Ga naar inhoud


Belsat

Lid
  • Items

    690
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Belsat

  1. Elco probleem klinkt aannemelijk ;-)  Is er ergens een link met meer informatie hierover?

     

    Gaarne nadere info!

     

    P.S. Ik ben vrij handig met een soldeerbout, al zeg ik het zelf ;-)

  2. LNB iets verschoven omdat Astra 23 met slechts 40-50% doorkwam.  Door professional, met meetapparatuur. Nu dus boven de 80%/  Maar ik moet zeggen: vanmorgen nog geen pixels gezien ;-)  Het is een grote Triax, iets van 88 cm meen ik. De LNB's hebben 4 aansluitingen, merk weet ik niet meer.  Op 't ogenblik lijkt alles in orde....  Touch wood!

  3. Goedemorgen,

     

    Nadat gisteren mijn schotel opnieuw is uitgericht, signaal 90 %, heb ik nu op sommige zenders last van pixelvorming.  Ik bedoel van die vierkante blokjes die het beeld verstoren. Wat is daar aan te doen?

     

    Bij voorbaat dank,   Henk

  4. Bedankt voor het meedenken. Heb weer een volledige scan gedaan (Fastscan werkt niet) en heb nu alle Engelse en een deel van de NL services terug. Geen Duitse zenders....

     

    Ciao,  Henk (die serieus nadenkt om een eenvoudige Seca box te kopen)

  5. De VU+  Duo.   Ben nu voor de zoveelste keer de zenders aan 't inlezen...   Mocht je nog eens in de buurt van Vielsalm zijn....  Ik betaal een tankbeurt in Luxemburg :-)  Ik lees overigens net dat CD gisteren de symbolrates heeft veranderd. En toen begon ook mijn probleem.

  6. Goedenmiddag,

     

    Na jaren niet meer actief geweest te zijn op dit forum, nu toch weer een vraagje:  Ik heb 4 LNB's via een disecq switch aangesloten op mijn VU+.  Maar ik krijg alleen Astra 2 te zien.  Waar kan dat aan liggen en hoe wordt bijvoorbeeld bepaald welke LNB op welk Disecq kanaal komt?  Of gaat de toekenning automatisch?

     

    Ciao,  Henk

  7. @ Con: Vriendelijk dank! Die seal vervangen gaat mijn kunnen (en ambities) te boven. Bovendien heb ik het gevoel dat het lekje steeds minder wordt. Die "druppel per minuut" verdampt op de bodem ongeveer even snel als hij wordt aangevoerd.  Valt wss binnen de nauwkeurigheid van mijn watermeter :-)

     

    Ciao,  Henk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...