Ga naar inhoud


Alfons Verbiest

Lid
  • Items

    2983
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Alfons Verbiest

  1. @Penthe, dat had ik ook van iemand begrepen. Maar toen ik die app geïnstalleerd had en geen account kon aanmaken, heb ik na een vraag van Canal Digitaal het volgende antwoord gekregen:

     

    De app is geen gratis dienst, maar een dienst op zich (app Only abonnement) of als toevoeging op een actief abonnement via de schotel. Onder de door jou genoemde gegevens staat sinds januari 2016 geen actief abonnement meer.

     

    Ik wilde inderdaad dat Bomvol abo nemen, maar laat het verder maar rusten. Bedankt voor je reactie.👍

  2. Kun je met deze app ook dat abonnement van 14,95 euro nemen zonder dat je een abonnemnet op een schotelpakket hebt? Ik heb al een paar jaar mijn schotel alleen voor de FTA zenders. Het zal wel niet denk ik?

  3. @Shadje,

     

    Bedankt voor je reactie, maar helaas doet precies Fox 2 het niet en de rest wel.

    had gehoopt dat er nog meer waren vandaar.

     

    Als net die ene het niet doet doet schijnbaar Fox Sports 4 het wel. Daar is het ook te zien, maar dan met US commentaar ipv Nederlands. Succes!

  4. Gisteren was het Nederlandstalig commentaar op Eurosport 1 en Engelstalig op 2 (bij Telenet alleszins). Dat was bij Strade Bianche ook al zo dat men op beide zenders de uitzending had met verschillende commentaar. Volgens mij heeft dat te maken met regionale en globale uitzendrechten.

     

     

    Via Ziggo was het niet anders hoor. Het wielrennen was op Eurosport 1 HD en op Eurosport 2 HD. Op 1 was het commentaar Nederlands en Engels en op 2 was het Engels en Engels. Waarom dat was is me niet bekend.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...