Ga naar inhoud


The postman

Lid
  • Items

    572
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door The postman

  1. Alle klinkt bekent- ik stotter nooit als ik zing of een paar bier op hebt :D ik stotter ook nooit als ik boos bent . ik stotter ook nooit als aan het werkt bent in een drukke keuken. Uiteindelijk stotter ik denk ik zelf omdat mijn gedachten en hersenen sneller gaat dan mijn ademhalen . ook grappig is dat ik stotter in Engels (moedertaal )en Nederlands maar niet in Duits :D komt denk ik omdat ik minder machtig bent in duits dus ik moet soewieso langsaam praten

  2. Een paar weken geleden hadden wij "Kom uit de kast dag" en nu komende weekend hebben wij Wereld Stotter Dag dus bij deze, kom ik uit de kast :-) Ik Stotter :-) Voor zover ik weet stotter ik sinds ik een hele kleine kind bent .

    Gelukkig heeft het niet een grote invloed gehad op mijn leven maar ik moet wel toegeven ,heb ik bewust/ onbewust mijn leven wat aangepast op de feit dat ik soms niet zo goed overkomt ...Nu ben ik eigenlijk benieuwd ,wie van mijn mede satters een stotter heeft en hoe ga je erom ?

     

    Trouwens even voor de stats .... ik werk als Chefkok in een grote keuken met 12 koks dus ik moet wel praten :-)

  3. bedankt voor jullie input ,,, en Quattro ,you hit the nail on the head ...wat is 120 euro als je veilig wil rijden ?

     

    Ik zou het zeker niet doen.

    De bandenmaat bepaalt voor een heel groot deel de rijeigenschappen van je auto, zoals acceleratie, topsnelheid en wegligging. Bij Volvo hebben een heleboel geleerden uit zitten rekenen welke maat voor jouw auto de juiste is voor bovenstaande eigenschappen. Sterker nog, door te veranderen van bandenmaat veranderen ook de krachten op aandrijfassen, koppeling, versnellingsbak enzo... Zoals al eerder opgemerkt zal je km teller ook af gaan wijken.

     

    Ok, is misschien allemaal wat theoretisch en je auto zal er heus niet kapot aan gaan, maar als je over die 120 euro heen kunt komen zou ik dat doen....

  4. Ik heb een volvo station v40 met standaard wiel banden maat 195/55/R15 H.. Ik wil 4 nieuwe banden kopen en het valt mij op dat de maat 195/65/R15 H 30,- euro goedkoper per stuk zijn,Is het veilig om voor de 65 te gaan ? Wie weet het ? alvast bedankt .

     

    Ps de new look sat4all ziet er keurig uit !

  5.  

    Hotbird 7A op 9 graden oost .

     

    Het blijkt dat de satelliet werkt met hele smale beams en is KA band .

    Heeft iemand hier in NL ooit wat op deze bird binnen gehaald ? Het gaat mij voornamelijk om de Tests voor Saorsat ( Iers Televisie )

    Freq 20185 L 25000 1/2

     

    The Postman

  6. Origineel bericht van: TangoBravo
    Origineel bericht van: DeBeek
    Origineel bericht van: TangoBravo
    Harlingen?

    T B


    Kan alleen Harlingen niet goed keuren ..

    Er ontbreekt een link naar google maps en ook wat het is..


    Sorry, maar dan mot je de vraag wel duidelijk stellen.
    Je vroeg: haventje?
    En mijn antwoord was dus logisch, haventje van Harlingen. Uiteraard is het ook de veerbootterminal zoals de volgende antwoordgever al meldde, ik heb daar recent nog rondgelopen en het vuurtorentje op de foto gezet.

    Maakt niet uit, kennelijk zijn de spelregels in de loop van de tijd gewijzigd en dat heb ik niet meegekregen omdat ik deze draad een tijd niet kon volgen.

    Dan zal ik meteen het antwoord op mijn foto geven, dat was de haven van Vlieland (aanlegsteiger van dezelfde veerboot) en dan mag de andere antwoorder de volgende vraag stellen.

    T B


    jonge jonge jonge , wat een toestand hier eek Ik stap eruit . Bij deze .
  7. Heb een router van KPN .Hierop zit een Apple met netwerk kabel.Heb onlangs een laptop ( met windows 7)gekocht! Sluit ik de laptop aan met een netwerk kabel kom ik online maar als ik het draadloos probeer vraagt de laptop om een sleutel.

    Zo slim dat ik ben heb ik de doos van de router allang weg gegooied. blushDus mijn vraag is , kan ik de sleutel alsnog vinden in combinatie met de serie nummers achter de router etc ? alvast bedankt

  8. Hallo medesatters,

     

    Ik hoop dat ik geen ban voor deze topic krijkt maar ik vond het leuk om het met jullie te kunnen delen

     

    Ik heb het met opzet nog even stil gehouden tot het helemaal rond was, maar nu heb ik dan een leuk nieuwtje.

    Vorige week heb ik een appartementje gekocht in de Ardennen dicht bij het plaatsje Aywaille (provincie Luik). Als belegging van mijn spaargeld.

     

    Via verhuur wil ik verschillende personen hiervan laten profiteren. (Het moeten wel bekenden zijn)

    Het appartement is heel rustig gelegen op de bovenste verdieping.

    Voordeel van dit appartement is dat het mooi hoog ligt waardoor je een prachtig uitzicht over bossen en heide hebt. Van overstromingen dus geen last. Een (voorlopig) nadeel is dat de lift nog ontbreekt. Maar hier wordt momenteel aan gewerkt.

     

    Verhuren via een organisatie is onnodig duur. Vandaar dat ik zelf probeer de nodige boekingen te verzorgen.

    De huurprijs is 100 euro voor een weekend (vrijdag 14.00 uur tot maandag 11.00 uur) en slechts 200 euro voor een hele week.

     

    Je moet het zelf schoonmaken, zodanig dat de volgende bewoners er schoon in kunnen trekken.

     

    Een borgsom vragen vind ik ten opzichte van collega’s en medesatters niet nodig. Dat is een vertrouwenskwestie.

    Voor een indruk van het appartement zie de bijgevoegde foto. Mail gerust als je er gebruik van wilt maken. In de meivakantie maken wij zelf gebruik van het appartement. Deze periode is dus niet meer vrij. Uiteraard mag binnen niet gerookt worden..

     

     

    klik voor een mooie foto van afstand

    Groeten, :D

     

    The Postman

×
×
  • Nieuwe aanmaken...