Ga naar inhoud


rolandb

Lid
  • Items

    99
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rolandb

  1. Beste Icesat,

     

    Je hebt ongetwijfeld weer een hele mooie lijst gemaakt zoals ik al tijden gewend ben. Het zal wel aan mij liggen maar ik kan de lijst niet downloaden bij Github, krijg alleen een lijst met bestanden te zien die ik stuk voor stuk kan aanklikken en dan krijg ik de code te zien. Ik zou de code natuurlijk kunnen kopieren/plakken en dan als bestand opslaan maar dat moet ik dan voor elk afzonderlijk bestandje doen, dat zou een behoorlijke klus zijn.

     

    Is het niet mogelijk om de lijsten gewoon als zip of ipk te plaatsen ergens, zoals voorheen?

     

    Thx!

  2. Origineel bericht van: MiLo
    De USB van de 7025 komt maar tot 12 megabit, zou genoeg moeten zijn voor een enkelvoudige opname. Niet echt geprobeerd. Om op te nemen moet je via telnet de "/hdd" link aanpassen, die wijst standaard naar de interne harddisk. Eventueel moet je de "movie" directory nog aanmaken:

    Code:
    ln -sf /media/usb /hddmkdir /hdd/movie


    Daarna zou je moeten kunnen opnemen (reboot niet nodig).


    Hi Milo,

    ln -sf werkt hier idd. Kan ik dit ook zo gebruiken dat dit automatisch gebeurt bij het opstarten? Wellicht middels een lijntje in /etc/init.d/bootup...?

    Mvg, Roland
  3. Origineel bericht van: satlove
    Je kan in de /etc/init.d/bootup fil deze regel inzetten mount/dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /media/hdd/dan werkt het ook na een reboot


    Inderdaad, dit 'does the job'. Had eerst klakkeloos copy/paste gedaan. Maar het werkte uiteraard niet zonder spatie tussen mount en /dev....

    Dank Satlove!
  4. En dankzij de plugin vermeld in deze posting werkt het hier nu ook eindelijk.

     

    Maar na een herstart moet ik de setup weer opnieuw doen....

     

    Conclusie: Mounten/formatteren via Gemini menu verloopt (iig met deze disk) niet correct. Met bovenstaande plugin wel. Tot de herstart van de DB. Hopelijk komt hier nog een fix voor.

     

    MVG, Roland

  5. Is er hier misschien iemand die een externe schijf van 1Tb werkend heeft op de 800? Ik heb er laatst eentje bij de "Duitse grootgrutter" gehaald. Heb deze inmiddels zowel via usb als esata geprobeerd.

     

    De ontvanger (v.v. Gemini 3.9) ziet de schijf zowel via usb als esata wel, mounten via het blue panel gaat ook maar opnemen ho maar. Dan krijg ik de melding dat er geen schijf zou zijn of deze niet geformatteerd is. Dus dacht ik, dan zal de Dream de schijf wel niet correct formatteren en heb ik dit vervolgens zelf even op een linux systeem gedaan in ext3. Maar helaas, zelfde resultaat.

     

    Als ik via het menu van de 800 de schijf controleer krijg ik vrij snel de melding: "segmentation fault". Hierdoor lijkt het dat de 800 niet met deze schijf kan omgaan.

     

    Weet iemand waar het misgaat? Is er iemand die een dergelijke (grote) schijf wél werkend heeft op de 800?

     

    MVG, Roland

  6. Aha, ze zijn kennelijk met de mux aan het knutselen. Zie op dit moment overigens nog niets. Maar dan weten we iig met welke settings ze nu wél te zien zouden moeten zijn.

     

    Je zal inderdaad maar hebben geïnvesteerd in een smartcard en andere hardware... Ik zou maar eens kijken hoe hard die 'garantie op jarenlang kijkplezier' is. Misschien nemen ze dan wel de moeite.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...