Ga naar inhoud


Noordzee

Lid
  • Items

    5970
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    37

Alles dat geplaatst werd door Noordzee

  1. @Tonskidutch Ik heb het nu even over KPN, de provider waar ik zelf abonnee van ben. 3G is al geruime tijd geleden helemaal uitgeschakeld. 2G gaat definitief uitgeschakeld worden op 1 december 2025. bron : https://www.kpn.com/service/mobiel/van-2g-naar-4g-en-5g 4G zal nog heel lang ondersteund worden.
  2. Nee, dat zijn anderen. Zes of zeven DJ’s zijn definitief gestopt begin vorig jaar.
  3. Aha, Ik zie inderdaad o.a. Ton Schipper, Frans van der Drift, Mark Jacobs en Bart van Leeuwen staan. Dat zijn de DJ's die een jaar terug massaal gestopt zijn bij Mi Amigo Radio. Maar dat zijn wel de echte oude DJ's uit de jaren 70. Leuk dus!
  4. Mi Amigo 50 live vanaf de Castor in Terneuzen op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024. Vijftig jaar geleden startte Radio Mi Amigo haar uitzendingen. Op 31 augustus 1974 moesten de luisteraars afscheid nemen van Radio Veronica, Radio Noordzee en Radio Atlantis. Maar de zeezenders zijn terug tijdens de Havendagen te Terneuzen met Mi Amigo 50 op 28 29 en 30 juni 2024 ter herdenking van die 50 jaar! In 2014 werden uitzendingen verzorgd vanuit Oostende bij 40 jaar Mi Amigo en in 2019 vanuit Blankenberge bij 45 jaar Mi Amigo. De legendarische zeezender DJ’s brengen het geluid van Radio Mi Amigo, Radio Veronica, Radio Noordzee en Radio Atlantis terug en zijn tijdens die drie dagen op FM te beluisteren in de regio Terneuzen. Daarnaast worden deze uitzendingen door diverse LPAM stations doorgegeven in Nederland op de middengolf. Het online radiostation KL85 zorgt voor de ondersteuning in samenwerking met Ment-TV en de medewerking van Broadcast Partners. Mi Amigo 50 is een organisatie van de vzw Nordica. bron : https://www.mediapages.nl/nieuws-actueel/4600-mi-amigo-50-eind-juni-live-uit-terneuzen#:~:text=Mi Amigo 50 live vanaf,Radio Noordzee en Radio Atlantis. Wat ik ervan begrijp is dit van een andere organisatie dan van het huidige MiAmigo radio, de echte en waarschijnlijk ook niet van Radio Mi Amigo International. Maar hoe dan ook : Een leuk iniatief!
  5. Je kunt Radio Caroline ook sponsoren door mee te gaan op een boottrip naar het schip toe. Dat was al jarenlang een wens van mij en dit jaar gaat het gebeuren. Komende zomer mag ik een keertje meevaren.
  6. En om alvast in de sfeer te komen kun je vanavond afstemmen op Sky Arts:
  7. Maak jouw Goede Vrijdag (29 maart 2024) nog mooier. De hele avond wordt Terry Hall herdacht met een speciale Two Tone marathon. Terry Hall is afgelopen jaar overleden, hij was de zanger van The Specials.
  8. Hoi @Crazy Sat, Het zijn vaak mooie plaatjes die je post.Tot zo'n vijftien jaar terug had ik zelf ook een grote draaibare schotel en zocht ik zelf ook naar feeds. Maar die tijd is voorbij, ik heb nu geen plek voor zo'n draaibare schotel. En dan volg je automatisch ook het feeds-gedeelte wat minder. Maar laat je niet uit het veld slaan. Misschien heb je er over een poosje weer wat meer zin in?
  9. @hvdh Ik lees jouw reactie nu pas. Ik gebruik meestal een andere website als informatiebron. Daar staat alles duidelijk weergegeven: https://www.radio-tv-nederland.nl/dab/dab-overzicht-12c.html
  10. Goedemorgen @ceesv, Wil je de titel van dit topic veranderen naar : Radio Monique 1332 nieuwe antenne? Want op de 918 wordt al een tijdje niet meer uitgezonden.
  11. Vermoedelijk was dat Parijs-Nice. Want die waren al gefinisht voordat ze in Italië aan de finale begonnen. Voor Parijs-Nice heeft de VRT sowieso wel de rechten in bezit.
  12. Hoe kijken jullie in Vlaanderen deze week eigenlijk naar de Tirreno Adriatico? Want toen ik vanmiddag via Eurosport keek, zag ik dat er op de VRT geen wielrennen te zien was.
  13. Binnen België was er in ieder geval een alternatief. Daarbuiten dus niet echt.
  14. Dadelijk in mei ga je dat drie weken lang meemaken met de Giro. Konden jullie trouwens de VRT niet via internet bekijken? Hier in Nederland is de NPO gratis te zien via de ether, maar ook via internet.
