Ga naar inhoud


rinlin

Lid
  • Items

    359
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rinlin

  1. Uit nu.nl:

     

     

    DEN HAAG - De politie heeft dit jaar ruim 200 zogenoemde autoklonen van de weg geplukt.

     

    Het aantal gevonden autoklonen lijkt daarmee iets lager uit te komen dan vorig jaar, toen in totaal 244 auto's werden gevonden waarvan een identiek exemplaar rondrijdt. ''De cijfers tonen aan dat we het probleem nog niet onder de knie hebben'', zegt een woordvoerder van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc).Dat blijkt uit cijfers van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De teller stond begin december op 207.

     

    Klonen

     

    Bij het autoklonen krijgt een gestolen auto de identiteit van een auto die wel legaal op de weg is. De RDW registreert deze vorm van criminaliteit sinds 2006.

     

    Dat leverde tot nog toe in totaal meer dan 1200 registraties van klonen op.

     

    Bendes

     

    Er zijn verhalen bekend over criminele bendes die auto's stelen en met speciale apparatuur sleutels namaken en autopapieren als kentekenbewijzen en eigendomsboekjes vervalsen. Ook nummerplaten en chassisnummers worden gekopieerd. Vergelijkbare exemplaren krijgen vervolgens de identiteit van het kloonobject.

    Zonder dat de eigenaar het weet, wordt de exacte kopie vervolgens via verkoopsites aangeboden. In deze handel gaan naar schatting jaarlijks miljoenen om.

    Rinus

  2. Ach,

     

    Ik gebruik van Windows, Word en Excel ook maar een klein gedeelte van de functies. En ook mijn Iphone en Ipad gebruik beperkt zich behoorlijk. Nu zal dat voor satelliet ontvangst niet anders zijn. Met mijn beperkt gebruik ben ik zeer tevreden met de oude en nieuwe dreamboxen en AZboxen. Natuurlijk proberen professionele testers allerlei zaken uit die ik toch niet gebruik. Zo is er ook al jaren een linux/windows/Mac controverse, waarbij ieder met veel argumenten probeert het andere kamp te overtuigen van alleen hun gelijk....

     

    Op de satellietclub zie ik ook vele andere ontvangers voorbijkomen van bijvoorbeeld VU en Xtrend. Ook allemaal prachtige apparaten voor de 80% van de mensen die 20% van de functionaliteit gebruikt. Testers zullen bij ieder apparaat hun op en aanmerkingen hebben. Daar zitten de tevreden eigenaren van de apparaten niet op te wachten. Je bent blij met je boxje, wat een ander er ook van vindt of wil zeggen.

     

    De ook hier voortdurende discussie met vaak negatieve uitlatingen vind ik niet zo interessant. Plaats vooral positieve opmerkingen, en als je die over een bepaald onderwerp niet kunt of wilt plaatsen, ga dan naar een forum waar je dat wel kunt. Zo blijft de hobby en het leesvoer leuk voor iedereen.

  3. Mogelijk kunnen we wel een telling houden.

    Als nummer 1 wil ik mij wel melden.

    De ontvanger Azbox ME staat overigens bij mij inmiddels al op de plank stof te happen en heeft plaats gemaakt voor een VU+ Duo.

    De satelliet zaak waar ik deze kocht verkoopt ze overigens ook al niet meer of er moet iemand speciaal naar vragen en beloven er niet mee terug te komen.

     

    Foei Michel hoe kun je ook vertellen dat er 80% ontevreden klanten zijn.

    Ik ben het er dan ook niet met Michel eens.

    Ik kan niet anders dan inschatten ( zonder te zuigen) dat meer dan 80% ontevreden moet zijn.

     

    Mijn AZbox ME staat lekker in de woonkamer. Bevalt mij prima. De DM800se's staan in de slaapkamer. Bevallen ook prima. Toch doe ik de ME echt niet weg!

  4. Met de SID LIMIT op de kaart hoef je geen load balancing te gebruiken. Ik neem aan dat je voor thuisgebruik 2 of 3 kaartjes hebt. Zet dan op alle kaarten een SID LIMIT van 4 per 11 seconden, en zorg ervoor dat de kaart met de minste mogelijkheden als eerste in de box zit. Zo wordt de kaart met de minste mogelijkheden als eerste aangesproken, en kan de uitgebreidere kaart vrij blijven voor de zenders die de eenvoudigere kaarten niet kunnen decoderen.

  5. Origineel bericht van: Mrbeam
    Origineel bericht van: rinlin
    Volgens mij gaan alle dreamboxen niet verder dan 1080i. De 1080P mode kan ik niet selecteren.
    MKV bestanden afspelen in 1080P zal dus niet gaan lukken...
    Rinus
    Instaleren van de autoresolution plugin en je kan dan oa 1080P output gebruiken.
    http://www.sat4all.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/1566807/fpart/1


    Kijk! ook weer wat geleerd...

    Thanks!
  6. 3D ontvangst met de Dreambox 800 gaat perfect.

     

    De meeste 3D zenders zijn demo kanalen. Erg leuk voor demonstratie, maar na een paar keer gaan ze wel vervelen. Op eurosport 3D zijn vaak leuke wedstrijden te volgen met tennis of darten. Ze zenden echter niet altijd uit.

     

    Rinus

  7. De open dag 2011 was erg leuk en leerzaam. De presentaties werden allemaal goed bezocht!

     

    Voor iedereen die interesse heeft voor de video-presentaties (met dank aan Gerard), zijn hier de links aanwezig:

     

    De presentatie over de HTPC als satelliet ontvanger:

     

     

    Back-up's maken en herstellen:

     

     

    De backup suite voor de VU+, ET5000 en ET9000:

     

     

    Het maken van een DVD vanaf opnames op de Enigma ontvanger

     

     

    De presentatie over voedingen:

     

     

     

    Veel plezier met de video's!

    Rinus

     

     

     

  8. Hoi,

     

    Ik kan deze situatie hier niet reproduceren, maar ik zou je aanraden om op beide schotels een dubbele kop te zetten en een switch te gebruiken, of op 1 schotel een twin lnb van Canal Digitaal te plaatsen. Je hebt dan op beide tuners een signaal van Astra 1 en Astra 3. Zo kun je de twin functies van de AZbox ook echt gebruiken. Nu gebruik je de AZbox als een dure switch.

     

    Groetjes,

    Rinus

  9. SatMann,

     

    Ik wist zelf ook niet waar de melding vandaan kwam. Ik dacht dat deze van de 800HDSE afkomstig was. Na elimineren met een andere DM800HDSE kon het de versterker (HDMI loopt via de versterker) of de TV zijn. Toen eerst maar eens de HDMI kabel vervangen en het probleem was over....

     

    Rinus

     

     

  10. Ik bleek toch weer heel onregelmatig de foutmeldigen houden. Vervangen door een andere DM800HD SE gaf hetzelfde probleem. Soms de hele avond geen problemen en dan ineens 4 keer achter elkaar "geen signaal".

     

    Ik heb daarna de met de SE meegeleverde HDMI kabel vervangen door een ander exemplaar (5 €, dus geen dure kabel) en het probleem is over!

     

    Dit voor andere HDMI gebruikers met hetzelfde probleem. De HDMI kabels kunnen dus blijkbaar verantwoordelijk zijn voor het uitvallen van het beeld...

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...