Ga naar inhoud


satdr

Lid
  • Items

    971
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door satdr

  1. Dank voor het meedenken Ventura, ik word niet wijzer van de link, maar dat ligt niet aan de link :)

     

    Ik ben nog even gaan verder stoeien, als ik de c tuner uit slot 1 haal en de s2 in slot 2 laat, zelfde problemen. Plaats ik de s2 tuner in slot 1, werkt meteen alles goed...

     

    Het lijkt er dus op dat de s2 fbc tuner niet wil werken in slot 2 (met dezelfde instellingen) 

  2. Ik loop hier te stoeien met bovenstaande combi in een ultimo 4k, met pli 7.1  In slot 1 werkt de dual s goed, maar dan werkt de fbc kabel in slot 2 niet goed, althans hij heeft dan maar 3 tuners, de andere 5 werken dan niet goed.

    Als ik de kabel tuner in slot 1 doe, dan werken alle 8 tuners goed, de s tuner in slot 2 geeft dan geen beeld, op fta zenders, zegt wel dat ie signaal heeft maar kan niet zoeken/scannen, vreemd allemaal.

     

    Zie ik iets over het hoofd, doe ik iets verkeerd, of kan deze combi helemaal niet.......?

  3. Naar aanleiding van dit draadje toch maar eens mijn verroeste vleugelmoeren op mijn triax 88 vervangen met Mallemoeren, mijn ontvangst is ook echt enorm verbeterd,  ik heb wel 2 streepjes meer. het is niet te geloven, dit had ik veel eerder moeten doen, zelfs op de kabel is de ontvangst verbeterd......

  4. Hallo Schotelkenners,

     

    ik heb 5 jaar geleden een 4 positie schotel (13,19, 23, 28) gebouwd met behulp van dit forum. Een 88 triax  met spaun diseqq schakelaars en de Inverto black premium quad lnb.

     

    Nu zit ik te kijken naar een andere stb die fbc tuners heeft. 

     

    Mijn vraag; Wat moet er allemaal aangepast worden aan de schotel set om hem geschikt te maken voor een fbc tuner? Quad is dan ook niet meer nodig als ik het goed begrijp? 

     

    Alvast bedankt voor het meedenken 

  5. Ik heb nu al een jaar of 5 een et10000 met 3 x c tuner en 1 x dvb-s2 tuner. De dvb-2s zit op plek 4, zoals overal beschreven. Als ik hem op plek 1 zet werken de c-tuners op 1,2 en 3 niet.

     

    Maar nu het probleem. Tuner c op plek 1 werkt niet altijd goed. Het antenne signaal van tuner 1, c-tuner, valt weg. Uit het niets gaat het signaal op 0%. Vooral als de andere tuners aan het opnemen zijn. 

     

    Je zou denken de tuner is niet goed, of je bekabeling is niet in orde, maar dit heb ik allemaal vele malen gecheckt en vernieuwd en verwisseld.  Het is altijd de c tuner op plek 1 (a) die problemen geeft. 

     

    De c-tuners onderling verwisselen lost het probleem niet op. Altijd de c-tuner op plek 1/a met af en toe signaal verlies.

     

    Misschien weet iemand raad.

     

    Er zit nog pil 4 op btw

×
×
  • Nieuwe aanmaken...