in de weg.....

     

    In Nederland zijn de regels van de masteigenaren als gevolg van de branden wel serieus aangescherpt. 

    • Like 1
  4. Het decoderen van meerdere streams uit verschillende transponders is een beperking van je ontvanger, niet de CI. Dat er één transportstream doorheen kan is bij elke module zo, daarom moet de ontvanger die ook "mergen" zodat er geselecteerd meerdere kanalen doorheen kunnen.

     

    De huidige mediaguard module kan technisch 8 services decoderen. 

     

  5. Ik snap het ook niet helemaal. Ik heb dezelfde box en signaalbron als mijn ouders. Zij hebben een vrij nieuwe LG OLED TV. Prachtig en helder beeld.
    Ik heb een Samsung QLED TV Q7E serie uit 2019, daarop is het beeld weer een stuk minder. In ieder geval veel minder helder dan op het gewone 1080i kanaal. Maakt niet uit wat ik met de HLG of HDR instellingen doe. Kan er nog een verschil in HDMI kabels zitten?

  6. Je hebt nog een groter probleem bij DAB, de grote SFN netwerken. Zijn er goede condities dan is er vaak geen of haperend geluid op DX muxen. Dit komt niet door slechte ontvangst, maar doordat je te veel steunzenders ontvangt de op uiteenlopende afstanden van je vandaan zitten.

     

    Probleem heb ik hier vaak met de Duitse muxen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...