  15. Ja, ik heb hier thuis wel zo'n KPN TV+-ontvanger op zolder liggen. Maar die zit nog steeds in de doos verpakt, de ontvanger is nooit gebruikt. Ik ben heel tevreden met Digitenne in combinatie met de FTA-satellietzenders en de legale streams. Wel maak ik soms gebruik van de KPN-app als back-up. Bijvoorbeeld als de ontvangst slecht is, maar dat komt gelukkig niet vaak voor.
  16. Het is juist geen Arris-box. Het gaat hier om de nieuwe KPN TV+-ontvanger. Ben je eenmaal overgestapt op KPN TV+?, dan mag je niet meer terug naar de oude ontvangers.
  17. Wanneer komt ‘ie? Preselectie: 21 februari Deze groep bestaat uit een willekeurige groep klanten. Als alles goed gaat, gaan we door met de verdere uitrol. Uitrol: 27, 28 en 29 februari Heb je hem na 29 februari nog niet, dan kun je de update zelf starten via: Menu > instellingen (wieltje) > Informatie > KPN TV+ app
  18. Mooi hoor! Wat een leuke hobby! Hier heb ik sinds dat ik een abonnement heb op Digitenne mijn antenne vervangen door eentje die strak uitgericht staat op Smilde. Dat moet ook wel, want anders heb ik niet op alle commerciële zenders een goede ontvangst. Het gevolg is wel dat de Duitse zenders en bv TV Noord hier nu nooit meer ontvangen worden via DVB-T2. Met de oude haaienvin-antenne lukte dat nog wel eens.
  19. Ik wil jouw bijzonder goede humeur niet verpesten. Maar kanaal 40 wordt in Nederland gebruikt in Groningen en Friesland voor de NPO-zenders.Gaat dat jouw DX-plannen niet in de war schoppen? Of kun je de antenne dusdanig uitrichten dat je geen last hebt van de Nederlandse zendmasten?
  20. Ik heb zelf geen ervaring met die box. Wat je kunt doen is een reset van de ontvanger: Reset via het reset-knopje Achterop de KPN TV+ box zitten een aantal aansluitingen. Naast de gele netwerkaansluiting zit een reset gaatje. Druk hierin een puntig voorwerp (paperclip) en houd die dan 7 seconden ingedrukt. Het apparaat zal alle persoonlijke instellingen wissen. Je kunt hierna het installatieproces opnieuw doorlopen. Wat betreft het geluid : Experimenteer met de geluidsvertraging instellingen Zet je geluid op passthrough of eventueel stereo Als je tv HDMI poorten heeft die een verschillend Hz hebben (60 of 120), zorg er dan voor dat zowel TV+ Box als je geluidsapparatuur op een poort met dezelfde waarde zijn aangesloten. Zap naar een ander kanaal en weer terug Herstart de TV+ Box Alle informatie heb ik van het KPN-forum. Lukt het allemaal niet? Bel dan morgen vanaf 8.00 met het gratis KPN-nummer 0800-0402.
  21. Die zenden nu nog uit op het zelfde kanaal als RTL 4/RTL5/RTL7 Club RTL Plug RTL RTL 4 RTL 5 RTL 7 RTL TVI 498 E24 h LUX RTL-Group BEL/NL Dudelange/Ginsterberg (lux) 17km 189° 40 40 65dB
  22. Die vrije keuze heb je ook. Je bent niet verplicht om bij een provider een abonnement te nemen. Maar een provider kan wel met eigen ontvangers komen. Dat is bij Ziggo en KPN niet anders. Zelf kijk ik via mijn eigen ontvanger naar Digitenne, naar de FTA-zenders op de satelliet en naar de legale streams.Vrije keus van de ontvanger blijft altijd mogelijk.
  23. Er is momenteel een storing. Iets in de verbinding met de studio. Dus daarom wordt momenteel de Caroline Flashback-stream doorgegeven.
  24. Misschien wel even leuk om een overzicht te geven van in welke ontvangers Digitenne inmiddels werkt met het CI+-module. Xoro HRM 8761 (Werkt bij mij thuis.) Edision Piccolo (Melding van @satkijker) Apebox CI BNL (Melding van @Satwatcher) VU+ Ultimo 4K (Melding van @Mojo) VU+ DUO 4K (Werkt bij mij thuis) VU+ Solo 4K (Melding van @Mojo) Gigablue UHD UE 4K (Melding van @Dreeke) Zgemma H7C (Melding van @Satwatcher) Mogelijk : Amiko HD 8265 (nog geen melding gezien) aanvullen? Graag !
  25. Dat het abonneebestand kleiner wordt, komt vooral door de relatief hoge prijs. Ik pleit er bij KPN al jaren voor om de prijs van Digitenne gelijk te trekken met KPN TV. (Nu 12,50 per maand) De beeldkwaliteit is Digitenne is wat mij betreft perfect. Ik durf wel te beweren dat deze beter is dan bij Ziggo, Canal Digitaal en de KPN-TV-zenders vanaf positie elf. KPN heeft een jaar geleden de beeldkwaliteit van de eerste tien zenders een boots gegeven en deze zijn nu zelfs nog een fractie beter dan bij Digitenne. Extra-perfect dus....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...