Ga naar inhoud


Bigfoot

Lid
  • Items

    11070
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Bigfoot

  1. Wegens inruilen verkregen, maar zelf gebruik ik het niet.

     

    Een zeer fraaie Philips Streamium set WACS 7500 bestaande uit 2 delen, compleet met beide remotes en doos.

     

    Graag ruilen voor een werkende Receiver bijv, of doe maar een voorstel. (geen sat of kabel apparatuur)

     

     

     

     

    stream.png

  2. Thanks voor posten, het is een interessante discussie. Jammer te horen dat het zo verkeerd is afgelopen! Zelf heb ik een SKoda Fabia Greenline, welke ook een sjoemeldiesel is. Heb nu al een paar keer een brief ontvangen met het aanbod de auto aan te passen.

    Dit zou dan niet ten koste gaan van verbruik, prestaties, en levensduur. Maar daar kan ik niet echt bij, als je er logisch over nadenkt, moet het toch wel ergens ten koste gaan. Anders zouden ze deze setup wel vanaf nieuw uit fabriek er toch wel in gezet hebben?

  3. Klopt, Duitsland is normaal juist erg goedkoop met bier. Al betaal je bijv. op de duurdere plaatsen in het centrum van Munchen ook al zo 8 euro voor een mass.

     

    Vaak gaan we vantevoren indrinken bij de Augustiner Braustueben, daar is een halve liter 2,75, dat is goed te doen!

     

    Op de wiesn hebben ze trouwens geen helles maar Oktoberfestbier. Wat een soort kruising is van helles en echte marzen. Alcoholpercentage rond de 5,8%

  4. Thanks, ik was alleen nog op zoek naar iemand die dit kan plaatsen aangezien ik er zelf geen tijd voor heb. En het is handig als diegene een tuner voor bij het afstellen kan meenemen aangezien hij nog geen satkanalen in zijn tv  heeft staan.

  5. Hallo allemaal, lang geleden dat ik hier gepost heb omdat ik zelf al een aantal jaren via de kabel kijk en ook via internet van alles te downloaden is.

     

    Nu heb ik wel een vraag! Een Engelse collega van mij woont in Amsterdam en wil graag de Freeview zenders kijken. Hij heeft een Televisie met satelliet ingang (Philips 55POS901F ) dus die kun je gelijk op een schotel aansluiten lijkt me.

     

    Wat raden jullie aan welke schotel te gebruiken? Hij wil alleen FTA gaan kijken. In principe is een schotel met een enkele LNB voor de Engelse kanalen genoeg tenzij hij net wat mist met een multi-lnb opstelling natuurlijk.

     

    Verder zoekt hij ook iemand die het kan installeren tegen vergoeding, weet niet of ik daar hier tips voor kan vragen? Zelf ga ik het niet doen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...