Jump to content

Marc put

Members
 • Posts

  437
 • Joined

 • Last visited

About Marc put

 • Birthday 01/01/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Essene (Affligem)
 • Interesses
  Satelliet, voetbal, volleybal enz...

Recent Profile Visitors

893 profile views

Marc put's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Het probleem blijkt opgelost te zijn met nieuwe AB! Ik dacht aanvankelijk echt dat het probleem lag aan de decoder en niet aan de AB 😇 Weer wat geleerd ! Toch bedankt aan diegene die de moeite hebben genomen om te reageren. Hou jullie gezond. Groetjes
 2. Als het probleem zich nog eens voordoet ga ik hier toch nog eens extra op letten. Ik heb gisteren een nieuwe afstandsbediening besteld om dit toch maar te kunnen uitsluiten.
 3. Beste leden, Ik heb een VU+Duo2 die al jaren goed zijn dienst doet met de nieuwste software van OpenPli. Doch sedert enkele maanden heb ik het volgende met mijn box. Tijdens het zappen kom ik soms in een soort loop terecht waarbij mijn box uit zichzelf begint te zappen maar dan supersnel waardoor de box niet meer controleerbaar is. Ik kan niks anders doen dan de box opnieuw op te starten door de stroom eraf te halen. Doch nu merk ik ook dat mijn box soms al begint uit zichzelf te zappen onmiddellijk nadat die opnieuw is opgestart. Ik heb al geprobeerd eens een nieuwe zenderlijst in te laden als ook eens een nieuwste versie te installeren via usb, weliswaar met behoudt van mijn vorige instellingen. Ik zou nog eens kunnen proberen om de laatste versie te installeren maar dan vanaf nul te herbeginnen om de box naar mijn hand te zetten. Omdat dit nogal een werk is gezien ik toch wat plugins heb geïnstalleerd wil ik hiermee tot het laatste wachten. Is hier iemand bekend mee om dit op te lossen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.