Ga naar inhoud


odul

Lid
  • Items

    479
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door odul

  1. Digitaal kijker , misschien ben ik niet duidelijk geweest ...Live tv vlaanderen , dan zie ik Gids , kanalenlijst en opnamen.Vervolgens beheer van opnames en planning.Opname toevoegen. /Vervolgens aangesloten opslagapparaat formatteren. Dit doe ik niet anders zijn de opnames die ik gedaan heb via satschotel en M7/ sat 801 verloren. Daarom wil ik met een nieuwe externe harde schijf starten , en dan is mijn vraag welke harde schijf zou ik gebruiken en hoe groot  ( gig , terra byte )

    Dank voor jullie antwoorden.

  2. Ik stuur een filmpje door naar iemand met een iphone. Deze persoon kan het bestand niet openen ... Op welke manier kan hij het filmpje met m2ts bestand ( sony ) toch openen ? Dank voor de antwoorden en een gelukkig Nieuwjaar.

  3. Kan men via deze app ook een programma bekijken en een ander opnemen ? Indien dit zo moest zijn , hoe gaat dit dan in zijn werk ?

    Heeft men hiervoor een externe recorder en of externe harde schijf nodig om op te nemen? Welke mogelijkheden zijn hier op een programma te bekijken en een ander op te nemen ?

    Dank voor de antwoorden

  4. Beste louis Kramer , ik dacht met mijn abonnement slechts 1 mogelijkheid had en dit is tv ...Ben zelf leek dus weet niet wat je zou kunnen zetten op de 2de portal. Grtn Ik zelf heb ook een tablet van s....g maar zou niet weten hoe ik daar ip tv zou kunnen op krijgen.Suggesties altijd welkom.

  5. Heb kanalenlijst van hd en sd kanalen van 19.2 en 23.5 graden ingescand. Ondanks dit heb ik op deze 2 zenders de melding slecht of geen signaal. Ik zie ook dat kwaliteit en niveau percentage schommelen en dus niet stabiel hoog blijven. Hebben nog tvv-kijkers dit ? 

    Dank voor antwoord.

  6. Allen , zou ik deze schotel met 58 en 51 cm kunnen voorzien van een duo lnb voor 19.2 en 23.5 graden ?

    Daar het niet simpel is om van één naar 2be te gaan . Dus van 19.2 naar 23.5 , met zo'n duo zou dat probleem over zijn.

    Dank voor het antwoord.

  7. Aangezien de triax geen oplossing was, ben ik op zoek gegaan naar een schotel die ik nog liggen had...In bijlage zal een foto meesturen. De schotel is 80 cm hoog en ter hoogte van de bovenste moeren is ze 71.5 cm breed . De lnb arm is 49 of 50 cm lang al naar gelang de lnb houder meegeteld wordt of niet.

    Weer reeds bedankt voor de reacties en mogelijke oplossing.

    Groeten

    post-31431-0-23983000-1395227535_thumb.jpg

    post-31431-0-56172800-1395227568_thumb.jpg

    post-31431-0-30207300-1395227633_thumb.jpg

  8. Allen , zou ik met een schotel met volgende afmetingen een triple lnb kunnen gebruiken in de regio Geel ?

    Hoogt 94 cm , breedte in de helft gemeten 85 cm . De lente van de inklapbare lnb arm is 52 cm ( aluminium lengte en dan op het einde is een plastic clicksysteem voorzien voor Multi-lnb.

     

    Met dank voor het antwoord. Of hou ik me enkel aan de voorgeschreven regels van een schotel van 64 cm ?

    Groeten

  9. allen reeds dank voor de snelle antwoorden ondanks verlof. Het meten is moeilijk. Het is een ellips soortige schotel.In de regio zie je veel zulke schotels. Ze waren toevallig in reclame in een bekende doe het zelf zaak van hier. De schotel geeft voor de rest goede resultaten.Maar ik zit op de verkeerde schotel denk ik ... Het zal 23 graden moeten zijn maar ik ga voorlopig niet veranderen . Heb beeld en dat is belangrijk. De schotel is zeer gevoelig , millimeterwerk. Locatie is Antibes in Zuid-Frankrijk.

    Groeten en nogmaals dank.

  10. Allen , heb een basic abonnement en een M7 ontvanger en een geldige tvvlaanderen kaart. Hen ik een dubbele lnb nodig om één , canvas , vtm en eurosport in hd te kunnen ontvangen ?

    De schotel is een optex van 60 cm , op de doos staat réception des chaines numériques .Tête universelle ( faible perte ) Voor de rest kan ik vtm , één en canvas wel analoog denk ik ontvangen. Maar de vrij te ontvangen regionale Nederlanders , zoals gelderland enz , krijg ik ook niet. Weet zou de oorzaak kennen ? Dank vooraf en groeten uit frankrijk.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...