Jump to content

patje7of9

Members
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by patje7of9

 1. patje7of9

  Dreambox Seven

  Van de VU+ hoor je ook al een tijd geen nieuws meer wanneer ze een nieuwe decoder op de markt gaan brengen. En al bij veel Duitse shops zijn ze al enige tijd niet meer op voorraad. Het begin van het einde?
 2. Je snapt het nog steeds niet of je wil het niet begrijpen het zal wel dat laatste zijn. Deze ontvanger in die afbeelding kan GEEN zenders scannen of weergeven die in DVB-S2X uitzenden zoals op Eutelsat 33E. Maar kan wel de Multi Stream zenders op Eutelsat 5W scannen die in DVB-S2 uitzenden.
 3. Volgens mij ken jij er totaal niets van en zit u hier totale nonsens en leugens te verkondigen. Zoek eens al die ontvangers hun specificaties op die @satmaat heeft verkondigd. Hier nogmaals een overzicht. - Golden Interstar AlphaX.Die X functie niet aanwezig in de specificaties. Er staat DUIDELIJK DVB-S2 Multi Stream zonder de X functie. Toch duidelijk bewijs dat je GEEN DVB-S2X tuner nodigt hebt om Multi Stream zenders te kunnen bekijken.
 4. Bekijk eens goed de afbeelding van @satmaat die met een TBS 5925 duidelijk de Multi Stream zenders kan scannen en bekijken. En deze "ontvanger" ondersteunt geen DVB-S2X.
 5. Ik probeer dat al meerdere keren uit te leggen aan de VIP member Mimisiku. Blijkbaar kent die geen verschil tussen Multi Stream en DVB-S2X. @Michel (bedenker van VIP status) zou je die VIP leden beter eens een examen laten afleggen voordat deze die "VIP status" bereiken.
 6. Ik wil je nogmaals bewijs aantonen dat de Multi Stream zenders op 5W en andere in DVB-S2 uitzenden en niet in DVB-S2X. Ik bezit een TBS 6925 pcie card deze ondersteunt alleen DVB-S & DVB-S2. Maar die pcie card kan wel de Multi Stream zenders scannen en weergeven.
 7. Ik weet dat je een DVB-S2X (met MIS ondersteuning) tuner nodigt hebt om deze zenders op 5W te kunnen bekijken. Maar dat wil niet beteken dat ze in DVB-S2X uitzenden. Deze zenders zenden wel degelijk in DVB-S2. Ik zie alweer in die afbeelding DVB-S2 staan en geen DVB-S2X.
 8. Wat zeg jij nu? Dat DVB-S2X automatisch multistream betekent. Ik zie in die afbeelding alleen DVB-S2 staan. De enige enkele zenders die uitzenden in DVB-S2X is op Eutelsat 33E. Dus volgens u uitleg zenden deze zenders op Eutelsat 33E dan ook in Multistream uit. Wat dus zeker niet het geval is.
 9. Er zendt geen enkele zender uit in DVB-S2X op Eutelsat 9E en Eutelsat 5W. De multiSstream zenders op deze twee satellieten zenden gewoon in DVB-S2 uit.
 10. Enkele gebruikers hier op dit forum kunnen de Italië beam wel ontvangen. Daarvoor heb je toch een 1,80m schotel voor nodig in de Benelux.
 11. Frequentie na de komma gaat alleen bij DreamOS images.😛
 12. Op de drie bekendste satellietfrequenties sites hebben ze voor BNR Nieuwsradio allemaal verschillende parameters. Dus kan je afvragen welke de juiste frequentie bevat voor deze zender? Als ik de frequentie gebruik van de Eutelsat site gebruik heb ik helaas ook GEEN lock voor BNR Nieuwsradio.😔
 13. Deze twee satellite posities bestaan eens niet. Je hebt Astra 4.9°E wat je waarschijnlijk bedoelt maar 9W bestaat niet eens. En dat is dan zogezegd een VIP member.🤢
 14. RTBF is een Waalse zender met Frans commentaar. Dus als je Nederlands commentaar wilt moet je Play Sports nemen van Telenet en dit zijn nog altijd betaalzenders. RTBF via de antenne is niet overal te ontvangen in Vlaanderen en deze zenden nog eens uit in SD kwaliteit wat in deze tijd met een groot scherm niet aan te zien is.🤢
 15. In Vlaanderen zit de F1 al enkele jaren achter een betaalmuur.
 16. Deze Channel Master van 0,96m werd inderdaad gebruikt voor VSAT. Hier een foto van de schotel met de originele feedarm en LNB holder.
 17. Maar die heeft geen Gibertini 125 en Laminas 120. Alleen Channelmaster,Fibo & Prodelin schotels.
 18. Welke conclusie?🤔 Ik zie hier GEEN enkele test van al deze schotels te samen met de vergelijking van transponders?
 19. Ik heb geen FCB tuner voor kabel, het is een triple tuner multistream Si2169D.
 20. Een 120cm schotel die geen fijnregelaar heeft voor de elevatie en geen zijarmen voor de ondersteuning van de LNB arm. Na enkele jaren mag je deze schotel in de prullenmand gooien. Dan is de Gibertini 125 toch een veel betere keuze dan die Triax 120 of Inverto 120.
 21. Met een pcie-card en een zeer krachtige pc zou je beeld moeten hebben.
 22. Ik heb de cables.xml in de map etc/tuxbox geplaatst box opnieuw gestart. Maar bij Tuner configuratie staat er GEEN zoekmethode via Provider zoals bij u. Ik heb de DM920 met originele DreamOS 2,5.
 23. Wie is de volgende in de rij? De bedenker van deze "VIP" status moet zich toch beginnen afvragen wat hij ermee begonnen is. Die zogezegde privé clubs die VIP leden kunnen aanmaken zal er ook niet van komen zeker.
 24. Bij TV-Vlaanderen zijn ze nog steeds niet wakker geschoten. Daar staan de Discovery/Eurosport zenders nog steeds op hun website.🤭
 25. Hoe staat het met de concurrent Eutelsat heeft dat Frans bedrijf ook dalende bedrijfsresultaten? -Eutelsat heeft 39 satellieten in orbit terwijl SES-Astra er 30 in orbit heeft.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy