Jump to content

gerrit B

Members
 • Posts

  5,502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Community Answers

 1. gerrit B's post in Zorgverzekering, eigen bijdrage, was marked as the answer   
  Ik heb het afgelopen jaar gebruik moeten maken van de fysio die dus in mijn aanvullende pakket zit.
  Alle kosten zijn gewoon vergoed door de verzekeraar met 0,0 aan eigen risico.
   
  Dat eigen risico moest ik wel gaan betalen toen ik op advies van de fysio met dezelfde rugpijn ook naar de dokter ging en daar spierverslappers voorgeschreven kreeg.
   
  Tandarts precies hetzelfde, ik ben verzekerd voor de 1e 500 euro maar toen die kroon 585 euro koste viel alleen de laatste 85 euro onder het eigen risico.
   
  suc6
   
  Gerrit
 2. gerrit B's post in hoe krijg je bamboe dood... was marked as the answer   
  Bamboe er gewoon uitspitten daarna grindtegels (zijn vaak gratis op te halen) op de zijkant 60 cm diep in de grond graven en de bamboe van de buren blijft ook wel bij de buren.
  Voordeel, als je zelf er wat anders wilt gaan poten hoef je niet jaren te wachten voordat als het gif weer uit de grond is en je bespaart je weer een weekje sportschool door te trainen in je eigen tuin.
   
  suc6
   
  Gerrit
 3. gerrit B's post in As en kolen in vloer, oude isolatie ? was marked as the answer   
  Ik ben dit eerder tegengekomen toen ik even een gaatje door de houtenvloer had geboord.
  Daar zat ook zand en een soort cokes (ontgaste steenkolen) in, nou dat behalve dan op dat plekje waar ik dat gat geboord had want daar was een kruiwagen zand tussen het plafond weggelopen"
  De klant wist te vertellen dat men dit gedaan had om de brandwerendheid te verhogen en het contactgeluid tussen boven en beneden te verminderen en inderdaad hoor je bijna niemand boven rondlopen (kale houten vloer) als je beneden aan het werk bent.
   
  suc6
   
  Gerrit
 4. gerrit B's post in Frituurvet verversen was marked as the answer   
  Gewoon terug gieten in de oude fles of anders heb je zeker nog wel ergens een fles zonder statiegeld of een pak drinken (melk, vruchtensap oid. staan) en heb je dat allemaal niet dan heb je zeker al wel nieuw vet gekocht, dit giet je even in een gewone pan oid., oude vet weer in de zojuist geleegde fles, pan schoonmaken en het vet weer overgieten naar de patat pan.
   
  Gebruik je vloeibaar vet dan kun je dit zo over gieten heb je het (vaak) minder gezonde harde vet dan even iets opwarmen en dan er uit gieten.
   
  Oud vet is prima te gebruiken als brandstof als je wel vaker iets verbrandt maar je kunt het ook inleveren bij veel kringloopbedrijven, milieustraat en zelfs bij sommige supermarkten. (de gele afvalbak)
  Dit vet wordt nl. ingezameld en gebruikt voor het maken van biobrandstoffen ed.
  Maar gewoon in een schaaltje met een drijvende lont er in kan het ook prima gebruikt worden om op een zomeravond buiten als verlichting te gebruiken.
  Niet te veel schaaltjes neerzetten natuurlijk want dan denkt de hele buurt dat je een patatzaak bent begonnen.
   
   
   
  suc6
   
  Gerrit
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.