Ga naar inhoud

patje7of9

Leden
 • Aantal items

  1421
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over patje7of9

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het einde van grote schotels en feedhunten is nabij.😭 EBU is bezig met de introductie van BISS2 codering voor feeds. Deze codering zal niet te kraken zijn volgens de feedhunters op een bekende forum.
 2. Dat klopt niet wat u zegt. Bij Dream OS, Merlin 4 & Dream-Elite werkt wel degelijk de CI+ helper. Bij Dream-Elite image is de CI+ helper al geïnstalleerd bij de image. Het enige wat je moet doen is de ontvanger volledig opnieuw starten zodat de CI+ module kan koppelen.
 3. En een Gibertini feedhorn gebruiken op een SAB schotel die een F/D ratio heeft van 0,64?🤢 Terwijl de Gibertini schotels van 125/150cm een F/D ratio hebben van 0,66.
 4. Ik denk niet dat tv fabrikanten zulke geavanceerde instellingen zullen plaatsen voor multistream ontvangst. Zoals het aanpassen van de root/gold nummer en stream id.
 5. Je vergeet er wel bij te melden dat je een multistream tuner moet hebben om deze zenders te kunnen bekijken. Draaibaar schotel is alleen nog zinvol als je zoek bent naar feeds. Voor gewoon zenderontvangst neem je beter een multi-beam schotel zoals Cahors big bisat.
 6. Ze gebruiken een andere naam voor de components/converter/renderer in de skin.xml. Ook zijn in deze scripts extra lijnen toegevoegd. Deze moet je aanpassen wat ontzettend veel werk en tijd vraagt en de nodige kennis vraagt.
 7. Volgens de skin maker is het verboden om deze skin aan te passen of mods uit te brengen zonder toestemming. Staat duidelijk in de skin.xml.
 8. De Zwitserse publieke zenders zijn toch ook van hoge kwaliteit. Daar betalen ze jaarlijks zo'n 321euro kijk en luistergeld.🥶
 9. -Kom eens met cijfers en statestieken dat de meeste Amerikanen geen paspoort hebben? -Zo kan je ook aan Europeanen vragen wat de hoodstad is van de 50 Staten die ze er zijn, velen zullen het ook niet weten of ze noemen het de grooste stad wat in vele gevallen niet is. -Geef eens een voorbeeld dat ze op het platteland 50 jaar achter lopen?
 10. Veel van die "V.I.P." members staan hier een trapje hoger dan andere leden hier. Daardoor grijpt de moderator niet in of waarschijnlijk is die z'n nieuwjaar roes aan het uitslapen.😛
 11. patje7of9

  PLI 8

  Toch wel bijzonder dat men bepaalde oud electro material blijft gebruiken, daar is niets verkeerd aan. Maar wie dezer dagen gebruikt nog een GSM/smartphone van tien jaar geleden, praktisch niemand meer.
 12. patje7of9

  PLI 8

  Wie gebruikt nog zo'n oude ontvanger die al meer dan 10 jaar oud is en waarvoor geen enkele support er meer is? Om nog maar te zwijgen wat voor stroomverbruik deze decoder geven.
 13. Maar toch niet voor de One & Two. Zie hier hun image lijst op hun site.
 14. De One & Two werken alleen op Dream OS 2.6 er is geen 2.5 versie voor deze ontvangers. Volgens Newnigma forum werkt die CIplus helper voor Dream OS 2.5 & 2.6.
 15. Hoe kan de Dreambox One overweg met CI+? Deze ontvanger beschikt niet over een CI+ module alleen een smartcard sleuf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.