Ga naar inhoud

patje7of9

Leden
 • Aantal items

  1249
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over patje7of9

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2105 profielweergaven
 1. Jaren geleden hebben ze zelfs music television uit hun logo verwijderd. Omdat ze meer reality prul uitzonden dan muziek clips.🤮
 2. Als deze "grote" schotel niet zichtbaar is van de openbare weet de gemeente er ook niet van. Alleen heb je nog buren die kunnen klagen.🤢 Best van al geen buren hebben dan kan er niemand wat zeggen van die grote schotel.
 3. Dat het voor economie beter is, vind ik grote larie. In de VS en Canada hebben ze verschillende tijdzones en draait daar de economie slechter dan in Europa?🤯
 4. De Benelux Landen lopen al twee uur vooruit op de zonnetijd.😡 Normaal gezien moeten we in dezelfde tijdzone zitten als Groot-Brittannië. Zie hier een mooie landkaart ervan. Hoe roder de kleur hoe meer verschil met de zonnetijd.
 5. Op men Kathrein CAS 90 heb ik DB waardes voor ARD HD 17,75 en voor ZDF HD 15,75 en dat met een DM920.🤩
 6. Ontvangt je de multistream kanalen ook als het regent? Bij de E-85 Maximum schotel (5W tot 28,2E) had ik GEEN ontvangst op de multistream zenders (5W) als het regende.
 7. Met een T90 schotel zal je zeker geen feeds kunnen ontvangen op Eutelsat 7E.🤢 Om feeds goed en stabiel te ontvangen moet je zeker geen multibeam schotel gebruiken. Maar een offset schotel met een vast of draaibaar opstelling.
 8. Deze modulatie DVB-S2X is sinds 2014 beschikbaar maar er zijn maar drie zenders die hier in Europa er gebruik (Eutelsat 33E) van maken. En dit al na meer dan vijf jaar, zo te zien willen ze er geen gebruik van maken.🤢 Bij de modulatie NS4 van Novelsat is 32% meer efficiënter dan DVB-S2X.
 9. Op FlySat, kingofsat & lyngsat GEEN enkele melding van deze zogezegde nieuwe pakket van MTV Networks op 7E in multistream.
 10. patje7of9

  IFA Berlijn 2019

  Wanneer komen de eerste 8K satellietontvangers?🤑
 11. Zijn dat gevoelige beelden? Gevoelige beelden zijn deze van drugskartels waarbij ze iemand levend hun hart en de rest uitsnijden.🤮
 12. Volgens een Duitse webshop is deze nieuwe FCB-tuner alleen beschikbaar voor de DM900/920. Bij git.opendreambox.org zijn de drivers geüpdate voor deze FCB-tuner en daar staat ook alleen DM900/920.
 13. Ik heb de laatste versie van deze image geïnstalleerd en de blindscan addon aangepast. Maar blindcsan werkt nog steeds NIET.🤢
 14. Vaak groene scherm met deze image en ciplus plugin werkt ook niet.🤮 Bij DreamOS image werkt deze plugin wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid