Spring naar bijdragen

patje7of9

Leden
 • Aantal bijdragen

  1244
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over patje7of9

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

2050 profielweergaven
 1. Ontvangt je de multistream kanalen ook als het regent? Bij de E-85 Maximum schotel (5W tot 28,2E) had ik GEEN ontvangst op de multistream zenders (5W) als het regende.
 2. Met een T90 schotel zal je zeker geen feeds kunnen ontvangen op Eutelsat 7E.🤢 Om feeds goed en stabiel te ontvangen moet je zeker geen multibeam schotel gebruiken. Maar een offset schotel met een vast of draaibaar opstelling.
 3. Deze modulatie DVB-S2X is sinds 2014 beschikbaar maar er zijn maar drie zenders die hier in Europa er gebruik (Eutelsat 33E) van maken. En dit al na meer dan vijf jaar, zo te zien willen ze er geen gebruik van maken.🤢 Bij de modulatie NS4 van Novelsat is 32% meer efficiënter dan DVB-S2X.
 4. Op FlySat, kingofsat & lyngsat GEEN enkele melding van deze zogezegde nieuwe pakket van MTV Networks op 7E in multistream.
 5. patje7of9

  IFA Berlijn 2019

  Wanneer komen de eerste 8K satellietontvangers?🤑
 6. Zijn dat gevoelige beelden? Gevoelige beelden zijn deze van drugskartels waarbij ze iemand levend hun hart en de rest uitsnijden.🤮
 7. Volgens een Duitse webshop is deze nieuwe FCB-tuner alleen beschikbaar voor de DM900/920. Bij git.opendreambox.org zijn de drivers geüpdate voor deze FCB-tuner en daar staat ook alleen DM900/920.
 8. Ik heb de laatste versie van deze image geïnstalleerd en de blindscan addon aangepast. Maar blindcsan werkt nog steeds NIET.🤢
 9. Vaak groene scherm met deze image en ciplus plugin werkt ook niet.🤮 Bij DreamOS image werkt deze plugin wel.
 10. Heef mijn maar een Kathrein CAS schotel deze is veel maal beter dan deze Triax schotel. Voordelen van een Kathrein schotel tegenover een Triax schotel. - Tot acht kabeltrips voorzien in de LNB arm om MOOI je coax kabel te plaatsen, dus geen gedoe om kabeltrips zelf te zetten die na enkele jaren springen door de zon. - Standaard voorzien van een multiffeed adapter die tot 20 graden kan kantelen. - Plaatdikte van de reflector is 1,8mm. - LNB'S kunnen tot 3 graden naast elkaar geplaatst worden, dus geen gedoe met het wegvijlen van de LNB holder om toch die LNB'S wat dichter bij elkaar te zetten. - Uitgebreide handleiding.
 11. patje7of9

  Beste schotel

  Ik heb schotel uitgericht op Astra 19,2E en die staat in de regio Brugge. Volgens Dishpointer is de elevatie 29,5° voor Astra 19,2E. Een elektronische waterpas heb ik niet.😬
 12. Waar kan je deze versie te downloaden?😬 Op de officiële site kan ik deze versie niet downloaden.
 13. patje7of9

  Beste schotel

  Ja ik heb deze vervangen door een ASSAT Multifeed rail, deze is special gemaakt voor de Kathrein Cas schotels. Je kan tot 5 Kathrein LNB'S plaatsen.
 14. patje7of9

  Beste schotel

  De oudere modellen worden al een tijd niet meer verkocht. Als je nu een Kathrein CAS 90 koopt hebben ze allemaal een rail die tot 20° schuin kan geplaatst worden.🤩 LNB'S tot drie graden afstand van elkaar. De signaalwaardes van de satellieten 28,2E,19,2E & 13E ben ik heel tevreden over. Van regenuitval zal ik niet veel last van hebben.😃
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid