Ga naar inhoud


bogie

Lid
  • Items

    216
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bogie

  1. Hallo, Ik heb een vraagje over de Vu ultimo.   sinds een paar dagen slaat de ultimo geregeld vast, hij reageert nergens meer op.    dit gebeurd tijdens het kijken, maar ook als als hij standby staat.  als ik hem opnieuw opstart gaat het weer een poosje goed.  er staat  Vti 8.0 op geinstaleerd.   ik heb de box al twee keer opnieuw geflashd maar het probleem blijft bestaan.    met mijn andere boxen (duo en duo 2 ook Vti 8.0) heb ik geen problemen.  weet iemand waar dit aan kan liggen ?.

     

                                       Vrgr. Bogie.

  2. nou bij mij vliegt het er meteen uit als mijn abonnement is afgelopen. ik heb zoveel ellende meegemaakt met kpn zoals, dubbele rekeningen van ipb en mijn oude isdn lijn,te lage snelheid,enz. ik heb sinds maart ipb en mijn lijn is pas eind september overgezet naar ipb,al die tijd ook dubbele rekeningen gehad. en hun helpdesk is in een woord WAARDELOOS.

     

    vrge.BOGIE.

  3. ja maar hoe zet je die brand setting dan?. ik heb nu een image gemaakt met acronis en daar een boot cd van gemaakt. en die start wel gewoon op. maar het zal mischien wel aan mijn geduld liggen maar toch op mijn andere computer boot hij meteen. ik snap het ff niet meer.

     

    gr.BOGIE.

  4. nee hoor dat staat allemaal goed. als ik b,v de windows cd laat booten start hij gewoon op,maar de ghost cd start wel op tot dat de melding komt,een ogeblik geduld. daarna gebeurt er niets meer. in een andere pc start ghost wel gewoon door. ik heb dit ook met sommige andere boot cd's. ik snap hiet niets meer van.

     

    gr.BOGIE.

  5. mijn vraag is ,hoe kan het dat mijn ghost cd niet van cd rom opstart. ik heb twee dezelde pc,s en bij de ene start hij gewoon door en bij de andere niet. ook met een boot cd heb ik hetzelde probleem. alles staat gewoon ingesteld zoals op de andere pc. weet iemang hoe dit kan?.

     

    vrgr, BOGIE.

  6. het probleem was dat ik wel op een adsl2 kaart zat aangesloten, maar dat bleek dus adsl2 + te moeten zijn. ik denk dat de oudere software van de experiabox dit niet ondersteunde. nu werkt het zelfs nog sneller dan met het speedtouch modem. vooral de upload is een stuk sneller geworden. dus van de verhalen dat je bandbreedte moet inleveren voor het telefonie gedeelte daar klopt dus niets van.

     

    vrgr.BOGIE.

  7. ik heb sinds twee maanden internet plus bellen van planet. maar nu wil mijn download snelheid niet meer boven de 800 uitkomen. met mijn oude speedtouch zat ik altijd rond de 1250 kbyte. nu zeggen ze dat ik maar moet downgraden omdat die snelheid bij mij niet haalbaar zou zijn. maar daar ben ik het niet mee eens. ik woon 1043 meter van de centrale en het heeft altijd gewerkt waarom dus nu opeens niet meer?. zijn er meer mensen die dit hebben.

     

    vrgr.BOGIE.

  8. Hoe is IE7 gecrackt:

     

    "shlwapi.ddl" is hernoemd naar "crack IE7".

    Dan naar de map "Internet Explorer 7", Extra, Mapopties, Weergave, Extensies voor bekende bestandstypen

    verbergen, OK.

    Dan met rechter muisknop in die map op lege plek, nieuw, Tekstdocument. Niks typen, bestand, Opslaan als

    IEXPLORE.exe.local en toen een snelkoppeling gemaakt.

     

    zo heb ik het geinstaleerd en het werkt gewoon met de nederlandse xp.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...