Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  3,582
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by drz


 1. 38 minuten geleden, minplus zei:

  Een immuunsysteem train je niet. Het is er. En je kunt het helpen met een vaccin en door stress te vermijden en niet al te gekke dingen te doen.

  Niet? Oh, dan hoeven we dus ook nooit meer te vaccineren.

   


 2. 1 uur terug, Codx zei:

   

  Dat heb je verkeerd begrepen dan Discovery networks en Viacom zijn 2 totaal verschillende partijen.   Het probleem met Viacom lijkt pure desinteresse wat betreft hun thema kanalen.  Die zenden nog uit in dvb-s met mpeg2 in SD kwaliteit.  

  Inderdaad, ik zat er schromelijk naast.

  Discovery Communications, Inc. is beursgenoteerd met mediamagnaat met John Malone als grootste aandeelhouder.

  Totaal niets te maken met MTV en dergelijke.. Excuus.


 3. Ik kijk ook graag naar videoclips.

  Maar het MTV netwerk herbergt ook de Discovery kanalen en gezien een ander topic over het verdwijnen van de dicoevry's, trek ik de voorzichtige conclusie dat het netwerk aan het afbrokkelen is.


 4. 3 minuten geleden, Big fellow zei:

  Maar ik ken er ook een paar die gewoon zijn financieel uitgekleed door de Thaise liefde....

  Die ken ik ook wel! Huizen in Thailand laten bouwen, maar die kunnen nooit op naam van een westers iemand komen te staan, dus op naam van de Thaise vriendin.

  ..en je raad het al. Alles is klaar en afgebouwd, stukken grond er bij en plots is de relatie over.

  Het is er niet eentje die ik ken, maar 5 gevallen in mijn directe omgeving!

   

   


 5. Daar heb je gelijk in, maar laat ik het zo zeggen dat ons immuunsysteem hooguit gezond te houden is door gezond te leven, maar dat men nooit uitgesloten kan zijn van veranderingen of fouten.

  Het immuunsysteem is zeker te trainen, wat ik denk dat jij bedoelt.


 6. Ons immuunsysteem is niet te manipuleren, hoewel gezond leven wel kan helpen om zo min mogelijk fouten in de toekomst uit te sluiten.

  Want, het probleem is ons lichaam zelf. Elke tien jaar is je lichaam compleet vernieuwd doordat oude cellen vervangen worden door nieuwe...als laatste ons skelet wat meer tijd nodig heeft, maar alle organen, spierweefsel en noem maar op zijn letterlijk vervangen door nieuwe exemplaren.

  Bij het vervangen en kopieren gaat er wel eens wat mis wat gekke dingen kan veroorzaken.

  ... waaronder datgene wat wij "veroudering" noemen en een ander uiterlijk krijgen in de loop van ons leven.

  Want bij het vervangen is het origineel nooit te evenaren door invloeden van buitenaf en door genetische eigenschappen van de mens.

   

  Niet alleen kunnen cellen door het kopieren op hol slaan (kanker) maar ook je immuunsysteem kan plotseling anders gaan reageren en wanneer je dan net even pech hebt, keert het zich tegen je en heb je een probleem.

   


 7. Op datingsites kom je wel vaker foto's tegen die niet over de vrijgezel zelf gaat. veelal wordt fakebook aan het account vastgekoppeld zodat foto's van overige familieleden automatisch worden geplaatst op het profiel.

  Bij de oudere dames vind je zelfs foto's van kinderen en kleinkinderen, of jonge moeders die met hun kroost op de foto staan.

  Er wordt te weinig nagedacht over de privacy van anderen.


 8. Formule 1 is voor mij wel klaar dit seizoen.

  Jaar op jaar dezelfde teams in de top, jaar op jaar dezelfde fakeverhalen uit de media dat RedBullcrap Mercedes wel even zou verslaan, terwijl Mercedes zelf met illegale auto's rondrijdt en er mee wegkomt..want Toto Wolf en zijn invloed.

   

  Zelfs RacingPoint is sneller dan RedBull en het wordt tijd dat ze Newey eens de deur gaan wijzen. Die vent is te oud en het High-rake concept werkt niet bij deze brede auto's.

  Als Max kampioen wil worden moet hij heel snel weggaan bij RedBull, want met dit team gaat het niets worden.

  Max Verstappen moet ook maar eens inzien dat hij gewoon als marketingmateriaal wordt gebruikt voor deze blikjes suikerwaterfabrikant en Jumbo.

  Hij gaat geen kampioen worden!

   

   


 9. 4G internetverbindingen via je modem werkt top en als je internet afneemt van KPN speciaal voor het "buitengebied" dan ben je in één keer klaar.

  Overigens hoef je dan geen speciaal modem aan te schaffen, je krijgt een KPN modem met een USB-"dongel" en dat werkt ook goed.

  Een paar jaar terug was er een kabel geraakt in de straat en reparatie ging een paar weken duren. Als zakelijke afnemer kreeg ik beschikking tot een dergelijk systeem en dat werkt beter dan de vaste lijn..

×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy