Ga naar inhoud


Maku

Lid
  • Items

    219
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Maku

  1. Max treft geen blaam.

    Max zag een gaatje, dook er in 

    Ja dook er in, vernaggelde daarmee zijn eigen race ook, domme actie. Je kan de race niet in de eerste bocht winnen maar hem wel duidelijk verliezen!! Om maar eens een cliché te gebruiken. 

  2. "... dit komt allemaal vanuit Brussel...", ik denk van niet.

     

    Niet officieel toegegeven, maar Brussel is juist blij met deze Brexit, zijn ze eindelijk af van dit "weerbarstige" volk.

    Dit is dus niet mijn mening.

     

    Ja het VK is een nettobetaler, altijd lekker dat er zo eentje vertrekt, dat betekend dat de overgebleven nettobetalers NOG meer kunnen gaan betalen om de geldverslindende machine draaiende te houden. Ja Tusk, Juncker staan te juichen, NOT.

  3. hoi,

     

    Op Sport1 Select komen alle races in HD, op twee andere kanalen komen de On Board feed en de Highlights feed. Op Sport1 Go komen alle 6 F1 live feeds beschikbaar. De trainingen en kwalificaties komen alleen in HD als dat niet clasht met andere grote wedstrijden

    De onboard feed en de hihglight feed zullen waarschijnlijk dus alleen voor de kabel abonnees zijn neem ik aan. Voetbal is op zondag toch heilig voor deze omroep dus met het karige (vergeleken met de kabel) aanbod van sport1 zal de F1 ook uitgekleed te zien zijn voor de sat kijker. Helaas.

  4. Heb de 7020HD nu een tijd in gebruik.

    Werkt prima, de Afstandbediening is alleen een groot minpunt.

     

    "OK" knop werkt niet meer goed, moet hard ingedrukt worden, tevens vervagen de witte tekst op de knopjes.

    Veel is niet meer te lezen.

    Erg vervelend !

     

    Dus geen incident. Mijn afstandbediening heeft dezelfde problemen. Dacht dat het aan mijn zapgedrag lag.

  5. Origineel bericht van: Puch

    Beetje bevooroordeeld Sjaak? :D

    Vettel is momenteel de beste met de beste auto of we dat nu leuk vind of niet. En daarenboven doet hij het op een eerlijke en faire manier tav zijn concurrenten.

    Als hij op deze manier verder doet gaat niemand hem van een tweede wereldtitel af houden en het zou dik verdient zijn.



    De red bull is dermate goed dat het lijkt dat Vettel de beste is. Wat Button gisteren presteerde was (ex)kampioenwaardig. Voor het eerst dit seizoen stond Vettel een paar ronden onder druk en daar bezweek hij op vrij amateuristische wijze en vrij snel onder de druk van Jenson. Vond dat toch kampioensonwaardig.

    Vettel wordt uiteraard dit seizoen kampioen maar dat is toch in dit geval puur de auto.
  6. Origineel bericht van: Michel
    Jat je dat artikel nu zo van het ANP, zonder de bron correct te vermelden en het bericht te citeren?

    Als het ANP hierover klaagt wegens een auteursrechtenschending, mag ik jouw gegevens (IP + email adres) dan gewoon aan ze doorspelen?

    Ik weiger hier namelijk verantwoordelijkheid voor te dragen!

    Mvg,

    Michel


    Sorry zal niet meer gebeuren. Haal maar weg!!
  7. Citaat:
    AMSTERDAM - Sport1 introduceert op 1 januari tv-kanalen waarop louter golf en tennis is te zien. Dit is mogelijk door een uitbreiding van de uitzendrechten, maakte Chellomedia maandag bekend.

    De nieuwe naam van de hoofdzender wordt Sport1 Live. Deze zender richt zich primair op voetbal, maar brengt op voetballoze momenten live tennis, golf of basketbal in beeld.

    Het tweede 24-uurskanaal wordt omgedoopt in Sport1 Golf. Daarop zijn alle toernooien uit de Europese en de Amerikaanse Tour te zien, evenals de vier Majors, de World Golf Championships, de Challenge Tour, Senior Tour en de Asian Tour. Dagelijks komt de zender met het programma Golfing World.

    Het kanaal Sport1 Tennis gaat 38 weken van het jaar live tennis uitzenden. Naast Wimbledon en Roland Garros zijn ook alle toernooien uit de ATP 500- en de 250-serie te volgen. (ANP)


    Nu hopen dat er nog wat ruimte is op de satelliet!

    Bron: Metronieuws
    Geplaatst: 2010-12-06 om 11:19
  8. Origineel bericht van: ron1872
    Origineel bericht van: Maku
    Origineel bericht van: ron1872
    Nog steeds overigens, want olie wordt nog steeds betaalt in (petro)dollars. Weten we gelijk waarom wij hier veel meer betalen voor brandstof dan de Amerikanen.



    Wel eens van accijns en milieuheffingen gehoord. Bv een kwartje van een bepaald links iemand!!


    Heeft dat iets met de petrodollar te maken? Niets dus wink

    Feit is dat wij netjes met onze harde valuta dollars moesten kopen om olie te kunnen betalen. De Amerikanen betalen die grondstof met uit het niets gecreerde dollars. Zo ongeveer de grootste grondstoffenroof uit de geschiedenis die al decennia lang aan de gang is.




    Olieprijzen is een wereldmarkt. Prijzen voor iedereen hetzelfde.

    Uit niets gecreerde dollars, wat is dat voor gezwets. Nee de euro gaat lekker.

    U had het over waarom "wij hier veel meer betalen voor brandstof dan de Amerikanen." Dat komt omdat de Amerikanen benzine nog niet als melkkoe zien. Zelfs LPG, niet echt een Amerikaans ding, wordt in nederland steeds duurder. Belasting dus!!

  9. Origineel bericht van: ron1872
    Nog steeds overigens, want olie wordt nog steeds betaalt in (petro)dollars. Weten we gelijk waarom wij hier veel meer betalen voor brandstof dan de Amerikanen.



    Wel eens van accijns en milieuheffingen gehoord. Bv een kwartje van een bepaald links iemand!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...