Ga naar inhoud

patje7of9

Leden
 • Aantal items

  1512
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

patje7of9's prestaties

 1. Stab Italia bestaat al enkele jaren niet meer en deze motors zijn praktisch nergens meer beschikbaar.😬
 2. Sinds wanneer kan je met een Big Bisat feeds ontvangen? De east & mena beam kan je onmogelijk ontvangen met deze schotel.
 3. Ik denk niet dat er een advocaten bureau aan je deur zou staan als je in Rusland woont.😁 Maar hier in het feed forum gedeelte heeft wel één lid toestemming van deze site om gecodeerde feeds met afbeeldingen te plaatsen. Dat noem ik ook heling van gestolen goed, beelden waar die geen rechten heeft voor betaald. En niet beginnen voor educative doeleinden.
 4. patje7of9

  F1 in 2022

  Niet te vergelijken? Wat met die Olympische dorpen en infrastructuur die volledig uit het niets moeten gebouwd worden om daarna weer af te breken.
 5. patje7of9

  F1 in 2022

  Dat kan je toch van alle sporten zeggen zoals de Olympische Spelen, WK/EK voetbal al die bezoekers en de rest die erbij komt. Om nog maar van te zwijgen van al die vakantiegangers die de wereld rond vliegen. Volgens de 'groene doemdenkers" zou iedereen met paard en kar moeten gaan.
 6. Sinds begin van de digitale uitzendingen op satelliet is het toch altijd al zo geweest dat zenders van freq, symbolrate wijzigen. Dus ik begrijp niet dat je daar "krankjorum" er van wordt.🤯 En als het "krankjorum" zo erg wordt kan je beter dan stoppen met satelliet tv.🤠
 7. Gemini maakt al jaren geen images meer alleen de GP4 plugin.
 8. Om je schotel correct uit te richten voor de Multi stream zenders heb je zo'n dure Promax meter nodig van enkele duizenden euros nodig.🤯 En wie heeft zo'n meter hier op dit forum, waarschijnlijk niemand?
 9. Je vergeet wel te melden wat voor schotel je gebruikt? Want met een Big Bisat van Cahors kan je die dB waarden onmogelijk halen.
 10. Zelfs bij de zogezegde "beste image" Openpli is de skin en infobar ook al meer dan 15 jaar niets verandert.
 11. Ik zou zeggen bijzonder weinig. En deze gebruikers dalen jaar na jaar. Je moet al ruimte en vrij zicht hebben om z'n grote schotel te plaatsen. Ik kan me niet voorstellen dat je z'n schotel op je dak wilt hebben.😵 Om nog maar te zwijgen van de gigantische investering als je deze draaibaar wilt maken.
 12. Nog steeds de oude enigma versie van vorig jaar.🤨 Terwijl er vorig week een update was naar enigma 4.3.3 r1.
 13. De standaard skin bij DreamOS is toch wel bijzonder kaal en bevat weinig info wat jammer is. Zo gebruik ik de image Dreamelite wat een mooi LCD screen heeft en de infobar pas ik zelf aan met wat geek info.🤓
 14. Die Gutemine heeft toch veel nutteloze plugins waar je voor een groot deel niet nodig hebt bij DM. Zelf de goed werkende epg import plugin heeft die van z'n lijst verwijderd.
 15. Als techneut vergeten ze wel twee coderingen te plaatsen in de infobar namelijk Biss & PowerVU.🤠
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.