Jump to content

patje7of9

Members
 • Content Count

  1,463
 • Joined

 • Last visited

About patje7of9

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om nog maar eens te zwijgen over de indoctrinatie van dit EK voetbal op de buis in het nieuws, reclame, talkshows.🤢 Alsof iedereen naar de wedstrijden zitten te kijken van deze "egotrippers".
 2. @Mimisiku probeer eens de Merlin image deze heeft wat meer mogelijkheden dan DreamoS, zoals de skin aanpassen met Merlinskinthemes.
 3. Waar zijn toch die UHD feeds van de wedstrijd zelf?😔 Deze zijn niet te bespeuren op de bekende sites, waaruit je kan afleiden dat deze op satelliet niet uitzenden in DVB-S2. Waarschijnlijk in NS3/4.😬
 4. Updates voor dreamos 2.5 blijven dan ook uit, de laatste update is al van 2 dec. 2020 voor de DM920.😟 Ze richten zich nu vooral op dreamos 2.6 uit die alleen voor de One/Two beschikbaar is.
 5. Je kan toch al dat rotzooi & junk verwijderen zodat je een clean image hebt? Ik dacht dat u geen DM920 had, of zie ik dat verkeerd?🤔
 6. Deze images kan je vinden op sat-unn*verse & linux-s*pport.😲
 7. U melde daarstraks dat je links hebt verwijderd van je images dat je het forum ging verlaten? En nu snel even je bericht aangepast, begrijpen wie kan?
 8. Het verdwenen lid Satmaat had ook enkel DVB-C en geen schotel heeft die zelf hier gemeld. En nu opeens is er nieuwe lid Timeless die enkel DVB-C heeft en ook via mediafire zoals Satmaat images voor DM920 post. Toeval? Denk het niet. Dus lid Timeless is het verdwenen Satmaat.
 9. Kijk eens naar mijn bijlage op pagina 4 van 1dec. 2020 mijn eigen test met openvison image van onze verdwenen Satmaat. Hoeveel foutmeldingen ik kreeg.🤢 Ik bezit de SI2169D tuner met multistream ontvangst. Je hebt twee soorten triple tuners. - SI2169D (multistream ontvangst) - SI2166C (geen multistream)
 10. Als je de triple tuner hebt veroorzaken deze images crashes. Bij andere tuner niet.
 11. Deze images hebben ten eerste volledig support, terwijl die andere niet. En ik denk dat jij een amateur bent want je bent nog maar pas lid zo te zien.
 12. Deze images heb ik regelmatig getest op men DM920 en sommige functies werkten gewoon niet met daarna een crash melding. Noemt u dat goede images? Denk heb niet want u hebt zelfs geen DM920.
 13. Satmaat is plotseling met de noorderzon verdwenen. Nu een nieuw lid met dezelfde toepassingen, toeval? Met deze FAKE Openpli images.
 14. Als de VRT er geen woord over vermeld zal er in België geen EK in UHD aangeboden worden.
 15. Via kabel tv met CI+ module kan je nog altijd anoniem kijken, dus u redenering klopt dan ook niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.