Spring naar bijdragen

patje7of9

Leden
 • Aantal bijdragen

  1207
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over patje7of9

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

1981 profielweergaven
 1. De nieuwe satelliet Eutelsat 5 WestB zal GEEN C-band transponders hebben.🙄
 2. @SprietjeVolgens mijn gebruiken ze geen flespaal. Als je de mast voor de CAS 124 op de Kathrein site ziet is de mast van groot naar klein diameter op het einde.
 3. @alleyoop Bedankt voor deze foto's van de CAS 124.🤩 Er komen toch maar weinig schotels in de buurt als deze die zo van een goede kwaliteit gemaakt zijn.
 4. Toch jammer dat deze verkoop sites de verkeerde foto weergeven.🤢 Dat is een afbeelding van de CAS 180 en niet de CAS 124. Zelf op de site Kathrein hebben ze geen foto van de de CAS 124.
 5. @RimaNTSS Als je zelf een rail wilt maken (geel balk) wat is de beste manier om de inox buis in een gebogen lijn te krijgen?
 6. Geen enkele andere fabrikant heeft eenTRIPLE tuner beschikbaar. Dat is voor mijn één van de grote voordelen van Dream. Zeker als je meerdere schotels hebt kan je deze met kabel tv/ dvb-t2 combineren.
 7. @FeReNGi Wat is de reden dat u alleen updates van Dream Elite images hier post en niets van andere images? Er zit bijna geen kat op het forum van Dream Elite.
 8. Wat is de reden dat geen enkele satellietontvanger MER kan weergeven zoals een satellietmeter?🤔
 9. @RimaNTSS Welke schotel heeft volgens u de beste kwaliteit de Channel Master 1m of de Prodelin 1m ze zijn allebei uit glasvezel.🤔
 10. patje7of9

  Beste schotel

  In België moet je niets kopen van satellietapparatuur ze zijn te duur of hebben niets op voorraad.🤢 Ik koop men spullen in een Duitste webshop (mag geen reclame maken hier) de meeste leveren ook naar België. Nooit geen problemen gehad met de leveringen van grote schotels zoals een Gibertini 1m.
 11. patje7of9

  Visiosat of Triax

  Deze uitvoering bestaat niet voor 9 oost bij de Bisat. Je kan hem erbij plaatsen maar bij de minste regenval zal je op 9 oost zonder beeld zitten.😮 Dan zou je beter de Big Bisat nemen als je van 9 oost tot 28 oost wilt ontvangen.
 12. patje7of9

  Visiosat of Triax

  Omdat z'n gevel van rode steen is waardoor de schotel minder opvalt dan een wit of grijs kleur.🤠
 13. patje7of9

  Visiosat of Triax

  Zeker voor de Cahors (visiosat) G2 gaan, deze schotels zijn in kunststof en gaan veel langer mee dan die low budget schotels van Triax.🤮 Ik heb nog een Triax 78 had en na enkele jaren komt er overal roest op, voor mij nooit geen Triax schotels meer.
 14. Sinds vorig jaar zijn er al feeds van F1 in UHD. Maar die worden meestal uitgezonden in NS3 van Novelsat.
 15. Ben benieuwd hoe lang het zal duren voordat ze hun eerste 8K ontvanger op de markt zullen brengen.🤐 Wie zal de eerste zijn VU+ of Dreambox?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid