Ga naar inhoud


Satkieker

Lid
  • Items

    403
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Satkieker

  1. Vanavond een andere zenderlijst erin gezet  liep gelijk  vast weer? 

     

    Dus maar weer  de hele  box opnieuw geflasht met de laatste pli 4 (opnieuw gedownload) de usb stick voor de zekerheid maar paar  keer  geformateert laten  flashen en  de tuner ingesteld op  19 en de 23 astra via  plugin  de  softcam 2.3.0 erop gezet.

    De  box laten zoeken via  fast scan  op  canaldigtaal en  na het zoeken op ned 1 hd  beeld en ik zap na  ned 2 hd en de box loopt alvast.

    Nu valt ons op als de EPG data op ned1 hd geladen is........... en   de EPG data van ned 2 hd niet is geladen (tezien in de  zenderlijst) en  zap na ned 2 hd  de box vastloopt.

    De box loopt ook  alvast als ik via menu herstart  enigma doe.

     

    Hier inkort  de  opstelling

    Vu Duo

    Duo lnb (canaldigitaal) 78 cm triax schotel astra 19 en de 23 graad

    Een harde schijf  heeft in deze  box  nooit gezeten

  2. Probleem nog  niet opgelost......  na dat ik vanmorgen  via telnet dit heb gedaan opkg remove zram leek eerst alles oke maar kwam vanmiddag weer ff kijken en deed via menu  de  box  herstarten bleef de box weer hangen. Via knop achter kant weer opnieuw opgestart en   na wat zappen  weer paar keer  de box totaal vast  zitten.

    Toen maar weer  alles via  usb stick compleet nieuwe flash  gedaan met de laatste PLI 4.. en weer  via  menu   de  box  herstarten gedaan  en weer een vastloper.

    Dus wat  hier van de oorzaak is  is mij een raadsel :(

  3. Hey all  hier  het fam lid van jac383.

     

    Ik heb de  box al een paar keer opnieuw geflasht  met de laaste pli 4 en  met de pli van  2 januari en steeds liep de  box vast bij het zappen. Ik ben  aanzoeken  geweest   na de rede  waarom en kwam een  bericht tegen over   dat cccam 2.3.0  wel eens de oorzaak  kon wezen. Dus  cccam verwijdert en  eerst  de  cccam209 erop gezet maar  beeld  bleef zwart  toen  cccam221 erop  en  had beeld.Toen cccam 2.3.0 er ook bij opgezet en weer zwaar aan zappen geen vastloper gehad.

    Tot ik vanaaf er weer  ff  kwam kijken en  hun melde dat 1 keer  de box weer vastliep met  cccam 2.3.0 nu heb ik   cccam 221 ingsteld dus afwachten  wat deze nu  doet.

     

    crashlog vande  Vu Duo

    crashlog.txt

  4. Dan zal dat wel goed verlopen zijn fpga-upgrade............. dan toch kijken hoe je de kabels heb aan gesloten van uit het aansluitpunt vanje kabelboer naarje Vu box. Mischien andere kabel aansluiten of rechtstreeks aansluiten op het aansluitpunt waar het binnen komt inje huis.

  5. Niet dat ik weet of je dat kan checken?? maar toen je dat heb gedaan liep hij van 0 tot 100 procent en gaf aan einde succes vol aan en starte de Vu Ultimo weer automaties op.

    Watje nog kan proberen is de VU rechtstreeks met een kabel op de aansluiting vanje kabel boer aansluiten.

  6. Je moet de plugin fpga-upgrade wel eerst op je VU Ultimo zetten.

    Ik heb het via de USB stickt de fpga update gedaan.. het bestandje TS_PRO.dat op de stick gezet en via plugin upgrade naar de map MEDIA gegaan daar het bestandje aan geklikt en GROENE knop upgraden gedaan en liep van 1 tot 100 tot er succes vol kwam testaan en de Vu Ultimo weer opstarte

  7. Ook met legacy USB op disable het zelfde probleem opstarten traag.......en ja als de usb schijf aangesloten is blijft hij lang hangen in eerste bootscherm tot dat schijf opstart zelf loopt het bootscherm door...... tot dat windos opgestart is duur 10 sec of meer voor hij het internet weer op kan en de pagina vindt.

    Ik laat de pc wel opstarten zonder de schijf aan gesloten opzich ook geen ramp hier.

  8. Nu heb ik als eerste de HHD op boot gezet en 2 de cd rom in boot menu ook dat helpt niets.... wat me ook opvalt is dat ik de pc opstart met externe schijf aangesloten de eerst 10 seconden geen internet heb... zie daar een blauw rondje draaien en na 10 seconden een geel uitroeptekenen staan en gaat weg na paar seconden en heb dan internet en het beeldschermpje weer in beeld staan inde taakbalk onder in de hoek.

  9. Jurgen,

     

    Je kan in de post van tonski terug vinden waar je de fgpa van je box kan downloaden. Voor jouw uno is dat hier. Download de TS_PRO.dat en de TS_PRO.dat.md5 en zorg dat deze bijvoorbeeld in /tmp op je uno terecht komen.

     

    Daarna start je de fgpa update plugin, en browse je in die plugin naar de /tmp folder en selecteer je daar de TS_PRO.dat. Daarna zal de fgpa geupdate worden, en zie je en progress bar. Na een minuutje of 5 is het gereed en kan je je box rebooten en is de update gedaan.

     

    Het is een beetje verwarrend, ik had ook eerst verwacht dat als je in de fgpa plugin op download klikt je meteen een nieuwe kon downloaden, maar dat blijkt niet zo te zijn. Op bovenstaande manier heb ik het gedaan en zou het gewoon moeten werken.

    Ik heb hier een Vu Utimo me vraag is hoe download je deze dan >> TS_PRO.dat.md5 << alsje erop klik valt er niets tedownloaden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...