Ga naar inhoud


freak

Lid
  • Items

    742
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door freak

  1. freak

    hoe heet dit

    dat is hem dank je
  2. freak

    hoe heet dit

    op een remkabel van een bijv fiets aan een kant heb je een e4c connectie en aan de andere kant zoek ik de naam van een e4c met gaatje en schroefje waar de kabel in gaat hoe heet deze e4c met gaatje en schroefje? liefst de engelse naam
  3. in de garage gaat het nog wel eens mis en knalt de hoofdschakelaar in huis er uit 40a waarom knalt de hoofdschakelaar er uit en niet de 12a van de garage? nou wil ik er graag een "aardlek"schakelaar in de garage bijzetten dus iets die er uitknalt als er iets fout gaat ipv de hoofdschakelaar suggesties?
  4. ik heb een nieuwe wifi deurbel gekocht waar de oude goed signaal gaf heeft de nieuwe slecht ontvangst heb ik het nou goed? bovenste is de wifi antenne en onderste is voor de wireless speakers correct? hoe kan ik een betere antenne aan de buitenkant maken?
  5. ik heb hier een koel vitrine die als de compressor aanslaat onder stroom staat ik heb gekeken en hij is aangesloten zonder aarde in de draad wat kan ik doen om te zorgen dat er geen stroom meer op staat?
  6. ik heb een .264 file van webcam die ik wil omzetten ik heb heel veel converteer programmas geprobeerd maar geen enkele herkent hem zelfs de meeste spelers herkennen hem niet ik heb uiteindelijk 1 speler gevonden die hem kan afspelen, en dat is potplayer maar nou zoek ik nog een programma om hem om te kunnen zetten?
  7. ik zoek een goedkope manier om het water (tijd instelbaar 1,2,3,5,10,20 minuten) en na de ingeschakelde tijd (weer tijd instelbaar 1,2,3,5, minuten) dicht te hebben waarna als de ingestelde tijd verstreken is hij weer open gaat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...