Ga naar inhoud


rvs4all

Lid
  • Items

    332
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rvs4all

  1. Dit jaar telt de maand juni

     

    - 5 zondagen

     

    ( tenzij ze mij ook maar iets wijsgemaakt hebben ) .

     

    Ik denk van wel, want ik tel er maar 4.

    (Juni heeft maar 30 dagen, je hebt 31 dagen nodig voor dit fenomeen)

     

    Maart 2013 is de volgende :)

     

    Overigens iedere maand met 31 dagen waarvan de 1e op een vrijdag valt voldoet aan de condities. Dit komt vaker voor dan eens in de 823 jaar.

     

    Rob.

  2. Ik heb ook een Panasonic plasma en ik had de afgelopen tijd ook last van brommen/sissen. Hoe meer wit er in beeld kwam, hoe harder het gesis. Gelukkig viel mijn tv nog binnen de garantie en vorige week is er een monteur geweest. Hij zei al meteen dat het kwam doordat het toestel aan de muur hing.

    Hierdoor wordt de achterkant van de tv tegen een koelplaat aangedrukt en resoneert de hele achterzijde van de tv mee.

    Hij heeft de achterkant van de tv afgehaald en een paar rubberen stripjes op de koelblokken geplakt. Het gebrom/gesis is nu over.

     

    Ik zal even een plaatje van de achterkant van de tv zoeken, dan kan ik aangeven waar de koelblokken zitten (bij mijn model (TX-P42G20) zitten ze precies achter een "deuk" in de tv.)

     

    Zie bijlage.

     

    Wat je kan doen is tegen de achterkant van de tv drukken op zo'n plek om te kijken of het gebrom dan weg is.

     

    Groeten,

    Rob.

    post-11401-1318262376,0582_thumb.png

  3. Merk: Samsung

    Type: LE40M87BDX/XEH

     

    Tv is van een collega. Duurt steeds langer voordat tv opstart. Met een föhn op de voedingsprint start de tv wel snel op.

    Ik vermoed een of meerdere elco's.

     

    Heeft iemand een schema van de voeding van deze tv? Ik heb al op de FTP-server van Steve gekeken, maar daar zie ik deze zo niet bij staan. Of weet iemand welk chassis dit is?

     

    Alvast bedankt!

     

    Groeten,

    Rob.

  4. Origineel bericht van: Con
    Volgens mij ben ik het nog niet tegengekomen maar in de tijd
    van de Puch's, Zundapp's en de Floretten werd regelmatig
    naar "opvoerpoeder" gezocht. . . . je was een loser als je erin
    trapte.

    HG CC


    Wij noemden het "compressiepoeder" smile

    Rob.
  5. Even een update:

     

    vandaag was de vergadering van de VvE. Er is besloten een commissie op te zetten die de achterstand uit gaat zoeken. Deze achterstand bestaat voornamelijk uit niet-betaalde servicekosten (en dus niet uit uitgaven die niet geregistreerd zijn). Er is bekend wie wat moest betalen en wie wat hééft betaald. Deze eigenaren (dus niet de nieuwe eigenaren waaronder ikzelf) gaan opdraaien voor het verschil, tenzij men aan kan tonen dat ze de kosten wel hebben voldaan. Hier heeft de VvE goedkeuring voor gegeven.

     

    Tevens zijn er voor diverse andere openstaande zaken commissies aangesteld en kan ik zelf ook aan de slag: controle boekjaar 2010 en lid van het bestuur van de VvE. Dan ben ik er zelf bij smile

  6. Origineel bericht van: The Librarian
    Citaat:
    Er blijkt nu echter bij andere bewoners ook een achterstand te zijn, maar men weet niet bij wie en hoeveel per persoon. Wel weet men een totaal


    Het lijkt er dus op dat ze de administratie niet helemaal op orde hebben.

    Dan is het toch raar dat ze in jou geval wel een bedrag van €8000 konden noemen als openstaande schuld, hebben ze dit bedrag ook gespecificeerd?

    Schuld verdelen over hoeveel partijen?

    Als ze die €8000 euro niet kunnen specificeren zou je kunnen voorstellen dat ze dit bedrag terug storten, de €8000 optellen bij de totale schuld en dat totaalbedrag evenredig ten laste leggen van de partijen.


    De vorige eigenaar heeft het appartement ik geloof 7 jaar gehad. In die 7 jaar nooit VVE-bijdrage betaald. Het was dus zeg maar 84 maanden x maandbedrag als specificatie.

    Als ze het terugstorten en optellen bij de schuld, zou ik meer moeten betalen, maar als ik die 8000,- zou krijgen is dat geen probleem smile

    Als ze mijn appartement buiten beschouwing laten, is het in het laatste geval voor de overige personen gunstiger.

    Ik ben benieuwd wat de uitkomst is van de vergadering volgende week. Ik weet alleen niet of ik nu al juridische stappen moet nemen of eventueel na de vergadering.

    @allen: bedankt voor de reacties.

    Rob.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...