Jump to content

patje7of9

Members
 • Posts

  1,510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by patje7of9

 1. Ik denk niet dat er een advocaten bureau aan je deur zou staan als je in Rusland woont.😁 Maar hier in het feed forum gedeelte heeft wel één lid toestemming van deze site om gecodeerde feeds met afbeeldingen te plaatsen. Dat noem ik ook heling van gestolen goed, beelden waar die geen rechten heeft voor betaald. En niet beginnen voor educative doeleinden.
 2. Niet te vergelijken? Wat met die Olympische dorpen en infrastructuur die volledig uit het niets moeten gebouwd worden om daarna weer af te breken.
 3. Dat kan je toch van alle sporten zeggen zoals de Olympische Spelen, WK/EK voetbal al die bezoekers en de rest die erbij komt. Om nog maar van te zwijgen van al die vakantiegangers die de wereld rond vliegen. Volgens de 'groene doemdenkers" zou iedereen met paard en kar moeten gaan.
 4. Sinds begin van de digitale uitzendingen op satelliet is het toch altijd al zo geweest dat zenders van freq, symbolrate wijzigen. Dus ik begrijp niet dat je daar "krankjorum" er van wordt.🤯 En als het "krankjorum" zo erg wordt kan je beter dan stoppen met satelliet tv.🤠
 5. Gemini maakt al jaren geen images meer alleen de GP4 plugin.
 6. Om je schotel correct uit te richten voor de Multi stream zenders heb je zo'n dure Promax meter nodig van enkele duizenden euros nodig.🤯 En wie heeft zo'n meter hier op dit forum, waarschijnlijk niemand?
 7. Je vergeet wel te melden wat voor schotel je gebruikt? Want met een Big Bisat van Cahors kan je die dB waarden onmogelijk halen.
 8. Zelfs bij de zogezegde "beste image" Openpli is de skin en infobar ook al meer dan 15 jaar niets verandert.
 9. Ik zou zeggen bijzonder weinig. En deze gebruikers dalen jaar na jaar. Je moet al ruimte en vrij zicht hebben om z'n grote schotel te plaatsen. Ik kan me niet voorstellen dat je z'n schotel op je dak wilt hebben.😵 Om nog maar te zwijgen van de gigantische investering als je deze draaibaar wilt maken.
 10. Nog steeds de oude enigma versie van vorig jaar.🤨 Terwijl er vorig week een update was naar enigma 4.3.3 r1.
 11. De standaard skin bij DreamOS is toch wel bijzonder kaal en bevat weinig info wat jammer is. Zo gebruik ik de image Dreamelite wat een mooi LCD screen heeft en de infobar pas ik zelf aan met wat geek info.🤓
 12. Die Gutemine heeft toch veel nutteloze plugins waar je voor een groot deel niet nodig hebt bij DM. Zelf de goed werkende epg import plugin heeft die van z'n lijst verwijderd.
 13. Als techneut vergeten ze wel twee coderingen te plaatsen in de infobar namelijk Biss & PowerVU.🤠
 14. Die infobar heeft toch veel nutteloze functies weer zoals AGC wordt niet door DM gebruikt. En al die lijst van coderingen. DreamOS 4.3.3r1 is vorig week uitgekomen.
 15. Je kan nu punten verdienen tot je de volgende rang bereikt. En voor wat? Om een nog grotere ego the hebben. Het lijkt alsof dat je hier in een kleuterschool zit. De inspiratie is hier ook ver te zoeken.
 16. patje7of9

  Antenne TV

  Op de fiche van TV- Vlaanderen voor antenne TV staat duidelijk dat het SD zenders zijn. De fiche kan je van de site zelf downloaden. Je vraag je soms af wat voor onbekwame mensen daar werken.🙄
 17. In het feed forumgedeelte heb ik de voorbije maanden geen enkele post gezien van een feed die in DVB-S2X uitzond. Een lid moet hier toch ook niet komen beweren zonder enige bron, dat er al volgend jaar ontvangers op de markt zullen komen die H.266 codec ondersteunen?
 18. Alsof er hier massaal gebruikers van buiten de Benelux op nog niet te spreken van buiten Europa hier op dit forum komen. Je kan ze waarschijnlijk met moeite op twee handen tellen.
 19. De S2X norm is al bijna tien jaar op de markt en nog steeds maken er maar drie zenders in Europa er gebruik van. Zelf de 4K zenders maken er geen gebruik van. En als je schotel op een correcte manier uitgericht staat voor DVB-S2 waarom moet je ze nog beter uitgerichte voor DVB-S2X? Dus u weet al dat er volgend jaar ontvangers op de markt komen die H.266 ondersteunen? Kan je daar een bron van geven? Er maakt nog geen enkele zender gebruik van de H.266 codec.
 20. Dat is wel een beam voor Brazilië die je hier NIET in Europa kan ontvangen. Een post dat totaal geen meewaarde heeft.🤐
 21. Bij mij weten zijn er maar drie zenders die uitzenden in DVB-S2X en dat op 33E. @Sprietje De MIS zenders op 5W zenden uit in DVB-S2 en niet in S2X.
 22. DVB-S2X noem ik één groot fiasco. Is sinds 2014 beschikbaar en er zijn maar een handvol zenders die deze norm gebruiken. Dus ik verwacht zeker geen versie 2.0 de komende jaren omdat bijna geen enkele zenders de eerste versie gebruikt.
 23. Op papier levert die 10% winst tegenover een andere offset schotel, maar realiteit is anders. Ik heb een Kathrein CAS90 en Fibo 90 en er is nauwelijks tot geen verschil van signaalwaarde tussen deze twee schotels. Het enige meerwaarde van de Fibo 90 is dat de plaatdikte van de schotel meer is dan de Kathrein CAS90. Terwijl de constructie van Kathrein CAS beter is dan de Fibo.
 24. Die Stab motoren draaien ontzettend traag vind ik. En wat ik ook merk is dat Stab-Italia niet meer bestaat?😪 Als je naar de site gaat wordt je doorgestuurd naar de web archive. Wat gaat de satelliet hobby snel achteruit.😢
 25. Als je in bezit ben van een Fransat cam voor 5W dan heb je de Franse MIS zenders toch niet nodig? De DM920 heeft twee CI slots die afzonderlijk werken. Met de ci+ plugin zou deze Fransat cam kunnen werken al ben ik daar niet zeker van.😬
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.