Ga naar inhoud


pirrewit

Lid
  • Items

    1932
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door pirrewit

  1. Na nagenoeg 2 jaar kan ik bij Thunderbird opnieuw geen google mail meer ontvangen. Bij mail ophalen krijg ik weer de oude pop up " verbinden met thunderbird"  maar dan verder is er een foutmelding.

    Ik heb nu geen wachtwoord aangepast sterker nog ik heb helemaal niets aangepast en mijn laatste verzonden gmail is toch al van  een paar weken geleden.

    Inkomende gmail nog prima eergisteren. Dus 2 jaar foutloos werken .Nog steeds geen probleem met Telenet mail maar gmail laat het afweten. Bij gmail onder windows komen de mails nog netjes binnen.

    Ben ik sinds gisteren  alleen met dit probleem ?

    grts

     

     

  2. Ik heb meerdere websites waar de mogelijkheid bestaat de cookies aan te passen. Na aanpassen en alles uitschakelen behalve essentiele kun je de aanpassingen niet opslaan. op de Ipad .Hij neemt  enkel "alle cookies aanvaarden" aan. Aanpassingen niet.

    Op een laptop met windows 11 is dit evenwel geen enkel probleem op deze websites.

    Staat er misschien een instelling op de Ipad in bvb "algemeen" verkeerd?

    grts

  3. Ik had de pech dat ik na het laden van een nieuw boek, ibooks wel opende maar geen inhoud toonde. Wel de cover. Nu bleek dat ik 2 maal na elkaar een corrupt boek wou lezen en telkens met gevolg dat de hele app niet meer wou meewerken. Bij een derde boek loopt alles weer als vroeger. Wanneer ik dan nog eens de eerste 2 boeken probeerde ging het in de app opnieuw fout. Dus de app verwijderen en opnieuw installeren en dan enkel hopen dat de boeken geen problemen maken.

    Dus nieuwe install en andere boeken was de oplossing.

  4. Hi Swa

    Zonde toch om de kabel tuner in de kliko te werpen. Ik zou er wel nog  wat willen mee rotzooien. Ik woon in Westmalle en heb een VU Ultimo en een Telenet decoder met harde schijf. Vu heeft geen kabeltuner wegens onnodig gezien telenet decoder.

  5. Heb een nieuwe Iaptop en met Itunes een backup van oude naar nieuwe gezet. Dat is gelukt voor de meeste bestanden en app's. Sommige app's bestaan niet meer in de nieuwe app store.

    Nu is er een mail probleem met versturen. Dat lukt telkens niet en message is een fout mail adres bij verzender.

    Op google staan er tig van dezelfde foutmeldingen maar ik vind nergens een oplossing van dit probleem.

    Ik heb Telenet en een master account en een bijkomend account.

    Mail ontvangen voor beide geen probleem .Concept maken geen probleem .In de vuilbak werpen geen probleem.

    Verzenden lukt alsnog niet.

    Beveiligen doe ik met een wachtwoord.

    grts

  6. Ik ben al een heel stuk onderweg.Heb de samsung usb drivers ,odin3 en de soft binnen en uitgepakt.

    Op de gsm met volume,home en power kom ik aan de gele driehoek maar dan zou ik nog met volume up nog een "Warning" moeten krijgen om dan de kabel aan de pc te koppelen en de gsm zien verschijnen in Odin3.

    Die warning krijg ik niet.  Enkel "downloaden niet afsluiten onder de gele driehoek" maar Odin3 maakt dan geen verbinding wanneer ik de kabel toch aansluit op de usb van PC.

    Dus is er nog iets dat niet wil meewerken.

  7. Door omstandigheden probeer ik tijdelijk mijn oude Samsung terug in gebruik te nemen (10 jaar oud) en dat lijkt niet te kunnen. ik kan enkel telefoneren en tel. ontvangen.

    google Mail in / out en de google app store en dergelijke zijn niet te bereiken. Ofwel geeft hij "fout wachtwoord"(wat dus niet klopt) ofwel geen veilige verbinding met wifi te maken. Wifi is beveiligt met WPA2 en werkt foutloos op MiBox en Microsoft laptop en de Apple 13 van mijn echtgenote.

    De sim kaart komt ook uit een apple 12 die in herstelling moet.

    Oauth beveiliging van Android Google de oorzaak of iets anders en is er een oplossing?

  8. In dit topic hebben bvb wanderer,Penthe,dutchanddrew,en boudeman ook Thunderbird betrokken in het outlook topic vermits alles zo wat op mekaar lijkt.

    Mijn probleem heeft boudeman opgelost met zijn bijdrage, waarvoor hartelijk dank.

    Mocht het nog nodig zijn stuur ik wel een pb naar boudeman.

  9. boudeman ik gebruik ook al jaren thunderbird en pop 3 maar kan al maanden maar enkel mijn 2 provider mail adressen lezen .

    Mijn gmail account maakt al maanden geen verbinding meer met gmail. Op het net en ook bij Thunderbird staan diverse oplossingen om met aouth en dergelijke dit op te lossen maar ik ben er nog steeds niet in geslaagd.

    Dikwijls vul ik mijn spec's in bij thunderbird en steeds krijg ik een "deze account bestaat al"

    Ik lees mijn gmail dan maar bij google of windows mail.

    Problematisch ? Neen maar wel vervelend.😢

    Hangt zeker samen met de vervelende pop up "inloggen  met google" en "doorgaan naar mozilla"

×
×
  • Nieuwe aanmaken...