Ga naar inhoud


Penthe

Lid
  • Items

    11171
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    73

Alles dat geplaatst werd door Penthe

  1. Een liter Aceite Oliva Suave kost hier al 10 euro, het heeft de naam Oro gekregen. Nee het is gewoon niet logich dat de Russen Baby TV gebruiken om propaganda te verspreiden dat moet wel een andere partij zijn. Ik geloof de grote media bronnen ook maar mondjesmaat want meestal klopt een nieuwsbericht van geen kanten of het is voledig verdraaid. Vroeger lag de waarheid altijd ergens in het midden maar tegenwoordig worden leugens beter betaald. Als het China was geweest die in oorlog was dan had China nu Baby TV gebruikt voor propaganda volgens de media, dat vingertje he. En ja kom eerst maar eens met bewijs voor je dit soort dingen de wereld ingooit.
  2. Penthe

    Moppen deel 4

    Nog niet duur genoeg ik ziet geen flessen olijfolie!
  3. Ik geloof er helemaal niets van dat het Russen zijn die de boel hacken, wel dat het uit een hele andere hoek komt. Maar de mensen geloven tegenwoordig alles wat als een hapje naar ze toegegooid wordt zonder er bij na te denken of het allemaal wel klopt. Zie het maar als een school waarbij een grote groep leerlingen het op 1 leerling hebben voorzien en er alles aan doen om de rest ook te laten geloven dat deze leerling een ......... is, fake videos, leugens, roddels alles wordt gebruikt om het er doorheen te drukken. Steeds vaker pleegt zo´n leerling dan zelfmoord of doet een poging. Rusland zal zichzelf niet om zeep helpen maar de boodschap moge duidelijk zijn. Waar er 2 vechten hebben er 2 schuld, komen er derden bij dan dragen ze bij aan de schuld maar meestal zijn de derden juist de genen die het vuur nog meer laten oplaaien door allerlei dingen te doen en onzin uit te kramen om 1 van de 2 zwart te maken. De meeste mensen zijn helemaal niet meer in staat in deze huidige tijd om nog neutraal na te denken en gaat dus massaal partij kiezen, maar dit wel door de toe gegooide hapklare brokjes van de media die weer gestuurd worden door de landelijke regeringen. Complot? Ja het riekt er wel 100% naar.
  4. Penthe

    Moppen deel 4

    Denk eerder een gamer die niet van zijn plek af wil
  5. Dat chrome aktief blijft kun je uitschakelen al zou dat standaard niet aan moeten staan als je chrome afsluit, dus heeft de chrome gebruiker dat zelf aangezet. Het enige wat aktief blijft is de chrome update maar dat is bij firefox en brave ook het geval. Maar we zijn nu aantal dagen verder en er worden vrijwel geen problemen opgemerkt met KB5036892. Sterker nog het is stiller met deze update dan met alle voorgaande updates die wel problemen hadden bij een grote groep gebruikers.
  6. En dan dit nog: Does Rem(1).mp4
  7. Vulkan draait onder AMD en NVIDIA gfx maar kan ook onder Intel zolang je de laatste gfx drivers erop hebt staan. Kijk ook hier even https://poe.com/poeknowledge/1512928000324818
  8. De mens is darker dan je denkt en dus in staat slechte dingen te doen die jij jezelf niet eens kan voorstellen, niets speculatie men manipuleert het weer, en als je het weer op 1 plek manipuleert veranderd het elders dus veranderd globaal het klimaat. Hier valt sinds vorig jaar ook vrijwel geen regen meer, alles geraakt gewoon ontregelt door menselijk ingrijpen. Een windmolen die wolken maakt ... | By Bernard Jansen.mp4
  9. Weer een complottheorie die uitkomt: Het loopt ondertussen de spuigaten uit. Niks droogte of opwarming maar gewoon manipulatie. https://www.ad.nl/buitenland/heeft-dubai-zichzelf-onder-water-gezet-noodweer-mogelijk-gevolg-van-kunstmatige-regen~a7c3c8a4/
  10. Penthe

    Moppen deel 4

    Ik heb me suf gelachen om hem, dus hier een compilatie.
  11. Ik zou proberen niet mee te doen met deze wegwerp maatschappij als de natuur je lief is.
  12. Nou niet helemaal, men praat over machine is horrible slow: lsass.exe high cpu lsass.exe causes excessive disk writes: Hoge cpu maakt je computer traag vooral als je hdd/ssd daarbij ook flink te keer gaat. What is an lsass.exe file? lsass.exe is a Windows process that takes care of security policy for the OS. For example, when you logon to a Windows user account or server lsass.exe verifies the logon name and password. Lijkt mij toch echt een fout van Microsoft.
  13. Ach ja 3 uur rijden, ik moet over niet te lang 4.5 uur rijden voor mijn paspoort en na 15 minuten sta je weer buiten en kan je weer 4.5 uur terug rijden en geen koffie. Zou de TV inladen erheen rijden en op de plaats zelf ook nog even de boel verkennen, en dan later op de dag weer rustig terug rijden. Ben je de TV ook niet weken kwijt voor reparatie.
  14. Hier is alles geupdated maar bemerk geen vertragingen, maar het is elke maand een soort van loterij bij Microsoft en als je wint krijg je problemen met je update. Meestal gebeurd dat het eerst met zelf samengestelde pc´s.
  15. Tja dan wordt het lastig en ook raar dat de werking van de leds niet duidelijk is.
  16. Staat toch onder zijn bericht.
  17. Je telefoon, hub (Echo dot of Google) laptop, nah alles met een microfoon luistert mee. Maar 4 ledjes branden als de microfoon uitstaat. Heb je het dan al vergeleken met dit? Als dit klopt kun je naar meer led gegevens kijken bij de Google hub informatie.
  18. En mijn geduld is beloond, want kan nu wel Edge eraf gooien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...