Jump to content

patje7of9

Members
 • Content Count

  1,473
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by patje7of9

 1. Wat ik merk bij de plugin displayskin als je running text selecteert dan gaat de cpu temperatuur naar 80°C of meer. Gemini maakt ook al jaren geen image meer alleen een GP-plugin met daarin veel nutteloze plugins.🤐
 2. Hoe kan dit vreemd klinken? DreamOS ondersteunt alleen deb bestanden en geen ipk. Je had je toch eerst eens beter laten informeren voordat je een DM900 kocht. En als je toch alleen openpli wilt gebruiken had je beter een decoder gekocht die deze zogezegde "beste image" ondersteunt.🤮
 3. Hebt u een bron daarover dat binnen 2 jaar alle nieuwe 4K ontvangers met H.266 codec gaan uitkomen? DVB-S2X is één groot fiasco, deze norm is al meer dan vijf jaar oud en er zijn maar drie zenders die uitzenden in DVB-S2X en dat op Eutelsat 33E.
 4. De enige andere Nederlandse forum die ik ken is luxsat. Waar ook bijna geen kat op zit en de moderator nog niet eens wist wat Multistream zenders zijn op Eutelsat 5W.🤭
 5. Omdat het ook het enige Nederlandstalige forum die overgebleven is, al die andere zijn er jaren geleden ermee gestopt of er zit geen kat erop. Voor Nederlander/Vlaming heb je geen andere alternativen dan naar hier te komen als u recent wat info over satelliet wilt. En als Canaldigitaal in 2022 het gebruik via softcam onmogelijk maakt ben ik benieuwd hoeveel gebruikers er hier nog gaan overblijven.
 6. Alsof dat een drama zou zijn als deze site op de ene of andere dag uit de lucht zou zijn.🤢 Satelliet tv heeft in de Benelux toch geen toekomst meer.
 7. Er is toch heel weinig beweging op het forum van dream-elite. Ik zou zeggen probeer eens de Merlin image voor de DM920. Meer mogelijkheden dan dream-elite.
 8. Wat zeg jij nu, biss codes blijven jaren hetzelfde?🤢 Hebt u al eens bij sat-universe gekeken bij biss keys? Bij iedere voetbalmatch, formule1 en andere wedstrijden veranderen ze iedere keer hun biss key. Ik zou zeggen kijk eens bij sat-universe daar zal je zelf zien hoe ze om de haverklap hun key aanpassen van hun feeds.
 9. Hij is wel het enige lid dat hier gecodeerde feeds plaatst met afbeeldingen. Misschien om z"n "VIP" status wat op te krikken.😃
 10. Men plaats hier gecodeerde feeds met afbeelding maar geen melding van de key zelf?🤢 Wat voor zin heeft dan deze post? Voor degene die op zoek zijn naar de biss keys van de feed zelf zal dan wel kijken bij sat-universe waar ze de key wel toonbaar maken en niet hier. Zelf op satelliweb plaatsen ze geen afbeelding van gecodeerde feeds.
 11. Om nog maar eens te zwijgen over de indoctrinatie van dit EK voetbal op de buis in het nieuws, reclame, talkshows.🤢 Alsof iedereen naar de wedstrijden zitten te kijken van deze "egotrippers".
 12. @Mimisiku probeer eens de Merlin image deze heeft wat meer mogelijkheden dan DreamoS, zoals de skin aanpassen met Merlinskinthemes.
 13. Waar zijn toch die UHD feeds van de wedstrijd zelf?😔 Deze zijn niet te bespeuren op de bekende sites, waaruit je kan afleiden dat deze op satelliet niet uitzenden in DVB-S2. Waarschijnlijk in NS3/4.😬
 14. Updates voor dreamos 2.5 blijven dan ook uit, de laatste update is al van 2 dec. 2020 voor de DM920.😟 Ze richten zich nu vooral op dreamos 2.6 uit die alleen voor de One/Two beschikbaar is.
 15. Je kan toch al dat rotzooi & junk verwijderen zodat je een clean image hebt? Ik dacht dat u geen DM920 had, of zie ik dat verkeerd?🤔
 16. Deze images kan je vinden op sat-unn*verse & linux-s*pport.😲
 17. U melde daarstraks dat je links hebt verwijderd van je images dat je het forum ging verlaten? En nu snel even je bericht aangepast, begrijpen wie kan?
 18. Het verdwenen lid Satmaat had ook enkel DVB-C en geen schotel heeft die zelf hier gemeld. En nu opeens is er nieuwe lid Timeless die enkel DVB-C heeft en ook via mediafire zoals Satmaat images voor DM920 post. Toeval? Denk het niet. Dus lid Timeless is het verdwenen Satmaat.
 19. Kijk eens naar mijn bijlage op pagina 4 van 1dec. 2020 mijn eigen test met openvison image van onze verdwenen Satmaat. Hoeveel foutmeldingen ik kreeg.🤢 Ik bezit de SI2169D tuner met multistream ontvangst. Je hebt twee soorten triple tuners. - SI2169D (multistream ontvangst) - SI2166C (geen multistream)
 20. Als je de triple tuner hebt veroorzaken deze images crashes. Bij andere tuner niet.
 21. Deze images hebben ten eerste volledig support, terwijl die andere niet. En ik denk dat jij een amateur bent want je bent nog maar pas lid zo te zien.
 22. Deze images heb ik regelmatig getest op men DM920 en sommige functies werkten gewoon niet met daarna een crash melding. Noemt u dat goede images? Denk heb niet want u hebt zelfs geen DM920.
 23. Satmaat is plotseling met de noorderzon verdwenen. Nu een nieuw lid met dezelfde toepassingen, toeval? Met deze FAKE Openpli images.
 24. Als de VRT er geen woord over vermeld zal er in België geen EK in UHD aangeboden worden.
 25. Via kabel tv met CI+ module kan je nog altijd anoniem kijken, dus u redenering klopt dan ook niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.