Ga naar inhoud


carvan

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door carvan

  1. Hallo,

    is er iemand die enige ervaring heeft met de aansluiting van een wavefrontier schotel 90cm op DM800. Hoe dienen settings te zijn van de box zelf. Heb reeds van alles geprobeerd doch niets helpt. Aansluiting van het maximaal LNB"s(16). Wegens familiale tegenslag vind ik niets hierover terug. Ik ben te verward. Graag wat hulp hiervoor aub.

    Alvast bedankt Carlos

  2. Hallo,

    * misschien kan iemand me helpen, ik bezit een D7000, na inbrengen van de laatste firmware, Gemini 4.50 kan ik slechts nog twee cam's inbrengen. Heeft iemand daar een oplossing voor. Bij een poging om een derde cam in te brengen krijg ik de vermelding "disk to small". Ben overgegaan van USB naar plaatsing op HD en kreeg weerom de zelfde vermelding.

    Wie kan me hierbij helpen. Graag geen te moeilijke uitleg, ben trouwens niet zo goed vertrouwd in deze materie.

    MVG Carlos

  3. Hallo, hopelijk kan iemand mij helpen. Ik ben in het bezit van een Sagem MY C6² GSM. De originele provider was Orange die het toestel verkocht. Nu zou ik graag het GSM toestel gebruiken bij andere providers zoals Proximus of Mobistar. Het toestel moet dus vrijgegeven worden door Orange. Wat kan ik doen om het toestel vrij te krijgen en het te kunnen gebruiken bij ander providers. Alle raad is welkom. Als iemand zelf de unlock codes kent laat ze me dan gerust weten. Alvast bedankt aan diegene die hierop reageert.

    MVG Carlos.

  4. Hallo eerst en vooral bedankt voor de snelle reaktie, wat mijn probleem is dat wanneer ik de stekker insteek ik geen reaktie krijg van de ontvanger. Wanneer ik dit herhaalde keren na elkaar doe,en dan zeer snel, dan gebeurd het wel dat de ontvanger opstart. Elco's staan niet bol bij mij. Ik ga ze toch voor alle zekerheid vervangen.

    MVG Carlos

  5. Wie kan me eventueel zeggen of er een repair kit bestaat voor Xsat 410, of een schema van de voeding ontvanger bestaat, zoals bij de HUMAX 5400. Mijn voeding is namelijk kapot en ik zou deze graag zelf herstellen. In positief geval waar kan ik deze dan vinden. Alle info is welkom.

    Carlos

  6. Hallo,

    ik heb zelf wat zoekwerk verricht en ik heb gevonden dat de reciever ACIKO AC 7225 Neotion Plus hetzelfde is als reciever satstarDSR5400CXCI. is er iemamnd die dat eventueel kan bevestigen. Graag wat hulp aub.Alle eventuele andere sugesties zijn ook welkom.

  7. Is er misschien iemand die me thans kan vertellen waar ik de officiele site www.satstar.be kan vinden. Deze is plots in rook opgegaan. Ik had dit graag geweten omdat ik in het bezit ven van het toestel zoals hierboven vermeld. Eventueel andere sites zijn ook welkom die me kunnen helpen om me aan de laatste firmware te geraken. Dit betrof een officiele site waar men de firmware kon ophalen voor de 5400 en de andere types die door hen op de makt zijn gebracht.

  8. Goeie avond vrienden satliefhebbers,

    De filipinos zitten op de satelliet Atlantic Bird 3, 5° west. De codering is irdeto, dit volgens de voor mij thans bekende gegevens. Bij RDI op maakt men nog steeds de melding van nagravion codering en geeft men er nog steeds nieuwe codes aan. Deze codes werden door mijn reeds ingebracht maar zonder resultaat helaas. Misschien kan u mijn daarbij helpen. Alvast op voorhand bedankt voor de moeite die jullie aan mij besteden. Ik bezit inderdaad een cas 3

    Carlos.

