Ga naar inhoud


Noordhorn

Lid
  • Items

    443
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Noordhorn

  1. Het maakt mij niet uit hoe we gaan winnen als we maar gaan winnen ;-)

     

    Om dan ook maar een voorspelling doen is lastig. De ploegen zijn op veel punten gelijkwaardig. Zeg dan maar dezelfde overwinning als in de halve finale 3 - 2 voor Holland.

     

    Vanmiddag maar op tijd een terrasje zoeken en voor wat verkoeling tot me nemen (B)

     

    Wens iedereen dan ook een fijne (gewonnen) wedstrijd toe.

     

    Noordhorn

     

  2. Mijn voorspelling is 2-0.

     

    Het enigste wat vanavond telt is de finale halen (en winnen). Hoe dat gehaald word is totaal van ondergeschikt belang (1-0 is ook genoeg). Leuk en attractief voetbal is mooi om te zien, maar het draait uiteindelijk alleen om het resultaat.

     

    Noordhorn

     

  3. Teken de petitie tegen de vuvuzela:

     

    http://www.antivuvuzela.org

     

     

    Citaat:

    Petitie voor verbanning vuvuzela uit stadion

    Tegenstanders van de vuvuzela hebben een website opgericht. Op Antivuvuzela.org kunnen mensen een petitie tekenen om hun ongenoegen over de toeter, die bij het wereldkampioenschap voetbal te horen is, te uiten.

     

    "Helaas is het niet mogelijk om een wedstrijd te bekijken zonder de geluiden van de vuvuzela", stellen de initiatiefnemers. "Het lijkt alsof er duizenden bijen in je tv zitten."

     

    De handtekeningen worden verzameld en afgeleverd bij wereldvoetbalbond FIFA. De FIFA gaf zelf zaterdag nog te kennen 'geen enkel negatief geluid' gehoord te hebben over de aanwezigheid van de vuvuzela's.

     

  4. Origineel bericht van: logitechje
    Ik zou graag willen weten hoe ik daar een cc-cam op kan zetten en welke op dit moment de meest bruikbare is.
    • Klik twee keer op de hele toets
    • Selecteer "Addons download beheer
    • Selecteer "image Cams"
    • Selecteer CCCam x.x.x Complete


    Succes Noordhorn

  5. Heb hier een THOMSON SpeedTouch 780WL in gebruik van KPN/HetNet (bellen&internet). Deze is staandaard uitgerust met de ip-reeks van 192.168.1.X nu wil ik dat graag wijzigen naar 192.168.0.X.

     

    Heb hier een NSLU2 staan die ik niet meer kan bereiken via http/telnet/ftp. Nu wil ik het graag proberen om hem in de "redboot" mode te flashen, en dat kan alleen als ik het netwerk kan wijzigen naar 192.168.0.X.

     

    Weet iemand hoe ik via de webinterface van THOMSON SpeedTouch 780 dit kan wijzigen.

     

    Noordhorn

  6. Toxic(Q),

     

    Wou je op deze wijze ook bedanken voor al het werk en (veel vrije) tijd die je in dit forum hebt gestoken. Zonder deze mensen kan er geen enkel goed forum in stand gehouden worden. Petje af voor al deze vrijwilligers die "gedeeltelijk" al hun "vrije" tijd er in stoppen.

     

    Toxic(Q) bedankt

     

    m.v.g. Noordhorn

  7. Ik vlieg de laatste jaren regelmatig met Ryanair. De voorwaarden staan duidelijk op de site (alleen als je wat wil wijzigen, wat niet volgens de site kan moet je dat telefonisch doen bij de "helpdesk" voor € 0,80 p/m en in het Engels). En soms is het zelf goedkoper om gewoon nogmaals te boeken. Heb verder ook geen klachten (tot nu toe :D) met Ryanair. Ook deze week ga ik weer met Ryanair op stap (Schotland). Voor het ticket bedrag waar ik bij hun voor reis, kan tot op heden "niet veel of geen enkele" amdere prijsvechter tegen aan. Je moet niet bij hun vliegen als je 100kg+ bagage meesleept. Ga zelf nooit langer dan 4 á 5 dagen en heb dan alleen maar hand bagage bij mij.

     

    Origineel bericht van: Gene 1225
    Nog één tip : vluchten op 11 september zouden nog steeds voordeliger zijn -:)

     

    Vlieg zelf op 11 september twee keer met hun crazy

     

    Noordhorn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...