Ga naar inhoud


caveman

Lid
  • Items

    684
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door caveman

  1. Net een nieuwe ET7500 ontvangen en er Open Pli opgezet, in eerste instantie start de box nog wel op maar werkte de interne cam niet. Na nog een keer geprobeerd de originele software er terug op te zetten is de box nu totaal dood. Rode led brand en flashen lukt niet. Nog geprobeerd met originele bootloader maar er gebeurd helemaal niks. Schermpje blijf leeg en alleen de rode led verschijnt.

     

    Iemand nog een tip of kan ik hem beter retourneren?

     

  2. Hoe zit het met de houdbaarheid van de T bone steak.

    Persoonlijk zou ik me daar drukker over maken.  :)

     

    Niet nodig hoor, een steak uit Argentinie of Nieuw Zeeland is vacuum verpakt en gekoeld makkelijk een maandje onderweg en is dan nog weken houdbaar. Als onbewerkt vlees niet goed meer is ruik je dat direct. Met alle bewerkte producten is dat iets lastiger.

     

    Hier vroeger ook altijd melk direct bij de boer vandaan. Voor de melk afgehaald werd kwam er een inspecteur altijd monsters nemen om te zien of er geen besmetting was en of het vetgehalte etc. voldoende was. Kon nou ook niet zeggen dat ik het erg lekker vond. Als je een dag later het deksel van de melkkan deed begon dat al behoorlijk te ruiken. Om er met Droste cacao poeder chocolademelk van te maken was de melk dan weer wel prima geschikt. 

  3. Ik ben ook slachtoffer! Een aantal symptomen van de effecten van deze wapens heb ik dagelijks, aandrang urineren, rommelende maag, plotseling verwarring! Groepsstalking ook, sociale isolatie, terreur op het werk. Nu word alles duidelijk :P Het ligt toch niet aan mij!

  4. In principe bestaat dat allemaal nog steeds, tegenwoordig heb je cardsharing en iptv sharing. Sleuteltjes zijn er ook nog steeds alleen het is wat minder publiek verkrijgbaar.  En als jij je bezig wilt houden met tooltjes om kaarten te bewerken of solderen om bepaalde informatie uit ontvangers te krijgen wat houd je tegen?. Het enige verschil met vroeger is dat er minder over gesproken wordt, wil niet zeggen dat het niet meer speelt. Er is meer open in prive groepjes dan de grote meute weet.

     

    Meer dan 5500 actieve leden is nog steeds een mooi aantal en het is zeker niet zo dat satelliet dood is, ik denk wel dat aantal mensen canal digitaal een beetje zat zijn als aanbieder. En het minder interessant is om een schotel te plaatsen. Daarom ben ik van mening dat sat4all zich ook wat breder mag oriënteren. 

     

    Sharen is niet echt hobby te noemen, iedereen kan wel ergens wat regelen. Het doel was niet om te kijken, het doel was om de zenders open te krijgen. Vaak een hele dag bezig om een paar uur beeld te hebben. Iedereen hielp elkaar ook waar het maar kon. Voor zover ik weet is er nu niks "open", en je kan sowieso alles ook al van internet plukken dus waarom nog moeilijk doen.

    • Like 1
  5. Ik heb hetzelfde gehad, de contacten van de simkaart maakten geen goed contact. Deze zit er waarschijnlijk ingelijmd, ik heb deze losgeprutst, contacten schoongemaakt en hem er met secondenlijm weer terug ingezet. Hij draait nu alweer een paar jaar probleem vrij.

  6. Belgie (Verhofstadt en cs)  heeft ipv geprivatiseerd de boel weggegeven aan de Fransen, en zodanig zelf een monopolie in een kant en klaar pakketje gecreeerd. Zonder dat de overheid nog werkelijke invloed had. (Zie de  "plotselinge" scheurtjes van de "Hollandse" reactorleverancier nadat de politiek Suez wilde gaan belasten) Andere partijen worden/werden door de monopolist van de markt gehouden al dan niet gesupport door de politiek. En nu gaat de monopolist cashen door de capaciteit omlaag te brengen en dus de prijzen te verhogen. Import uit Frankrijk is natuurlijk gewoon vestzak/broekzak, de Belgische consument zal er voor opdraaien. Zolang de politiek het monopolie in stand houd gaan de Belgen de hoofprijs betalen.

     

    Dit hele media gedoe is niet meer dan een uitermate doortrapte truuk van Suez en de Belgische politiek om de bevolking voor te bereiden op een forse verhoging van de tarieven. Jan met de pet is opgelucht dat het licht niet uit gaat en trekt met plezier de portemonnee. Zolang andere producenten van de markt geweerd worden ziet het er slecht uit voor de consument.

  7. Was vanmiddag in discussie met een buurman die een woning huurt sindskort nu heeft hij een onderhoudscontract moeten afsluiten,voor diverse dingen zoals riololverstoppingen dak enz enz. er werd gezegd als je geen onderhoudscontract erbij neemt zijn de kosten voor verhuurder neem je dat contract niet dat zijn de kosten voor hem,maar volgens mij moet de woningbouw dit kosteloos doen of zie ik dat verkeerd,kijk als het een eigenhuis is begrijp ik het maar een huurhuis dat gaat mij pet te boven.

     

    De verantwoordelijkheden zijn wettelijk geregeld in een huurovereenkomst. Daar (en in de algemene voorwaarden) staat redelijk specifiek in waar je als huurder verantwoordelijk voor bent en wat de verhuurder voor zijn rekening moet nemen. Daarnaast kunnen er aanvullende diensten geleverd worden via een servicecontract, waardoor je het onderhoud wat eigenlijk voor rekening van de huurder komt uitbesteedt.

     

    De woningbouw moet dus niet "alles" doen. Huurders zouden de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden beter moeten lezen. 

  8. Mol of bruine rat, geen muskusrat, die wonen aan het water. Als je in de bebouwde kom woont kan het een bruine rat zijn. Bij de Boerenbond of zo kan je verdelgingsmiddel kopen. Tomix is verkrijgbaar in blokjes, deze gewoon in de gang gooien en klaar. Als het een mol is zal mollenklem zal het meest effectief zijn. Het vergt een beetje kennis om deze goed te plaatsen.

     

    Andere goedbedoelde "stadsoplossingen" zullen misschien soms werken, maar als buitengebied bewoner heb ik ruime praktijkervaring.

  9. Je simkaart wie erin zit moet je ff loshalen en weer erin zetten dan doet hij het weer

     

    ps deze zit gelijmd maar hij kan los dit heb ik hier ook eens gehad met een dream van een ander.

     

    Je hebt een biertje verdiend! ff opengeschroefd, emmer stof eruitgeblazen, simhouder kapot gemaakt, contacten kaart nagekeken, kaart met secondenlijm erin geplakt en eureka, weer beeld. Nog even geduld dus Mojo :grin:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...