  9. Eerst en vooral bedankt voor de reactie. Ik heb het DVB nummer nagegaan en kan u deze meedelen als: 900264. De reden dat ik terug wil om een vriend te laten kijken naar de Filipinos Teevee. Vermoedelijk zou hij met een originele irdetocam en een kaart terug kunnen kijken naar de door zijn echtgenote zo beheerde programma's. Vermoedelijk zal uw mening de juiste zijn en zal ik beschikken over een allcam. Ik vind er alle verschillende coderingen op terug zoals Irdeto, seca, nagra enz.....

    Carlos.

  10. Hallo, het is mischien een beetje laat om te reageren doch het is de vrije tijd die ontbreekt. Het is zo dat ik een vriend heb die momenteel zou kunnen kijken naar het door u beheerde pakket. ABS-CBN. Dit zou te bekijken zijn met een irdeto cam. Dit gaan we nu eerstdaags uitproberen en hopen op een gunstig resultaat. Moest u eventueel nieuws hebben laat het mij dan ook gerust weten.

    Vele Filipinos zou hier gelukkig mee zijn.

    Carlos

  11. Hallo dag iedereen,

    ik bezit een irdeto cam die veranderd is. Hoe de verandering is gebeurd dat kon ik niet achterhalen. Thans duidt hij aan " fun 5 in 1." De cam fungeerd volgens mij als een funkaart. Nu is mijn vraag is er iemand is die me misschien kan vertellen of ik deze cam opnieuw naar de originele toestand kan terug brengen en hoe dit dient te gebeuren. Alle info hieromtrent is welkom. Ik ben in het bezit van een Cas 3 van Duolabs.

    Alvast bedankt

    Carlos

  12. Citaat:
    Hallo, sorry hoor maar ik zit eveneens met hetzelfde probleem. Mijn hummie dood na de plaatsing van nieuw flash. Heb reeds in het verleden de vraag gesteld doch ik kreeg van niemand respons. Kan er mij misschien iemand uitleggen wat ik moet doen om hem opnieuw aan de praat te krijgen. Vermoedelijk is bij ook mij flash weg. Voeding is orde, werd reeds vervangen doch hoefde niet. Graag hulp hiervoor svp.
    MVG Carlos. PS In woon in België.
  13. Hallo, sorry hoor maar ik zit eveneens met hetzelfde probleem. Mijn hummie dood. Kan er mij misschien iemand uitleggen wat ik moet doen om hem opnieuw aan de praat te krijgen. Vermoedelijk is bij ook mij flash weg. Voeding is orde, werd reeds vervangen doch hoefde niet. Graag hulp hiervoor svp.

    MVG Carlos. PS In woon in België.

  14. Is er iemand die me kan helpen. Ik bezit een humax 5400Z. In het toestel werden er reeds verscheiden nieuw patch's ingebracht. De laatste patch was HIC10500 to H32_MemVieuw2, deze patch daterende van 29.01.2004. Sedert ik deze patch erin heb gebracht werkte mijn toestel niet meer normaal. Wanneer ik het toestel opstarte dan kon het gerust zijn dat hij tientallen keren H.208 toonde en pas dan opstarte. Zelfs eenmaal in werking kon hij deze fout nog verscheidene keren uitvoeren. Ik bracht er opbieuw de orginele patch terug in en halverwege blokeerde mijn toestel. Nu werkt het niet meer. Het toestel vertoont zelfs geen teken van leven meer. Ik kan het zelfs niet meer in stand by zetten. De voeding van het toestel werd reeds gecontroleerd en deze vertoont geen fouten. Weet er hier iemand raad mee.

    Carlos

  15. Is er iemand die me kan uitleggen hoe ik een loader H2.08 in mijn humax 5400 kan zetten. Ik heb momenteel niets meer. Ik veronderstel dat ik de loader H2.08 moet hebben gewist. Ik heb er enige tijd geleden de laatste patch ingebracht. Op heden wilde ik deze eruit halen omdat mijn dekoder fouten vertoonde. Nu is alles geblokkeerd, en mijn dekoder vertoont geen teken van leven meer, zelfs het stand by lichtje licht niet meer op. Voeding is OK werd reeds vervangen door een goed werkende. Graag als iemand mij kan helpen wat uitleg over de juiste werkwijze.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...