Spring naar bijdragen

Frans B

Leden
 • Aantal bijdragen

  2225
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Frans B

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Kreta
 • Interesses
  techniek

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Frans B

  12 volt kabel MZ-102

  Tegenwoordig wel vaak een solar.....24 of 12 volt.
 2. Je kan een usb cardreader nemen (smargo). met de juiste instellingen werkt dat prima
 3. Edision Picollino S2 werkt prima met de CD kaart. Ook 12 volt aansluiting is handig. klein maar fijn zou ik zeggen. Zelfs zit er een wifi ingebouwd in geval je internet nodig hebt.
 4. Wat is nu het voordeel van een RPI als oscam server? Ik heb gewoon een local card in de VU+ met oscam en deel ik met m'n 2de decoder. Heb dus een local card wat het snelste zapt. Heb wel een RPI maar alleen om een VPN enzo te hebben.
 5. In de meeste monitoren zitten er aan de boven en onderkant 2 buisjes. Als er 1 stuk is, gaat het even aan en dan weer uit (stroomdetectie error). Maar het zullen wel de condensatoren zijn. Openmaken is meestel alle schroeven aan de achterkant eruit halen en dan in het midden onder van de voorkant van het display de plastic rand omhoog trekken. Ik doe dat gewoon met mn vingers. Heel soms gaat het fout en breekt het randje........
 6. Dat zullen wel slechte condensatoren zijn. Is het een LED of ouder type? Bij de oudere wilt ook wel het verlichtingsbuisje stuk gaan.
 7. Waarschijnlijk zijn er daar in de buurt veel arabisch sprekende mensen die ook tv willen kijken. (misschien verstaan ze geen nederlands/vlaams)
 8. Frans B

  Vuduo wlan

  De VU DUO heeft geen ingebouwde wlan.....Misschien bedoel je de VU DUO2? Ik heb beide ontvangers, de DUO en de DUO2. Net nog even uitgeprobeerd op de DUO2. De wifi werkt prima. Image is openpli 7.1, de laaste van vandaag dus.
 9. Dan mogen ze toch wel eens een beter marktonderzoek doen, of forums lezen. Hier op Kreta kan je met hun geleverde schotel prima ontvangen. Wel goed afstellen natuurlijk!
 10. Er klopt geen bal van hun aanbiedingen. Probeer net een VOL abbo te bestellen, gaat niet. Ik woon op Kreta, Griekenland. Verkeerde postcode. Probeerde daarna een basis HD, maar Griekenland staat helemaal niet in hun lijst. Is toch echt wel een EU land. Dus in ieder geval hier in Griekenland zijn er maar 2 mogelijkheden. Of via iemand in NL, of illegaal...
 11. Als je internet hebt, kan je toch een proef abbo nemen op die site nlz***.nl ? En waar wil je het hebben?
 12. Zo is het nu ook opgelost. En beeldkwaliteit valt best mee.
 13. Vandaag zo'n decoder geinstalleerd. Na aansluiten is het menu gewoon zichtbaar (HDMI kabel). Na de installatie doorlopen te hebben, heb ik wel geluid , maar geen beeld. Tijdens het zappen wel kanaalinfo, maar geen beeld. Ook niet op de duitse Das Erste HD, wel geluid, geen beeld. De tv is wel een oudere philips die wel HDMI ingang heeft. Nieuwe tv nodig of zal de decoder stuk zijn?
 14. Frans B

  vu plus duo 2 A.B Vu duo 2

  ik heb er 2 uit china , kosten weinig en werken tot nu toe prima. 8 maanden nu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid