Ga naar inhoud


q

Lid
  • Items

    313
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door q

  1. Sorry,Sorry,Sorry !!!!!! De schijfruimte van systeemherstel stond op 100% , dus telkens er een wijziging was schreef hij deze weg en werd de schijfruimte verminderd . Eind goed al goed .

     

    Nogmaals dank voor de talrijke reacties.

     

    Wat baten kaars en bril als de uil niet zien n' wil!!!!

  2. Sorry voor een laattijdige reactie van mijnentwege , gezondheid perikelen . Al de tips en opmerkingen heb ik geprobeerd maar niets helpt .Als ik met WinDirStat naar de gebruikte ruimtes zoek op de harde schijf dan geeft het programma aan :" Onbekend !". Waarschijnlijk is het één of ander virus die de schijfruimte beheert . In elk geval dank u wel voor deze veelvuldige antwoorden .

  3. Hallo ,

     

    Elk programma dat ik download schrijf ik weg naar een externe harde schijf zodat mijn  c-schijf niet te belast wordt . Mijn c-schijf heeft een capaciteit van 467 GB en er blijft nog 73 GB over . Met WinDirStat kan ik normaal zien welke geïnstalleerde programma's de meeste GB verbruikt . WinDirStar geeft een verbruik van 123 GB . Graag had ik geweten of er een programma bestaat die de c-schijf volledig in beeld brengt , het verschil (344 GB) moet toch ergens zitten ?

     

    Eeuwig dankbaar voor antwoord!!!!!

  4. Hallo , dank voor de reactie . Hier wat verduidelijking :

     

    - Ik wil enkel (voorlopig) met Tuner A werken ,

    - de committed switches 4.1 voor 13° , 19°, 23,5° en 28.2° en mijn draaibare schotel sluit ik respectievelijk aan op poorten 1 en 2 van mijn uncommitted switches,

    - de uncommitted swtches is een Spaun 4.1,

    - de coax loopt dus van de uncommitted uitgang naar tuner A .

     

    Mijn vraag is : hoe configureer ik tuner A ? Moet ik de geavanceerde mode gebruiken en hoe wordt deze dan ingesteld ?

     

    Alvast dank voor jullie hulp .

  5. Hallo ,

     

    De box die ik gebruik is een VU+duo met Pli 2.3 image . Mijn opstelling is een draaibare schotel voor LNB-ingang1 en een aparte schotel met 4 LNB's met commited switches voor LNB-ingang 2  . Alles werkt maar ik gebruik 2 coaxkabels . Nu zou ik graag slechts 1 coax gebruiken maar geraak er niet uit met de configuratie . Ziehier mijn configuratie :

     

    - Configuratie mode : geavanceerd ,

    - Satelliet                  : ???

    - LNB                        : ???

    - Prioriteit                  : Auto

    - LOF                        :???

    - Spanningsmodus   : Polarisatie

    - Verhoogde voltage : neen

    - Tone modus           : band

    - Diseqc                    : geen

     

    De uncommitted switsches is een Spaun Sur 420 F .

    Moet ik ook alle satellieten bij mijn draaibare schotel opnieuw instellen hoewel deze goed werkt ?

     

    Dank voor hulp .

     

  6.  De ligging van mijn huis is  3.13 oosterlengte .Graag had ik geweten, en dit om mijn draaibare schotel in te stellen, welke  kanalen op 3.1 Oost Eutelsat 3C kan afgestemd worden met een triax schotel van 1.10 m .Is ontvangst op deze satelliet wel mogelijk ? Dank voor antwoord.

  7. 'K had graag mijn Maximum E85 afgesteld om de satellieten tusse de 30°W en 5°O tekunnen ontvangen.De middelste satelliet is 12,5°W .Hoe kun je de LNB op het midden van de rail plaatsen bij een Maximum E85 vermits de armsteun die de LNB houdt in het midden staat.

    Op de schaalverdeling staat geen merkteken (streepje) om het aantal graden (bv 30°) in te stellen .Moet je dan het midden van de bout-en moer als referentie nemen voor de elevatie ?

    Dank voor antwoord.

  8. 'k Heb een account bij voipbuster en opbellen is geen enkel probleem.Mijn vaste telefoon die ik met tijd en wanneer mijn kontrakt teneinde is zal opzeggen, heb ik bij Belgacom.Wanneer iemand opbelt rinkelt mijn vaste telefoon maar mijn gigaset geeft geen krimp.Is het mogelijk ook de beltoon van de gigaset te activeren bij een inkomend gesprek en hoe moet deze dan ingesteld worden.Dank voor antwoord.

  9. Graag had ik geweten of het mogelijk is een draadloze dongel te gebruiken i.pl.v. een RJ45 kabel.Met een B-Box 2 van Belgacom krijg ik op mijn ander apparatuur alles perfect draadloos binnen.Verschillende forums heb ik al nagelezen (trouwens ook op dit forum) en ik geraak er niet uit.Het image dat gebruikt wordt is pli 2.0.Zijn er mensen met ervaring hieromtrent en in bevestigend geval welke dongel gebruiken ze?

    Er loopt nu een draad van15-meter door de living en mijn zaag vindt het niet heel leuk.

    In elk geval,dank voor antwoord.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...